Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 04, 20:46)
ne tas zodis. labiausiai patiko vyras - "tu lieki as iseinu". ir nupedino kazkur su draugais. ot, gerai.  doh.gif man atrodo, jis tures ka klausytis kai gris.

O kiek laiko susidraugauja? reikia intike paieskoti gal.

Pas mane namie 2 kalytes, retkarciais drauge isvaziuodama atostogauti man atveza 3ia kalyte tos pacios veisles : pirma diena pjaunasi , antra diena eina ratais vengia viena kitos, trecia diena pradeda uostinetis, ketvirta diena pradeda dometis tais paciais zaislais ir esti vienos kitu maista, ketvirta diena pradeda kalbinti viena kita zaisti, penktadiena, miega visos trys kartu pas mus lovoj, sesta diena dazniausiai joms tenka issiskirti lotuliukas.gif
Ir tas pats kiekviena karta 2-3 kartus per metus biggrin.gif
Atsakyti
kaip cia paklausus, kad suprastumet g.gif
ar gali buti, kad nustatyta O diena, susileidus sprogdukus pries tai - kad O neivyktu? nes man nuo tos minutes kai turejo buti O, nepasirode jokios vaisingumo gleives, nes kai su MB atlikinejam ND, tai man ten labai sausa.
gal dar neivyko O? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 04, 23:51)
Pas mane namie 2 kalytes, retkarciais drauge isvaziuodama atostogauti man atveza 3ia kalyte tos pacios veisles : pirma diena pjaunasi , antra diena eina ratais vengia viena kitos, trecia diena pradeda uostinetis, ketvirta diena pradeda dometis tais paciais zaislais ir esti vienos kitu maista, ketvirta diena pradeda kalbinti viena kita zaisti, penktadiena, miega visos trys kartu pas mus lovoj, sesta diena dazniausiai joms tenka issiskirti  lotuliukas.gif
Ir tas pats kiekviena karta 2-3 kartus per metus biggrin.gif

g.gif nu ziuresim kas cia bus. manau, einu as savo kaciu i atskira kambari uzrakinsiu. lai uostinejasi pradziai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 04, 20:57)
g.gif  nu ziuresim kas cia bus. manau, einu as savo kaciu i atskira kambari uzrakinsiu. lai uostinejasi pradziai.

siaip tai nereiketu izoliuoti ju vienas nuo kito, nes kazkuris jausis nepilnavertis, po to is pavydo dar labiau viens kita puldines , geriausiai palikti taip , kad issiaiskintu tarpusavyje (aisku ne iki krauju), nu bet jei jau labai galvom eina ir neapsikenti tada aisku ner ka daryti doh.gif
Atsakyti
Spinde, aš pas D dariausi (Klaipėdoje). Vienas iš Rimčiausių S konkurentų.

Papildyta:
meskos, as turbūt bandyčiau šį ciklą naturaliam cikle, jei tik kiaušintakiai pratekami ir endo ne didesnė nei II stadija.
Atsakyti
Lėja, kaip išgasdino mane tavo komentaras dėl ovitrelle, nes aš irgi ne šaldytuve laikiau, bet kadangi turėjau tirpalą švirkšte, tai instrukcijoj dabar jau perskiačiau jog galima laikyti kambario temperatūroje. Tai nusiraminau šiek tiek.
Atsakyti
Maidenana mes su tavim vos ne kartu NT gadint galėtumėm. O jei nestuke.gif , tai kartu tuose paciuose GN gimdysim , nes mes kraštietės berods mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Man nuo vaistų labai apetitas pakilo, va dabar kątik neiškentusi, susiradau užmirštą tuno skardinę , nes šiaip šaldytuvas tuščias, nors vakrienė soti, kaip niekad buvo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 05, 00:08)
man ne nesivystantis, o biocheminis. T.y. tas momentas kai tik prikimba, issilaiko nuo 3 iki 10 dienu ir atkimba. As 4 dienas iki mmm matau ryskejancia antra juostele, o kazkur mmm diena arba po 2-3 ji blankeja ir prasideda mmm.
Dauguma moteru tokiu nestumu net nepastebi, bet kai man aktualu, tai... as pastebiu smile.gif
Nu bet nieko, skaiciau, kad po 2-3 persileidimu moterys isnesioja normalu sveika vaika. Matyt, tiesiog kazkoks sistemos gedimas. Ziuresim dabar kas bus. Nors, gal net nepastosiu. 50x50.

