Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 03, 15:00)
agha, tures jie abu ka veikti. Nes anoji bestija sugebejo nakti dar paveikslus mano atveztus ant zemes nuleisti.

bet vienas pliusas yra, negalvoji apie tai thumbup.gif , turi ka veikti mirksiukas.gif

kas del GN tai manau cia visoms skirtinagai buna, priklausomai nuo organizmo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 03, 15:18)
Apie jokius folius net nesigalvoja.

o visdėlto - kaip su tais foliais ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 14:47)
Sanqria, tau visai nebūtinai turi būt skausminga GN, nes jaučiu po mūsų "paguodos" bijosi dar labiau  smile.gif

As aplamai esu baile, bet jeigu reikia tai iskesti galiu, mano mmm siaip buna ir labai skausmingos, 3 arba 4 diena buna kenciu, kenciu, bet neiskenciu ir geriu vaistus nuo skausmo. Nu kai paskaiciau cia jusu komentus tai tikrai paguodos mazai, nu bet ka padarisi, jei reikes tai teks.
Maidenana tai ka gydytoja tau paske vakar, kokie planai?kaip foliai?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 02, 21:31)
O ta cista jauciasi kaip nors? Ir kaip ji pasisalina? Savaime ar su vaistais?
Rasyk laiskus, Kaledu senis yra!! Net ir tokioms "senems" dovanu atnesa biggrin.gif

Jautės - maudė tą pusę doh.gif Gyd. sakė, kad pasišalins savaime... Nu tikėkimės...
O kalėdiniam seniui rašau rašau, ale jis kurčias gal koks g.gif

QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 03, 08:29)
Grim, ar tu jauti kokius pamaudenimus toj pusėj, kur turi cistą?

Aga, jaučiau iki mmm gerokai. Per mmm irgi ir po jų dar kartais vos vos, dabar jau kažkaip nebe. Gal pasišalino g.gif Ten folikulas galingas buvo užaugęs, įtariau, kad cista bus doh.gif

QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 09:01)
O man atrodo GN nereikia narkozės - tikrai įmanoma ištvert. Nebent pinigais lyja  smile.gif .

Aš tik už narkozę. Bet kiekvienai skirtingai. GN dariau du kartus ir abu su narkoze. Nenoriu net žinot, koks ten skausmas, nes man ir taip visokio š... užtenka... O skausmo bijau kaip velnias kryžiaus unsure.gif

QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 13:25)
Aš turiu be šuns dar dvi šinšilas, kurios naktį toookį triukšma kelia, kad galėčiu nuleist iš 4 aukšto abi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Įsivaizdavau ir tooooks juokas paėmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 11 03, 21:40)
Jautės - maudė tą pusę doh.gif Gyd. sakė, kad pasišalins savaime... Nu tikėkimės...
Aga, jaučiau iki mmm gerokai. Per mmm irgi ir po jų dar kartais vos vos, dabar jau kažkaip nebe. Gal pasišalino g.gif Ten folikulas galingas buvo užaugęs, įtariau, kad cista bus doh.gif

velnias, o man pilvo apacia maudzia, kas cia galetu but? As su hormonais pirmakart draugauju, cia gal nuo ju?
O cistos per viena cikla turi pasisalint? Isskyru itartinu nebuna?
Su sinsilom tikrai juokas pro asaras. Mes turim ne narva, o terariuma. Is pradziu svetainej pastatem, optimistai. Ten pas mus bendra erdve, tai toooks garsas budavo. Tada neapsikente isboginom pas vaika. Jis nesiskunde, tik beveik kasnakt pas mus miegot pareidavo, o vyras tada eidavo i sinsilu diskoteka miegot. Dabar spjovem i viska, nunesem virtuven juos, ten durys sandarios, triuksmo ner, visi miega biggrin.gif
Atsakyti
O man jau pradejo kinkos drebeti, nes uz valandos reikia ovitrelle suleisti unsure.gif bliamba kaip bijauuuuuu. Merginos o ten tikrai viskas paruosta, ir doze ten jau paruosta? unsure.gif
Atsakyti
Dar norejau paklaust senbuviu- ar mmm ateina anksciau stimuliuotam cikle? Po visu dubhastonu? Nes mano ciklas apie 36 d. Gal sutrumpet yra sansu, sakau.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 18:34)
Dar norejau paklaust senbuviu- ar mmm ateina anksciau stimuliuotam cikle? Po visu dubhastonu? Nes mano ciklas apie 36 d. Gal sutrumpet yra sansu, sakau.

man po dupho pailgejo ciklas 2 dienom doh.gif

labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 03, 22:31)
O man jau pradejo kinkos drebeti, nes uz valandos reikia ovitrelle suleisti unsure.gif bliamba kaip bijauuuuuu. Merginos o ten tikrai viskas paruosta, ir doze ten jau paruosta? unsure.gif

Nebijok, zuika - viskas ten paruosta. Bakst ir viskas. As bailiu baile, bet skausmo jokio nebuvo. Tik as alpstu nuo adatu. Jei tau taip buna, vyro prasyk geriau.
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 03, 22:35)
man po dupho pailgejo ciklas 2 dienom  doh.gif

labas visoms  4u.gif

Va tai tau. O as tikejaus trumpesnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 21:37)
Nebijok, zuika - viskas ten paruosta. Bakst ir viskas. As bailiu baile, bet skausmo jokio nebuvo. Tik as alpstu nuo adatu. Jei tau taip buna, vyro prasyk geriau.

mano vyras irgi bijo labiau uz mane biggrin.gif nu cia mums kaz koks kosmosas, paziurejau filmuka kaip teisingai reikia suleisti, bandysim unsure.gif
Atsakyti
T
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 03, 22:40)
mano vyras irgi bijo labiau uz mane biggrin.gif nu cia mums kaz koks kosmosas, paziurejau filmuka kaip teisingai reikia suleisti, bandysim unsure.gif

Ta adata ten pati islysta. Nieko nebijok.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 21:43)
T
Ta adata ten pati islysta. Nieko nebijok.

aciu, paskui parasysiu kaip sekesi suleisti vaistukus ax.gif
Atsakyti