Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Drovute @ 2011 10 21, 17:44)
Kokyte sekmingos tau IUI 4u.gif

Man siandien 14 dpi, NT dariau vakar vakare, jis rode I verysad.gif Siandien nedariau, nes nenoriu asaru, nors vakar turbut visas isliejau, jauciuosi labai blogai nuo 11 dpi pakilo temperatura 36.8-37.3 doh.gif  vis svyruoja, jauciuosi silpna, kartais atrodo kad apalpsiu, krutine taip pat nuo 11 dpi pradejo jautreti vis, siandien net liemenuko nesidejau blush2.gif galva kvadratine, kamuoja sleikstulys, turbut nuo nervu blush2.gif skauda nugara doh.gif Na va prisidaviau ir pasiguodziau verysad.gif  doh.gif

Kas cia artimiausiu metu NT turi gadinti? laukiu II wub.gif  4u.gif

tai dar nenusimink, gal ne viskas prarasta, auksciau nosyte 4u.gif
o mergaites, kodel nebevedama statistika? vis uzsuku pasiziureti, kaip jums sekasi, ir gaila, kad nebera sarasiuko.. o as po antro nesekmingo IUI moraliskai nusiteikineju IVF..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 21, 16:53)
As gal pagaliau rytoj sulauksiu ciklo pradzios ir sedu ant closto ir gonalio.

Labai lauksiu II 4u.gif svarbu tiketi laiminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 21, 19:59)
Labai lauksiu II  4u.gif  svarbu tiketi laiminga pabaiga  4u.gif

Aj, zinok, as nebezinau jau ko laukti. Bus kaip bus. Visokios bedos uzgrudina, tai as ju kai turiu vezima su mazu vezimuku, tai man I ant NT bus nu tiesiog prie komplekto, nelabai, itariu, ir pergyvensiu. Vat netureciau problemu - vajej kaip myzciuociau, bet kai taip - aj, bus kaip bus smile.gif tik vat baisiausiai susinervinciau del eilinio biocheminio nestumo. II yra, o klecko - ne. Vat sis dalykas zudo tiesiog. Tiesa, geriu aspirina, savavaliskai, be nurodymu, vadovaudamasi nepamenu kieno, berots, KittyKitty prezumpcija, kad pertirstas kraujas ir aspirinas padetu. Tai pamaniau, kad mano skandis sveikas, tai man tikrai blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 21, 17:10)
Aj, zinok, as nebezinau jau ko laukti. Bus kaip bus. Visokios bedos uzgrudina, tai as ju kai turiu vezima su mazu vezimuku, tai man I ant NT bus nu tiesiog prie komplekto, nelabai, itariu, ir pergyvensiu. Vat netureciau problemu - vajej kaip myzciuociau, bet kai taip - aj, bus kaip bus smile.gif tik vat baisiausiai susinervinciau del eilinio biocheminio nestumo. II yra, o klecko - ne. Vat sis dalykas zudo tiesiog. Tiesa, geriu aspirina, savavaliskai, be nurodymu, vadovaudamasi nepamenu kieno, berots, KittyKitty prezumpcija, kad pertirstas kraujas ir aspirinas padetu. Tai pamaniau, kad mano skandis sveikas, tai man tikrai blogiau nebus.

man rodos cia mes visos su visokiom bedom jau apsipratusios 4u.gif kitokiu atveju manau plepetumem jau kitam skyrelyje nestuke.gif
as su savo IV stadijos endo isvis nesuprantu ka cia veikiu , bet vat taip gaunasi ir nors tu ka doh.gif lotuliukas.gif
o del to aspirino, tai kazkaip galvoju , kad ir man reiktu jo pagerti, nes ir pas mane kraujas per tirstas, girdejau kaip sake, kai krauja eme, kaip tik turiu amerikisko parsivezusi reiks pradet naudoti po kokia tablietka i diena, blogiau tikrai nebus g.gif
lietuvisko gert negaliu, nes jis turi kazko nuo ko man elergija, visa uztinstu baisiai jai jo isgeriu doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 10 21, 20:57)
tai dar nenusimink, gal ne viskas prarasta, auksciau nosyte  4u.gif
o mergaites, kodel nebevedama statistika? vis uzsuku pasiziureti, kaip jums sekasi, ir gaila, kad nebera sarasiuko.. o as po antro nesekmingo IUI moraliskai nusiteikineju IVF..

Stengiuosi nenusiminti, ti vakar nesigavo verysad.gif apsiverkiau Aciu uz palaikyma 4u.gif
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 21, 21:10)

Lauksiu tavo II mirksiukas.gif o tu tik tikek kad tikrai isvysi II ir pamatysi savo kruopele pilvukyje 4u.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 10 21, 21:17)
man rodos cia mes visos su visokiom bedom jau apsipratusios  4u.gif  kitokiu atveju manau plepetumem jau kitam skyrelyje  nestuke.gif
as su savo IV stadijos endo isvis nesuprantu ka cia veikiu , bet vat taip gaunasi ir nors tu ka doh.gif  lotuliukas.gif 
o del to aspirino, tai kazkaip galvoju , kad ir man reiktu jo pagerti, nes ir pas mane kraujas per tirstas, girdejau kaip sake, kai krauja eme, kaip tik turiu amerikisko parsivezusi reiks pradet naudoti po kokia tablietka i diena, blogiau tikrai nebus  g.gif
lietuvisko gert negaliu, nes jis turi kazko nuo ko man elergija, visa uztinstu baisiai jai jo isgeriu  doh.gif  blink.gif

As negaliu gerti aspirino, kraujas is nosies pasipils ir be ligonines neis sustabdyti verysad.gif O kraujo tirstumas pastojimui daro itaka? g.gif
Atsakyti
Merginos, kada man pas ginę eit - panašu, kad mmm prasideda, bet nepramuša normaliai doh.gif Šiandien pirma diena, kai normaliai kraujo pasirodė, bet nedaug. Kaip tą ciklą man tada skaičiuot?.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 21, 17:31)
Apskritai, yra norma 3 echo per 9 menesius. Juk ne siaip sau. Skaityk, tas pats rentgenas. Kenksminga vistiek.