Cia tau taip po kiekvieno IUI buvo??
Sujuokinai su tuo sistemos gedimu biggrin.gif
Pastosi, kur tu desies. Gal net dabar nesciau jau.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 05, 00:41)
Mano kosharai ryshkiai nedraugaus. jaunamarte bando savo naujai iskeptam vyrui antausi skelti, bet, matyt, vis prisibijo. Vyras gi, savo ruoztu islaiko ismintingumo pozicija ramiai ziuredamas i zmoneles nevykusius bandymus.

Mes pora metu laikem viena sinsila patele. Kai primetem jai vyra, buvo siaubingai issigandus ir nepatenkinta. Kabino jam akis visa diena. Tas tik kentejo ir slepesi. Antra diena jo geros manieros baigesi ir dave jai atgal. Trecia diena abu suprato, kad namas ju vienas ir is vieno bliudo teks est. Dabar jau geruciai. Tik del skanestu pjaunasi. Vyriskis savo greiciau sueda ir bando atiminet. Tai va. Bet pas tave katinai, jie charakteri kietesni turi. Gal ilgiau truks riauses, bet turetu nusibosti galu gale.
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 11 05, 01:59)
Lėja, kaip išgasdino mane tavo komentaras dėl ovitrelle, nes aš irgi ne šaldytuve laikiau, bet kadangi turėjau tirpalą švirkšte, tai instrukcijoj dabar jau perskiačiau jog galima laikyti kambario temperatūroje. Tai nusiraminau šiek tiek.

Nu ir as buvau jau sunerimus. Bet lyg buvo parasyta men. kambario temp.galim laikyt.
Atsakyti
Labas rytas mergytes, grazus rytas sen, saulute uz lango thumbup.gif

man po opracijos, kaip ispjove mioma, galvojua jau pagaliau viskas ciki bus, bet kai pasake kad dar rado ta Endo I stadijos tai nacert is tikruju besas sueme,,, viena augliuka pasalino, tai kita besa rado... doh.gif daktare sudare plana visa, tai kolkas bandom naturaliai, bet va arteja mmm ir baisu darosi scare.gif , aisku galejom vel iskart prie IUI eit bet kazkaip galvoju nu gal pavyx, vistie ta viltis yra blush2.gif

Rude sen tu pas gydytoja varai, laukiam naujienu tave, kaip sekes, ir ar pkalausei jo apie ka kalbejom? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien pasirodo, vyru tarptautine diena, nepamirstan mergytes ju pasveikint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 05, 00:03)
siaip tai nereiketu izoliuoti ju vienas nuo kito, nes kazkuris jausis nepilnavertis, po to is pavydo dar labiau viens kita puldines , geriausiai palikti taip , kad issiaiskintu tarpusavyje (aisku ne iki krauju), nu bet jei jau labai galvom eina ir neapsikenti tada aisku ner ka daryti  doh.gif

as juos kaitalioju vietomis, kad iprastu prie vienas kito kvapo. lyg i prieki einame, nors iki draugystes dar toloka.

QUOTE(Glamour @ 2011 11 05, 01:29)
Maidenana mes su tavim vos ne kartu NT gadint galėtumėm. O jei  nestuke.gif , tai kartu tuose paciuose GN gimdysim , nes mes kraštietės berods  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Man nuo vaistų labai apetitas pakilo, va dabar kątik neiškentusi, susiradau užmirštą tuno skardinę , nes šiaip šaldytuvas tuščias, nors vakrienė soti, kaip niekad buvo.

Aga, labai tikiuosi, kad vienu metu smile.gif
O apetitas ir man ziaurus. Ypac nuo estrofemo. O kai pradesiu dupha gerti, tai galesiu nusisauti. ir taip dabar jau ziuriu, kad maistas salia butu, netoli, nes kai uzeina alkio priepuolis, tai toks, kad spaudzia smegenys ir svaigsta galva - zut-but reikia uzkasti.
Atsakyti
mano 7IUI nesekmingas cry.gif kaip ziauriai sunku
Atsakyti