Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Maidenana tai kaip supratau tau jau atliko IUI? ar cia ketvirtadieni ir atliko?
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 04, 18:11)
reik tiketis, kad viskas tik i nauda  doh.gif
Turbut... man dar prisideda stresas, nes griztu i darba po 2 metu vaiko pr. atostogu (nemyliu savo darbo).. ir vaika teks atiduoti i darzeli, bijau, kad sirgs labai ir kad liude, juk dar mazyte visai  unsure.gif  ... linkiu visoms tokiu bedu tureti uz dvieju meteliu  wub.gif ..

viskas bus gerai ir sekmytes tau mirksiukas.gif 4u.gif . tu jei neklystu vaikstai i bak'a pas Ž'ne?
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif

Manau, kad mane galit geltoninti 11CD ryskus riebus vienas ir nemenkiausio vaiduokliuko verysad.gif
Lauksiu parsivelkanciu nelabuju ir tada bandysiu planuoti kraustymasi i IVF skyreli verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilte: 04 lapkričio 2011 - 17:52
QUOTE(kokyte @ 2011 11 04, 18:48)
Labas vakaras mergaites  4u.gif

Manau, kad mane galit geltoninti 11CD ryskus riebus vienas ir nemenkiausio vaiduokliuko  verysad.gif
Lauksiu parsivelkanciu nelabuju ir tada bandysiu planuoti kraustymasi i IVF skyreli  verysad.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 04, 18:38)
Maidenana tai kaip supratau tau jau atliko IUI? ar cia ketvirtadieni ir atliko?

treciadieni.

QUOTE(kokyte @ 2011 11 04, 18:48)

Manau, kad mane galit geltoninti 11CD ryskus riebus vienas ir nemenkiausio vaiduokliuko  verysad.gif
Lauksiu parsivelkanciu nelabuju ir tada bandysiu planuoti kraustymasi i IVF skyreli  verysad.gif

A jo? 10 CD tai net O dar neparejo, tikriausiai lotuliukas.gif tai anksti ziuri testa lotuliukas.gif

Nu jeigu prezumpuoti, kad norejai pasakyti 10 DPO/DPI:
nu zinai... as vat, pvz, 'vadoveline' - jeigu pas mane 11DPI riebus I - viskas, mane galima geltoninti. Bet toms, kurioms streikuorja ciklas, yra endo, koks pks dar bala zino ko - joms II gali buti ir 14 ir 18 ir net 20 cd. Todel, pseprasom. Net paskaicius sveiku merginu planuojanciu nestuma naturaliu budu, ir tai, pasakoja, kad pirma karta pamate II ar tai diena pries planuojamas mmm, ar tai mmm diena, ar net uzilaikius mmm keleta dienu. Tai kad, nu net as, zinant savo organizmo laikrodiniskuma ir tai, vis begioju nuo 10 DPI kasdien darytis testa.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 04, 16:06)
treciadieni.
A jo? 10 CD tai net O dar neparejo, tikriausiai  lotuliukas.gif tai anksti ziuri testa  lotuliukas.gif

Nu jeigu prezumpuoti, kad norejai pasakyti 10 DPO/DPI:
nu zinai... as vat, pvz, 'vadoveline' - jeigu pas mane 11DPI riebus I - viskas, mane galima geltoninti. Bet toms, kurioms streikuorja ciklas, yra endo, koks pks dar bala zino ko - joms II gali buti ir 14 ir 18 ir net 20 cd. Todel, pseprasom. Net paskaicius sveiku merginu planuojanciu nestuma naturaliu budu, ir tai, pasakoja, kad pirma karta pamate II ar tai diena pries planuojamas mmm, ar tai mmm diena, ar net uzilaikius mmm keleta dienu. Tai kad, nu net as, zinant savo organizmo laikrodiniskuma ir tai, vis begioju nuo 10 DPI kasdien darytis testa.

Jo norejau DPO parasyti , nu raides viena salia kitos , o kai nagai ilgi visko buna lotuliukas.gif
Tiesiog ana menesi lygiai tas pats buvo 11DPO , o tai nemanau, kad ir sy menesi kazka kitaip rodytu irnesakyk.gif Reik but realistei mastau.gif
Atsakyti
Nu pas mane tai visai nieko gero, vakar 22.00 val. suleidau ovitrelle, dabar nusprendziau pasidaryti OT i rka ir nieko, testas neigiamas, taigi ir rytoj ovuliacijos nesulauskiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 04, 19:48)

Nu ne, kol menkiu ner, buk ne geltona. O kodel po 2 IUI iskart IVF? Cia pati nusprendei, ar tiesiog nori didesnes tikimybes, ar gydytoja taip pataria, ar dar kazkas?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 16:22)
Nu ne, kol menkiu ner, buk ne geltona. O kodel po 2 IUI iskart IVF? Cia pati nusprendei, ar tiesiog nori didesnes tikimybes, ar gydytoja taip pataria, ar dar kazkas?

Turiu IV stadijos endo, taip, kad tie IUI tai buvo tik del to, kad veliau nereiketu grauztis, kad kazko nepabandziau blush2.gif
O ir siaip pradeti nuo IVF buvo labai sunku , nors negaliu pasakyti, kad ir dabar bus lengviau doh.gif tiesiog daugiau nebera ko griebtis unsure.gif
Atsakyti
Mergaites sakykit ar suleidus ta ovitrelle tai 100% po 36 val. ivyksta ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 04, 19:35)
Mergaites sakykit ar suleidus ta ovitrelle tai 100% po 36 val. ivyksta ovuliacija?

aga. bet gali ir anksciau. ir siek tiek veliau. bet ji bus garantuotai.
Atsakyti