sveikos mergaites,
gal galit pasidalinti info, kelinta ciklo diena jus pradedat vaistukus leistis pries IUI. Ypac aktualu, kuriu ciklas iki 28 dienu.
Ir kiek jums IUI iskaitant visas islaidas (ir vaistukus) atseina?
QUOTE(malvina @ 2011 11 03, 21:47)
sveikos mergaites,
gal galit pasidalinti info, kelinta ciklo diena jus pradedat vaistukus leistis pries IUI. Ypac aktualu, kuriu ciklas iki 28 dienu.
Siaip stimuliacija gali buti paskirta skirtingai nuo 3 c.d. iki 5 c.d., o pati IUI procedura berods Lt kainuoja 500lt plius vaistai, tai kaz kur apie 1500lt gali ir apie 2000lt, ziurint kokius vaistus paskirs.
Papildyta:
ir 2 c.d. gali buti paskirta stimuliacija
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 21:34)
Dar norejau paklaust senbuviu- ar mmm ateina anksciau stimuliuotam cikle? Po visu dubhastonu? Nes mano ciklas apie 36 d. Gal sutrumpet yra sansu, sakau.
man kaip laikrodukas su duphastonu 26 cd dienos, o budavo 24 -26
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 11 03, 21:47)
sveikos mergaites,
mano ciklas 26 cd, bet buna maksimum 28cd., tai stimuliuodavau visa laika nuo 5 cd dienos, o kaina ivairiai, priklauso kokiais vaistukais stimuliuoji, man apsiedavo nuo 1000lt iki 2500lt cia su procedura ir vaistukais
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 20:28)
velnias, o man pilvo apacia maudzia, kas cia galetu but? As su hormonais pirmakart draugauju, cia gal nuo ju?
O cistos per viena cikla turi pasisalint? Isskyru itartinu nebuna?
...o vyras tada eidavo i sinsilu diskoteka miegot.
O cistos per viena cikla turi pasisalint? Isskyru itartinu nebuna?
...o vyras tada eidavo i sinsilu diskoteka miegot.
Gali būt, kad nuo visų tų stimuliacijų maudžia, net nežinau... Man mausdavo
Cista sakė turėtų per ciklą pasišalint, tai labai tikiuos... Išskyrų kaip ir jokių nepastebėjau.
(čia iš šinšilų diskotekos). Siaubas, įsivaizduoju, kaip užknisdavo
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 20:34)
Dar norejau paklaust senbuviu- ar mmm ateina anksciau stimuliuotam cikle? Po visu dubhastonu? Nes mano ciklas apie 36 d. Gal sutrumpet yra sansu, sakau.
Man praktiškai visada laiku prasidėdavo...
Papildyta:
Sangria, bakstelėjai į pilvą?
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 03, 21:31)
O man jau pradejo kinkos drebeti, nes uz valandos reikia ovitrelle suleisti bliamba kaip bijauuuuuu. Merginos o ten tikrai viskas paruosta, ir doze ten jau paruosta?
na mergyt, ar suleidai?
Labas rytas uogytės
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 04, 08:49)
Labas rytas mergaites aga suleidau, bet kad matytumet mane, rankos dreba, vos tuos vaistus neismeciau is ranku pats durimas tai tikrai neskausmingas, bet as nuo tos baimes taip sugnybiau pilva, kad po to kai suleidau ir atleidau pilva man pradejo skaudeti trupuciuka Maniau suleisiu vaistus, atsikelsiu ryte bus 13.c.d. pamatysiu vaisingas gleives, o pamaciau snispsta, man kiekviena cikla buna tos vaisingos gleives
Kaip kitos laikosi?
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 03, 23:16)
Siaip stimuliacija gali buti paskirta skirtingai nuo 3 c.d. iki 5 c.d., o pati IUI procedura berods Lt kainuoja 500lt plius vaistai, tai kaz kur apie 1500lt gali ir apie 2000lt, ziurint kokius vaistus paskirs.
Papildyta:
Papildyta:
Man IUI kainuoja su vaistais apie 650 Lt, gal ir malvinai neprireiks daug vaistu, todėl apatinė kainos riba tikrai yra žemesnė
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 04, 10:32)
Man IUI kainuoja su vaistais apie 650 Lt, gal ir malvinai neprireiks daug vaistu, todėl apatinė kainos riba tikrai yra žemesnė
oho tikrau ne daug tau kainavo
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 04, 11:20)
Labas rytas mergaites aga suleidau, bet kad matytumet mane, rankos dreba, vos tuos vaistus neismeciau is ranku pats durimas tai tikrai neskausmingas, bet as nuo tos baimes taip sugnybiau pilva, kad po to kai suleidau ir atleidau pilva man pradejo skaudeti trupuciuka Maniau suleisiu vaistus, atsikelsiu ryte bus 13.c.d. pamatysiu vaisingas gleives, o pamaciau snispsta, man kiekviena cikla buna tos vaisingos gleives
Nu va, saunuole, antrakart jau busi profas . O gal antro karto nebeprireiks. Tai dar bus gleives, gi O per 36 val. dabar turi ivykt.
Papildyta:
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 04, 11:32)
Neisivaizduoju kaip i tokia kaina tilpai. Man vien dvi konsultacijos 340 kainuoja, vaistai 100 pries IUI, sprogdukai 70, IUI 500, vaistai po proceduros apie 70.
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 11:52)
Papildyta:
Neisivaizduoju kaip i tokia kaina tilpai. Man vien dvi konsultacijos 340 kainuoja, vaistai 100 pries IUI, sprogdukai 70, IUI 500, vaistai po proceduros apie 70.
aciu mergaites
o nuo ko priklauso skiriamas faistu kiekis? nuo FSH ar kitu dalyku?
QUOTE(malvina @ 2011 11 04, 11:55)
aciu mergaites
IUI daromas ir naturaliam cikle, jei pas tave viskas tvarkoj su hormonais. Bet su vaistais daugiau foliu uzauga, tai tikimybe didesne. Kokios pas jus nepastojimo priezastys?
QUOTE(Shira @ 2011 11 04, 11:35)
IUI daromas ir naturaliam cikle, jei pas tave viskas tvarkoj su hormonais. Bet su vaistais daugiau foliu uzauga, tai tikimybe didesne. Kokios pas jus nepastojimo priezastys?
as dariau natur. cikle, bet deja nepavyko. Dabar stimuliuojant irgi sudas gavosi , nes vienas tik folis uzaugo tinkamas, o taip tikejausi su stimul, kad bus daugiau nors du S pasake, kad per maza doze buvo closto reikia daugiau, as gerdavau nuo 5c.d. po 1 tablete. Manau, jei busciau gerusi nuo 3 c.d. gal butu kitaip