Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 04, 12:39)
as dariau natur. cikle, bet deja nepavyko. Dabar stimuliuojant irgi sudas gavosi , nes vienas tik folis uzaugo tinkamas, o taip tikejausi su stimul, kad bus daugiau nors du doh.gif S pasake, kad per maza doze buvo closto reikia daugiau, as gerdavau nuo 5c.d. po 1 tablete. Manau, jei busciau gerusi nuo 3 c.d. gal butu kitaip doh.gif

As nuo penktos po dvi clost, man gerai uzderejo, ale vistiek suds, nes grikiu nepakankamai. Jei ne viena problema, tai kita smile.gif . Tavo vietoj dziaugciaus tuo vienu geru foliu, jei tik grikiai vyro geri.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 11:44)
As nuo penktos po dvi clost, man gerai uzderejo, ale vistiek suds, nes grikiu nepakankamai. Jei ne viena problema, tai kita smile.gif . Tavo vietoj dziaugciaus tuo vienu geru foliu, jei tik grikiai vyro geri.

kaz kaip neina dziaugtis, pati nezinau kodel, gal todel, kad nujauciu, kad nieko gero nebus. Nu tai ir man reiketu gerti tada po 2 tabletes gal uzderes ir pas mane ax.gif , plius GN pasidaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 03, 21:47)
sveikos mergaites,
gal galit pasidalinti info, kelinta ciklo diena jus pradedat vaistukus leistis pries IUI. Ypac aktualu, kuriu ciklas iki 28 dienu.
Ir kiek jums IUI iskaitant visas islaidas (ir vaistukus) atseina?

man paskutini karta gavosi 1200 lt be vazinejimo, nes man reikia vaziuoti apie 100 km. iki kauno.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 04, 12:49)
plius GN pasidaryti

Gal visai neprireiks. Nenusiteik is anksto ir neuzsiprogramuok nesekmei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 12:04)
Gal visai neprireiks. Nenusiteik is anksto ir neuzsiprogramuok nesekmei 4u.gif

ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 04, 12:06)

sangria, o jei ne paslaptis, kiek kainuoja IUI naturaliam cikle? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 12:35)
IUI daromas ir naturaliam cikle, jei pas tave viskas tvarkoj su hormonais. Bet su vaistais daugiau foliu uzauga, tai tikimybe didesne. Kokios pas jus nepastojimo priezastys?

aciu mergaites atsakymus 4u.gif
priezastis endo. aisku dar vyro grikiai netirti, neaisku, kokia ten situacija g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Durdomas kazkoks. uzsiknisau tvarkytis, svabrintis ir visaip kaip keturiom laipioti.
Foliu yra tik 2, kas keista, nes maniau kad clost+gonal duos didesni derliu, gleivine ok, ovitrelle, IUI ir toliau ropoju. nebeturiu lifto, tai varineju su maisais i 5 auksta.
Atsakyti

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 04, 15:59)
Sveikos.
Durdomas kazkoks. uzsiknisau tvarkytis, svabrintis ir visaip kaip keturiom laipioti.
Foliu yra tik 2, kas keista, nes maniau kad clost+gonal duos didesni derliu, gleivine ok, ovitrelle, IUI ir toliau ropoju. nebeturiu lifto, tai varineju su maisais i 5 auksta.

2 foliai ir gera gleivine- visai kaip tu norejai- dvynukai mirksiukas.gif
Visus kilus numesi- cia begiojimo i penkta a.ir atgal pozityva bandau rast biggrin.gif
IUI kada?
Atsakyti
O kur Atiloja dingus? kazkaip smalsu kaip jai sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 15:12)
2 foliai ir gera gleivine- visai kaip tu norejai- dvynukai mirksiukas.gif
Visus kilus numesi- cia begiojimo i penkta a.ir atgal pozityva bandau rast biggrin.gif
IUI kada?

uzvakar. vyras nesublizgejo, 20 mln... bet kaip IUI uztenka. nezinau. nebuvau ovuliavusi per procedura. tvarkau buta su dvigubom kaukem, nes parazitai paliko buta praktiskai antisanitarinemis salygomis, kaip dar galejo cia klecka parsinesti? zodziu, jeigu kas nors ir galejo uzkibti, tai nuo sitokiu chemiju ir tampymo... no comments.
Uoooj, man tie kilai jau nebeduoda ramybes, esu stora karve, pasiziuriu i slaunis ir gyventi nebesinori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 04 lapkričio 2011 - 14:47
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 04, 16:46)
uzvakar. vyras nesublizgejo, 20 mln... bet kaip IUI uztenka. nezinau. nebuvau ovuliavusi per procedura. tvarkau buta su dvigubom kaukem, nes parazitai paliko buta praktiskai antisanitarinemis salygomis, kaip dar galejo cia klecka parsinesti? zodziu, jeigu kas nors ir galejo uzkibti, tai nuo sitokiu chemiju ir tampymo... no comments.
Uoooj, man tie kilai jau nebeduoda ramybes, esu stora karve, pasiziuriu i slaunis ir gyventi nebesinori.

Nieko sau nesublizgejo- man 20 mln. atrodo roju rojus. Pala, taigi su tiek jau galima ir be IUI, ar as nusisneku ka nors? Bet kokiu atveju, kai su saviskio 1 mln palyginu, tai lotuliukas.gif
Karvute, koks tavo kmi?
Atsakyti