Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 21, 09:58)
laba  4u.gif
deja, jaučiu šį ciklą gerų žinių nebus verysad.gif aš irgi turiu įtarimą, kad čia mano organizmas taip reaguoja į pirmą IUI (o dar turint omeny, kad stresiuko buvo per IUI), tai kaip ir susitaikiau, greičiau tik normalios mm ateitų...
nu tikrai man užstrigę, kad O.K. sakė atėjus mm baigti derti Duph., dabar jau pasimečiau, paskambinsiu šiandien ir paklausiu, gal pasiprašyt apžiūrai kas ten pas mane dedasi  g.gif
kaip tu, spinsa, kokie planai toliau, dar viena IUI?

Ps Sorry, kad kisuosi, bet nepadaryk klaidos ir nenustok gerti duph,nes gali buti kad uzkibo. Sneku is patirties, as pati po 5 iui tik pastojau, tad sioje srityje patirties turiu
Atsakyti
Labas rytas mergytes 4u.gif

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 21, 23:26)
Sveikos mergytės 4u.gif

na man būtų priimtiniau, kad po IUI jau nieko nebežiūrėtų, nes tikrai jau nieko nebe pakeis, kažkaip norėtųsi ramiai pagulėti, bet tikrai ne vien dėl to noriu keisti ginių...man jis mažokai aiškina, o jei ko paklausiu tai toks jausmas, kad maždaug ne tavo reikalas ir nesidomėk...ir šiaip kai paskaičiau, kad kitom ilgai leidžia po IUI pagulėti, kaip viską paaiškina, tai ir užsinorėjau pakeisti...už IUI mokame didelius pinigus, tai norisi kuo geriau, kad ji būtų daroma, o dabar kažkaip nelabai jo darbas patinka blush2.gif

man ir keista, koks tikslas apziuret po IUI dar, jau ir nieko nepakeisi... vistiek nueina ten kur reikia.. o jei ziuri, tai manau nera gerai. As tai po IUI paguledavau apie 20 min ir viskas namulio vaziuodavom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 22 spalio 2011 - 08:15
As taip laukiu, kol sitam skyrelyje bus dziugiu naujienu unsure.gif

Visoms sulaukusioms mmm, laukiancioms IUI arba rezultatu po jos siunciu daug 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 22, 09:19)
As taip laukiu, kol sitam skyrelyje bus dziugiu naujienu  unsure.gif

Visoms sulaukusioms mmm, laukiancioms IUI arba rezultatu po jos siunciu daug 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

gaudom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 22, 09:19)
po jos siunciu daug 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

gaudau vienaaa blush2.gif wub.gif tikiuosi suveix nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 21, 20:26)
As negaliu gerti aspirino, kraujas is nosies pasipils ir be ligonines neis sustabdyti verysad.gif O kraujo tirstumas pastojimui daro itaka? g.gif
Kazkas aiskino, kad jeigu kraujas pertirstas, tai neeina kruopai prikibti.

QUOTE(maika @ 2011 10 21, 20:42)
3 echo per 9 mėnesius čia apskritai ar per nėštumą?
Turėjau 10 echo per 4 mėnesius... būtų nerealus pereboras

O echoskopiją prilyginti rentgenui tai jau neeee, nesutinku  schmoll.gif 
Echoskopija kitaip dar vadinama ultragarsiniu tyrimu. Tai spindulinės diagnostikos metodas, paremtas ultragarso savybe plisti skysčiais.
Tai nekenksmingas tyrimas, ultragarso spinduliuotė – ne jonizuojanti (www.echoskopija.lt)

Apskritai per nestuma. Mano info is Vokietijos medicinos tongue.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 21, 20:56)
Visiskai teisingai, nereikia gasdinti mergyciu!!!!! Matosi,kad su fizika mokykloje ne visi draugavo  biggrin.gif . Rengeno ir ultragarso technologija visai visai skirtinga! Paziutekit IVF skyrelyje Betute dare vo ne kiekviena savaite skana, o daktare pasake ,kiek reiki a tiek ir darysim.

Statistika kol kas pas mane, rasykit i a.z. Kam kada jei netyciai praliaisiu  4u.gif
Su fizika mes draugavome net ant 9 biggrin.gif tiesa, tai buvo pries 15 metu...
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 22, 08:19)
As taip laukiu, kol sitam skyrelyje bus dziugiu naujienu  unsure.gif

griebiu virusiuką clap_1.gif
ir noriu tavęs paklausti, kiek tau po IUI leisdavo pagulėti, tu juk BAK'e dareis, ar aš maišau...aš galvoju ten pereiti g.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 22 spalio 2011 - 11:09
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 22, 13:09)
ir noriu tavęs paklausti, kiek tau po IUI leisdavo pagulėti, tu juk BAK'e dareis, ar aš maišau...aš galvoju ten pereiti g.gif

Labas visoms 4u.gif

as darausi Bak'e, po iui guliu visada 10 minuciu
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 22, 12:09)

Labas visoms 4u.gif

as ir dariausi BAK'e tai guledavau 15-20 min mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 22, 12:06)
as ir dariausi BAK'e tai guledavau 15-20 min  mirksiukas.gif

ačiū mergytės už atsakymus, na matyt migruosiu į BAK'ą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 22, 12:09)

Labas visoms 4u.gif

Matai, pas mane idomiai su IUI ir gydytoju budavo. Kadangi lankiausi pas gydytoja, kuris dirba BAK'e ir valstybineje ligonineje, stimuliaciju metu as visuomet pas ji vazinedavau i valstybine ligonine. Ir tik paciai IUI procedurai mes su gydytoju susitikdavom BAK'e. Tai ten paguledavau gal 10 min. O va su paskutine mano IUI gavosi taip, kad gydytojas pasake, kad inseminacijai susitiksim ne BAK'e, o Vaisingumo centre (kadangi nusiteikimas pries IUI buvo ne koks, tai net nesigilinau, kodel). Gydytojas skubejo, padare IUI ir isvaziavo, o sesute mane apklojo ir paliko guleti gal 20 min. Aisku sunku dabar pasakyti, ar tai labai itakos apskritai turejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudde: 22 spalio 2011 - 16:59
QUOTE(Rudde @ 2011 10 22, 16:57)
Matai, pas mane idomiai su IUI ir gydytoju budavo. Kadangi lankiausi pas gydytoja, kuris dirba BAK'e ir valstybineje ligonineje, stimuliaciju metu as visuomet pas ji vazinedavau i valstybine ligonine. Ir tik paciai IUI procedurai mes su gydytoju susitikdavom BAK'e. Tai ten paguledavau gal 10 min. O va su paskutine mano IUI gavosi taip, kad gydytojas pasake, kad inseminacijai susitiksim ne BAK'e, o Vaisingumo centre (kadangi nusiteikimas pries IUI buvo ne koks, tai net nesigilinau, kodel). Gydytojas skubejo, padare IUI ir isvaziavo, o sesute mane apklojo ir paliko guleti gal 20 min. Aisku sunku dabar pasakyti, ar tai labai itakos apskritai turejo.

a...o tai kaip čia jis pats tau pasiūlė ligoninėje apžiūras atlikinėti, ar čia kokios pažintys smile.gif

man atrodo, kad kuo ilgiau paguli po procedūros, tuo geriau, na kad tie tinginiukai greičiau nubėga ten kur reikia, juk lengviau bėgti tiesiai, nei į kalną g.gif

o kaip tu jautiesi, Rudde, kaip pilvukas, jau gal pykina, na koks jausmas būti nestuke.gif ????
Atsakyti