QUOTE(kokyte @ 2011 10 21, 13:40)
Atsikraustau ir as i naujus namucius
Kadangi as planuoju, o D is manes juokiasi , tai sekmadieni mano antras IUI
Taip jau gavosi , kad is vizito pas gine ir IVF plano sudarinejimo gryzau prie IUI ir dar naturaliam cikle
o tu D nesakyk, kad planuoji
patylom, naktimis kai D nemato ir negirdi
QUOTE(jrgt @ 2011 10 21, 14:02)
sunku nebuti savimi
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 15:41)
ir dar Madeinana,echo daro ir anksciau nestumo metu,daro ir 5,6,7 savaite,anksciau nedaro ne delto kad kenksminga,tikrai ne,nera irodyta kad kenksminga,atsiusk man i a.z kur radai kad kenksminga yra echo,o nedaro todel,kad nieko dar nemato per anksti,pusliuka pamato man atrodo kai buna 1500 HCG skaiciukai,gal nestukai mane pataisys,
sake medikai. bet paieskosiu kokio linko. O HCG gali buti 1500 kai mmm veluoja kad ir viena diena, jeigu daugiavaisis nestumas. Ne rodiklis siuo atveju HCG. Apskritai, yra norma 3 echo per 9 menesius. Juk ne siaip sau. Skaityk, tas pats rentgenas. Kenksminga vistiek.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 16:11)
sakiau,kad reklamos sklaida gera,juk gydytojai gauna is farmacininku i kisenuka nemazai,kad platintu produktus,todel as visad gerai patyrineju ka israso,paieskau ar nera analogo tik pigesnio,uzima laiko,bet uztat kiek pinigu kartais eina sutaupyt.
visiskai palaikau. 100%. Vien reklama ir koks nors % uz parduota/israsyta kieki.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.