Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 18:05)
Nulekiau i ta skyreli paskaityt apie ta endo, simptomus ir suzinojau, kad tik LP budu randamas. Bet tu gydaisi, kokyte?

Mano amziuj jei dar noriu vaiku susilaukti nesigydau , o stengiuosi visaip kaip nestuke.gif o jau kai turesiu bent viena leliu tada galima bus pradet galvoti apie gydymasi
Taip realiai ja nustato tik LP pagalba, kitaip gali ja tik itarti
Atsakyti
Merginos blink.gif , jus jau cia daigiau nei puse gero ginekologo...
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 18:08)
Merginos  blink.gif , jus jau cia daigiau nei puse gero ginekologo...

Nu tikrai, kad nea lotuliukas.gif Bet siek tiek zinoti pasirodo nera blogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 04, 19:35)
Mergaites sakykit ar suleidus ta ovitrelle tai 100% po 36 val. ivyksta ovuliacija?

Nuo 12 iki 48 Val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 04, 22:04)
Zinok, viskas is kazkur atsiranda. Kas is to, kas is ano. As vat, rysium su nuolatiniais neisnesiojimais, nusprendziau, kad man koks tais AFS. Ale simptomu ieskojau. Nu, kai kurie tinka, bet is esmes - ne. Nu nera pas manes trombu, nera issipletusiu venu, nu netinka. tad, jeig man ne[pagelbes aspirinas, eisiu kasti toliau koki kariotipa.

Viespateliau - kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu. As jau net neklausiu, kas cia per keiksmazodziai, bandysiu googlint.
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 04, 22:09)
Nu tikrai, kad nea  lotuliukas.gif  Bet siek tiek zinoti pasirodo nera blogai  4u.gif

Tas tai taip, bet dabar man jai visus sonus skauda perskaicius ta info. Tuoj as sau ka nors diagnozuosiu. Be LP.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 18:17)
Viespateliau - kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu. As jau net neklausiu, kas cia per keiksmazodziai, bandysiu googlint.
Papildyta:

Tas tai taip, bet dabar man jai visus sonus skauda perskaicius ta info. Tuoj as sau ka nors diagnozuosiu. Be LP.

Tai del to ir sakiau, kad geriau neskaityti , nes prisigalvosit belenko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 21:08)
Merginos  blink.gif , jus jau cia daigiau nei puse gero ginekologo...

baik tu... tiesiog kai yra beda/neaiskumas, tai eini ir googlini reikalui esant. bet del idomumo tu straipsniu geriau neskaityti.

QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 21:17)
Papildyta:

neskaityk, sakau.
lotuliukas.gif
Atsakyti
Maidenana, o tau jei buvo nesivystantis, negalejo to kariotipo tyrimo daryt is karto?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 21:32)
Maidenana, o tau jei buvo nesivystantis, negalejo to kariotipo tyrimo daryt is karto?

man ne nesivystantis, o biocheminis. T.y. tas momentas kai tik prikimba, issilaiko nuo 3 iki 10 dienu ir atkimba. As 4 dienas iki mmm matau ryskejancia antra juostele, o kazkur mmm diena arba po 2-3 ji blankeja ir prasideda mmm.
Dauguma moteru tokiu nestumu net nepastebi, bet kai man aktualu, tai... as pastebiu smile.gif
Nu bet nieko, skaiciau, kad po 2-3 persileidimu moterys isnesioja normalu sveika vaika. Matyt, tiesiog kazkoks sistemos gedimas. Ziuresim dabar kas bus. Nors, gal net nepastosiu. 50x50.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 04 lapkričio 2011 - 22:08
Mano kosharai ryshkiai nedraugaus. jaunamarte bando savo naujai iskeptam vyrui antausi skelti, bet, matyt, vis prisibijo. Vyras gi, savo ruoztu islaiko ismintingumo pozicija ramiai ziuredamas i zmoneles nevykusius bandymus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 04, 20:41)
Mano kosharai ryshkiai nedraugaus. jaunamarte bando savo naujai iskeptam vyrui antausi skelti, bet, matyt, vis prisibijo. Vyras gi, savo ruoztu islaiko ismintingumo pozicija ramiai ziuredamas i zmoneles nevykusius bandymus.

Linksma pas tave lotuliukas.gif
Susidraugaus, reikia laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 04, 23:42)
Linksma pas tave  lotuliukas.gif
Susidraugaus, reikia laiko  mirksiukas.gif

ne tas zodis. labiausiai patiko vyras - "tu lieki as iseinu". ir nupedino kazkur su draugais. ot, gerai. doh.gif man atrodo, jis tures ka klausytis kai gris.

O kiek laiko susidraugauja? reikia intike paieskoti gal.
Atsakyti