Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 05, 15:57)
NT nedariau ir nusipirkt nera galimybes tik is tepliojimo nusprendziau

na tai nenukabink nosytes tada dar, o anksciau tepliodawo tau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 05, 17:17)
na tai nenukabink nosytes tada dar, o anksciau tepliodawo tau ? g.gif

labai retai bet budavo kad tepdavo diena pries mm
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
boruziukas1 nu gal dar ivyks stebuklas ka? gal tie potepliojimai baigsis?
Mergaites atsakykit kas nors man i klausima?kam po IUI visvien reikia gerti ta estrofema?jus irgi geriat?Man is karto klausimas kila, o jei moteris pastoja ir ji toliau ryja tuos visus hormonus? unsure.gif ar vaikeliui tai nepakenks? Mano endometrijus buvo pries IUI 13mm. tai kam toliau reikia ta estrofema gerti? Dar du kartus i diena utrogestana gerti reikia doh.gif
Pati procedura buvo si karta trupuciuka skausminga, be to folis jau buvo sproges neaisku kada, taigi as i si cikla tikrai jokiu vilviu nededu schmoll.gif
Papildyta:
maidenana kiek zinau tu gerdavai ta estrofema, ar tau ir po IUI reikia gerti?
Atsakyti
Boruziukai - manau, implantacijai pervelu. palauk rytojaus, jei sulauksi mmm, tai vynas, karsta vonia ir lengvas skaitalas. O poryt pagalvosi apie IVF. Dabar nieko negalvok.

Sangria - per pirma stimuliacija geriau estrofema iki ir po IUI. Dabar tai iki IUI negeriau, bet po IUI geriu. Nuo pirmadienio dar dupha gersiu. Na, as taip isivaizduoju, kad sustiprinti rezultata. nesigilinu. pasake, kad reikia, reiskia reikia.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 05, 18:33)

Sangria - per pirma stimuliacija geriau estrofema iki ir po IUI. Dabar tai iki IUI negeriau, bet po IUI geriu. Nuo pirmadienio dar dupha gersiu. Na, as taip isivaizduoju, kad sustiprinti rezultata. nesigilinu. pasake, kad reikia, reiskia reikia.

o po kiek tableciu geri?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 05, 19:02)
o po kiek tableciu geri?

Mergytes as tik turiu klausyma- o jums tikrai sako gerti estrofema o ne kysti tenais ax.gif , nes man sake butent negerti
Atsakyti
Labas,

Visoms liudincioms po 4u.gif , toms, kurioms reikia - neprarasti vilties.

QUOTE(diana_j @ 2011 11 05, 11:03)

Rude sen tu pas gydytoja varai, laukiam naujienu tave, kaip sekes, ir ar pkalausei jo apie ka kalbejom?  blush2.gif  mirksiukas.gif

Mes buvom pas gyd., viskas mums gerai. Niekaip nesuprantu, kaip per keturias savaites tas mazas taskiukas sugebejo paaugti 10 kartu ir virsti i zmoguti su galva, kojom, rankom biggrin.gif Pagal echo, siandien mums lygiai 10 savaiciu wub.gif Ta proga siunciam visoms daug daug 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

diana_j, parasysiu tau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 05, 19:41)
Labas,

Visoms liudincioms po  4u.gif  , toms, kurioms reikia - neprarasti vilties.
Mes buvom pas gyd., viskas mums gerai. Niekaip nesuprantu, kaip per keturias savaites tas mazas taskiukas sugebejo paaugti 10 kartu ir virsti i zmoguti su galva, kojom, rankom  biggrin.gif  Pagal echo, siandien mums lygiai 10 savaiciu  wub.gif Ta proga siunciam visoms daug daug 2.gif  2.gif  2.gif 2.gif  2.gif  2.gif 2.gif  2.gif  2.gif 2.gif  2.gif  2.gif

diana_j, parasysiu tau i az  4u.gif

griebiu virusiuką, labai jau noriu gimtadienio dovanos NT II, o jis jau rytoj doh.gif

labukas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 05 lapkričio 2011 - 21:23
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 11 05, 22:22)
griebiu virusiuką, labai jau noriu gimtadienio dovanos NT II, o jis jau rytoj  doh.gif

labukas visoms 4u.gif

Zinai, mano gimtadienis irgi visai tuoj. Jeigu su lelium viskas bus gerai, tuomet galiu is visos sirdies pasakyti, kad pacia didziausia dovana savo gyvenime as jau gavau. Tik dar labai noreciau, kad jums visoms pasisektu - taip gaila, kad sitame skyrelyje taip liudna sad.gif Bet kartu su lelium laikom kumstukus, kad visu mergyciu svajones pagaliau taptu realybe 4u.gif

maazzyyllee, tau irgi palinkesiu tik vieno - kad maziukas ateitu i jusu seima, kad greiciau pasimirstu visas sunkus jo laukimas ir gyvenima lydetu laime ir ramybe 4u.gif Imk, cia specialiai tau 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 05, 19:35)
Mergytes as tik turiu klausyma- o jums tikrai sako gerti estrofema o ne kysti tenais  ax.gif , nes man sake butent negerti

taip man sake butent gerti, o ten nakciai kisti utrogestana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 05, 20:41)
Labas,

Visoms liudincioms po  4u.gif  , toms, kurioms reikia - neprarasti vilties.
Mes buvom pas gyd., viskas mums gerai. Niekaip nesuprantu, kaip per keturias savaites tas mazas taskiukas sugebejo paaugti 10 kartu ir virsti i zmoguti su galva, kojom, rankom  biggrin.gif  Pagal echo, siandien mums lygiai 10 savaiciu  wub.gif Ta proga siunciam visoms daug daug 2.gif  2.gif  2.gif 2.gif  2.gif  2.gif 2.gif  2.gif  2.gif 2.gif  2.gif  2.gif

diana_j, parasysiu tau i az  4u.gif

Aciu uz zinute 4u.gif

ir griebiu viena virusiuka wub.gif wub.gif

boruziukas1, na kaip tu mazute?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 05 lapkričio 2011 - 22:17
QUOTE(Rudde @ 2011 11 05, 21:32)
Zinai, mano gimtadienis irgi visai tuoj. Jeigu su lelium viskas bus gerai, tuomet galiu is visos sirdies pasakyti, kad pacia didziausia dovana savo gyvenime as jau gavau. Tik dar labai noreciau, kad jums visoms pasisektu - taip gaila, kad sitame skyrelyje taip liudna sad.gif Bet kartu su lelium laikom kumstukus, kad visu mergyciu svajones pagaliau taptu realybe  4u.gif

maazzyyllee, tau irgi palinkesiu tik vieno - kad maziukas ateitu i jusu seima, kad greiciau pasimirstu visas sunkus jo laukimas ir gyvenima lydetu laime ir ramybe  4u.gif  Imk, cia specialiai tau  2.gif  2.gif

dėkui tau labai už palinkėjimus ir spec. virusiukus thumbup.gif
ir tave sveikinu su artėjančiu ir linkiu, kad tau ir tavo stebuklui būtų viskas gerai, būtumėt sveiki, stiprūs ir laimingi 4u.gif
Atsakyti