3 echo per 9 mėnesius čia apskritai ar per nėštumą?
Turėjau 10 echo per 4 mėnesius... būtų nerealus pereboras

O echoskopiją prilyginti rentgenui tai jau neeee, nesutinku schmoll.gif
Echoskopija kitaip dar vadinama ultragarsiniu tyrimu. Tai spindulinės diagnostikos metodas, paremtas ultragarso savybe plisti skysčiais.
Tai nekenksmingas tyrimas, ultragarso spinduliuotė – ne jonizuojanti (www.echoskopija.lt)
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 10 21, 20:42)
3 echo per 9 mėnesius čia apskritai ar per nėštumą?
Turėjau 10 echo per 4 mėnesius... būtų nerealus pereboras

O echoskopiją prilyginti rentgenui tai jau neeee, nesutinku  schmoll.gif 
Echoskopija kitaip dar vadinama ultragarsiniu tyrimu. Tai spindulinės diagnostikos metodas, paremtas ultragarso savybe plisti skysčiais.
Tai nekenksmingas tyrimas, ultragarso spinduliuotė – ne jonizuojanti (www.echoskopija.lt)

Visiskai teisingai, nereikia gasdinti mergyciu!!!!! Matosi,kad su fizika mokykloje ne visi draugavo biggrin.gif . Rengeno ir ultragarso technologija visai visai skirtinga! Paziutekit IVF skyrelyje Betute dare vo ne kiekviena savaite skana, o daktare pasake ,kiek reiki a tiek ir darysim.

Statistika kol kas pas mane, rasykit i a.z. Kam kada jei netyciai praliaisiu 4u.gif

Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 20, 20:42)
ne, nu tai reiskia, pas vyra su hormonais negerai... jei homeopatija padejo. Cia puse minyutes sutvarkyti ji.
nu nepirk tu rto prfertilio - a neturi 600 kur deti? Pasiziurek sudeti ir supirk sportininkams skirtoje parduotuveje ir naudos bus daugiau ir pigiau iseis.

O tai dar ir vyro hormonus reikia tirt? blink.gif Ne,nu aš čia turbūt didžiausia tundra...

Tai taip nueini ir prašai būtent tų pagrindinių sudedamųjų dalių? Nes pavarčiau vyro vitaminus (pirkti sporto klube pas trenerį),tai ten šitų medžiagų ir nėra.

Aš per nėštumą apturėjau tikrai virš 10 echo. Daro tiek,kiek gydytoja mano esant reikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ladina: 21 spalio 2011 - 20:06
QUOTE(musyte @ 2011 10 21, 10:31)
ta raudona saknys vyrams gerai, turiu namie linka kur viskas gerai aprasoma, buvau imetus i iui skyreli ax.gif

va http://www.fittur.ru...s/krasnyj-koren

o kur yr apirkti tos saknies ??? blush2.gif mirksiukas.gif

boruziukas1, didziules tau sekmytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 21, 19:17)

o del to aspirino, tai kazkaip galvoju , kad ir man reiktu jo pagerti, nes ir pas mane kraujas per tirstas, girdejau kaip sake, kai krauja eme, kaip tik turiu amerikisko parsivezusi reiks pradet naudoti po kokia tablietka i diena, blogiau tikrai nebus  g.gif
lietuvisko gert negaliu, nes jis turi kazko nuo ko man elergija, visa uztinstu baisiai jai jo isgeriu  doh.gif  blink.gif

Merginos, neiškenčiau neįsiterpusi blush2.gif Kraujo skystinimui (poveikis bent jau po mėn. vartojimo) skirtas ne tas aspirinas, kuris karščiavimą mažina (ne amerikietiškas iš Bayer ir pan, kur veikliosios medžiagos 500 mg). Kraujo skystinimui - Hjertemagnyl. Toms, kurių svoris iki 70 kg., gerti reikia Hjertemagnyl 100 mg. tabletes (po 1 tabletę per dieną), o jei svoris virš 70 kg - tada 150 mg. Pati jau daugiau nei du metus geriu....
Ai, dar jei geriat - tai po valgio geriausia, kad skrandžio negadinti (nors man visaip pasitaiko blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 10 21, 08:17)
O tai blogai kad apžiūri po procedūros?  unsure.gif Dėl to norėtum keisti ar dar kažkas nepatinka?

Sveikos mergytės 4u.gif

na man būtų priimtiniau, kad po IUI jau nieko nebežiūrėtų, nes tikrai jau nieko nebe pakeis, kažkaip norėtųsi ramiai pagulėti, bet tikrai ne vien dėl to noriu keisti ginių...man jis mažokai aiškina, o jei ko paklausiu tai toks jausmas, kad maždaug ne tavo reikalas ir nesidomėk...ir šiaip kai paskaičiau, kad kitom ilgai leidžia po IUI pagulėti, kaip viską paaiškina, tai ir užsinorėjau pakeisti...už IUI mokame didelius pinigus, tai norisi kuo geriau, kad ji būtų daroma, o dabar kažkaip nelabai jo darbas patinka blush2.gif
Atsakyti