Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 05, 14:00)
mano 7IUI nesekmingas cry.gif kaip ziauriai sunku

oj draugyte, kaip gaila 4u.gif 4u.gif 4u.gif
paverk, nes tikrai sunku, suprantu taves
Atsakyti
boruziuk o kokios pas tave bedeles primink? ilgai jau sita kryziu tempi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 05, 15:13)
boruziuk o kokios pas tave bedeles primink? ilgai jau sita kryziu tempi  unsure.gif

man neauga foliai ir vyro turtas nepats geriausias.jau pusantru metu ir rezultato nera kitas kelias tik IVF
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 05, 13:21)

O apetitas ir man ziaurus. Ypac nuo estrofemo. O kai pradesiu dupha gerti, tai galesiu nusisauti. ir taip dabar jau ziuriu, kad maistas salia butu, netoli, nes kai uzeina alkio priepuolis, tai toks, kad spaudzia smegenys ir svaigsta galva - zut-but reikia uzkasti.

del apetito pritariu ziauru, jau tas duphas tai doda savo ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 05, 15:22)
man neauga foliai ir vyro turtas nepats geriausias.jau pusantru metu ir rezultato nera kitas kelias tik IVF

labai gaila...Paliūdėk trumpai, o tada kaupk jėgeles ir nepasiduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 05, 14:22)

4u.gif 4u.gif , isgert raudono vyno, siek tiek geriau bus.. 4u.gif , bet pilnai suprantu kaip apmaudu yra...bet mes su tavimi, buk stipri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 05, 11:00)
mano 7IUI nesekmingas cry.gif kaip ziauriai sunku

Laikykis , suprantu kaip jautiesi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergytes norejau paklausti ar 12 dpi implantacijai jau turbut per velu pirmai biskuti patepe o dabar svaru
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 05, 16:42)
mergytes norejau paklausti ar 12 dpi implantacijai jau turbut per velu pirmai biskuti patepe o dabar svaru

man rodos vėlu, o tau pries mmm patepliodavo anksciau ?
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 05, 15:42)

hmmm na gali visko but manau g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 05, 15:42)

Boruziuk1, tu dareisi NT ar tik is tepliojimo nusprendei, jog 7 IUI nepavyko? Gal dar per anksti nuleidai rankas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2011 11 05, 16:48)
Boruziuk1, tu dareisi NT ar tik is tepliojimo nusprendei, jog 7 IUI nepavyko? Gal dar per anksti nuleidai rankas? 4u.gif

NT nedariau ir nusipirkt nera galimybes tik is tepliojimo nusprendziau
Atsakyti