Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 21, 10:23)
Ka, nepatinka grazi krutine? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tu tai savam stiliui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 21, 15:00)
Sveikos. Vakar pradėjau pasiruošimą 3iui. Leidžiuosi puregona. Iškilo toks klausimas  blush2.gif , jus badotės į tą pačią pilvuko pusę ar kasdien keičiat?

Man sake kad skirtumo nera, gali keisti, gali leistis i ta pacia puse mirksiukas.gif As du kart leidaus i viena, o visus kitus i kita puse ax.gif
Atsakyti
Mergaites,nzn kodel naujom mergaitem neikalta i galva,kad duphastona nutraukti tik atejus mm arba pasidarius HCG!kas kuria puslapiuka parasyt reikia raudonom didelem raidem,nes NT gali buti nepatikimas dalykas ir duphastono nutraukimas nesulaukus mmm ar HCG rezultatu gali buti gyvybes nutraukimas,jokiu budu nenutraukti!!ir dar duphastono poveikis gali buti,kad jis uztempia mmm siulyciau ne gadinti NT o eiti HCG pasidaryt.
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 20, 21:42)
Buvo tribulus po 2500 koncentracijos, zoleles, tamoxifenas, cinkas, foline rugstis, l-argininas, l-kartinas, selenas. Viska urmu daviau.

nu nepirk tu rto prfertilio - a neturi 600 kur deti? Pasiziurek sudeti ir supirk sportininkams skirtoje parduotuveje ir naudos bus daugiau ir pigiau iseis.

pritariu Madeinanai, ir ko jus ta profertili taip isitveret?kaip madeinana rase atskirai pirkt pigiau ir geriau,matyt profertilio platintojai gerai suplojo uz reklamos sklaida,tad siulyciau nebut reklamos aukom.
Kazkuri rase,kad paziuri po IUI kaip ten kas nuteka,gal galit man pasakyt koks cia naujas budas,neteko dar tokio per visus 6nepastojimo metus girdet..gal cia naujas budas koks?beje mergaite kuriai taiko buda ar tik nemoki uz tokia mistine,negirdeta apziura po IUI dar papildomai pinigu?nes man kvepha tokie dalykai graziu akiu dumimu.
Atsakyti
ir dar Madeinana,echo daro ir anksciau nestumo metu,daro ir 5,6,7 savaite,anksciau nedaro ne delto kad kenksminga,tikrai ne,nera irodyta kad kenksminga,atsiusk man i a.z kur radai kad kenksminga yra echo,o nedaro todel,kad nieko dar nemato per anksti,pusliuka pamato man atrodo kai buna 1500 HCG skaiciukai,gal nestukai mane pataisys,
Atsakyti
<...>
Ka, nepatinka grazi krutine? As dupho jau 4 dienas nebegeriu, laukiu mmm, bet krutine negaliu atsidziaugti, vis delto, progesteronas yra fantastika

Siaubas,panos,man nuo to duphastono papai kaip padidejo po IUI tai jau du menesia tuoj bus kaip nesubliuksta doh.gif ..dufo jau seniai nebegeriu,o sitie monstrai ir taip buvo dideli tai dabar jau visai nepavelku-visu dydziu biusthalterius didesnius reik pirkt ir skauda velniai istisai-anksciau budavo pries mm skaudedavo,dabar visa laika,toks jausmas,kad paspausiu ir pienas kibirais svirkst prades doh.gif reik eit pas mamologa,kazkokia nesamone su manim vyksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 21 spalio 2011 - 14:46
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 16:06)
pritariu Madeinanai, ir ko jus ta profertili taip isitveret?kaip madeinana rase atskirai pirkt pigiau ir geriau,matyt profertilio platintojai gerai suplojo uz reklamos sklaida,tad siulyciau nebut reklamos aukom.

na, mums gydytoja išrašė, man kadangi pirma stimuliacija, pirmas IUI tik planuojamas, viskas naujiena, ėmiau ir nupirkau...Kaina nenormali. Nes atskirai tikrai pasirodo pigiau susipirkt.
Atsakyti
sakiau,kad reklamos sklaida gera,juk gydytojai gauna is farmacininku i kisenuka nemazai,kad platintu produktus,todel as visad gerai patyrineju ka israso,paieskau ar nera analogo tik pigesnio,uzima laiko,bet uztat kiek pinigu kartais eina sutaupyt.
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 21, 13:40)
Atsikraustau ir as i naujus namucius  4u.gif
Kadangi as planuoju, o D is manes juokiasi , tai sekmadieni mano antras IUI  blush2.gif
Taip jau gavosi , kad is vizito pas gine ir IVF plano sudarinejimo gryzau prie IUI ir dar naturaliam cikle  doh.gif
o tu D nesakyk, kad planuoji bigsmile.gif patylom, naktimis kai D nemato ir negirdi biggrin.gif

QUOTE(jrgt @ 2011 10 21, 14:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
tu tai savam stiliui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sunku nebuti savimi biggrin.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 15:41)
ir dar Madeinana,echo daro ir anksciau nestumo metu,daro ir 5,6,7 savaite,anksciau nedaro ne delto kad kenksminga,tikrai ne,nera irodyta kad kenksminga,atsiusk man i a.z kur radai kad kenksminga yra echo,o nedaro todel,kad nieko dar nemato per anksti,pusliuka pamato man atrodo kai buna 1500 HCG skaiciukai,gal nestukai mane pataisys,

sake medikai. bet paieskosiu kokio linko. O HCG gali buti 1500 kai mmm veluoja kad ir viena diena, jeigu daugiavaisis nestumas. Ne rodiklis siuo atveju HCG. Apskritai, yra norma 3 echo per 9 menesius. Juk ne siaip sau. Skaityk, tas pats rentgenas. Kenksminga vistiek.

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 16:11)
sakiau,kad reklamos sklaida gera,juk gydytojai gauna is farmacininku i kisenuka nemazai,kad platintu produktus,todel as visad gerai patyrineju ka israso,paieskau ar nera analogo tik pigesnio,uzima laiko,bet uztat kiek pinigu kartais eina sutaupyt.

visiskai palaikau. 100%. Vien reklama ir koks nors % uz parduota/israsyta kieki.
Atsakyti
Kokyte sekmingos tau IUI 4u.gif

Man siandien 14 dpi, NT dariau vakar vakare, jis rode I verysad.gif Siandien nedariau, nes nenoriu asaru, nors vakar turbut visas isliejau, jauciuosi labai blogai nuo 11 dpi pakilo temperatura 36.8-37.3 doh.gif vis svyruoja, jauciuosi silpna, kartais atrodo kad apalpsiu, krutine taip pat nuo 11 dpi pradejo jautreti vis, siandien net liemenuko nesidejau blush2.gif galva kvadratine, kamuoja sleikstulys, turbut nuo nervu blush2.gif skauda nugara doh.gif Na va prisidaviau ir pasiguodziau verysad.gif doh.gif

Kas cia artimiausiu metu NT turi gadinti? laukiu II wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Man pirmadieni 7IUI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 10 21, 20:24)
Man pirmadieni 7IUI smile.gif

Ramiu tau dvieju savaiteliu ir zinoma II mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As gal pagaliau rytoj sulauksiu ciklo pradzios ir sedu ant closto ir gonalio.
Atsakyti