QUOTE(Maidenana @ 2011 11 05, 00:08)
man ne nesivystantis, o biocheminis. T.y. tas momentas kai tik prikimba, issilaiko nuo 3 iki 10 dienu ir atkimba. As 4 dienas iki mmm matau ryskejancia antra juostele, o kazkur mmm diena arba po 2-3 ji blankeja ir prasideda mmm.
Dauguma moteru tokiu nestumu net nepastebi, bet kai man aktualu, tai... as pastebiu
Nu bet nieko, skaiciau, kad po 2-3 persileidimu moterys isnesioja normalu sveika vaika. Matyt, tiesiog kazkoks sistemos gedimas. Ziuresim dabar kas bus. Nors, gal net nepastosiu. 50x50.
Cia tau taip po kiekvieno IUI buvo??
Sujuokinai su tuo sistemos gedimu
Pastosi, kur tu desies. Gal net dabar nesciau jau.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 05, 00:41)
Mano kosharai ryshkiai nedraugaus. jaunamarte bando savo naujai iskeptam vyrui antausi skelti, bet, matyt, vis prisibijo. Vyras gi, savo ruoztu islaiko ismintingumo pozicija ramiai ziuredamas i zmoneles nevykusius bandymus.
Mes pora metu laikem viena sinsila patele. Kai primetem jai vyra, buvo siaubingai issigandus ir nepatenkinta. Kabino jam akis visa diena. Tas tik kentejo ir slepesi. Antra diena jo geros manieros baigesi ir dave jai atgal. Trecia diena abu suprato, kad namas ju vienas ir is vieno bliudo teks est. Dabar jau geruciai. Tik del skanestu pjaunasi. Vyriskis savo greiciau sueda ir bando atiminet. Tai va. Bet pas tave katinai, jie charakteri kietesni turi. Gal ilgiau truks riauses, bet turetu nusibosti galu gale.
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 11 05, 01:59)
Lėja, kaip išgasdino mane tavo komentaras dėl ovitrelle, nes aš irgi ne šaldytuve laikiau, bet kadangi turėjau tirpalą švirkšte, tai instrukcijoj dabar jau perskiačiau jog galima laikyti kambario temperatūroje. Tai nusiraminau šiek tiek.
Nu ir as buvau jau sunerimus. Bet lyg buvo parasyta men. kambario temp.galim laikyt.