Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Glamour @ 2011 11 03, 00:30)
Mane irgi galit įtraukti į sąrašiuką. Pirma IUI šiandien buvo  rolleyes.gif Nebuvo taip baisu, kaip galvojau, bet labai sunku buvo nerimą valdyti ir labai jautri šiandien buvau, gal nuo ovitrelio  unsure.gif

Glamour, pas ka dareisi iui?

Labas visoms smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinde: 03 lapkričio 2011 - 11:01
sveikutes,
mane galite geltoninti, siandien pasimatavau temperatura 36,8, bet dar neprasidejo mmm, gal cista susidare...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 03, 10:24)
tuoj tau papasakos Maidenana, koks tas skausmas nebaisus smile.gif dar, jei nepainioju, olialia gali pasidalinti nekokia patirtimi, na ir kitos...
nežinai iš anksto, kaip organizmas reaguos į tą skausmą, todėl sakau, jei labai skaudės, vistiek pasekoje bus LP ir narkozė

na as stengiuosi isvengti narkozes... bet ne viena mergyte dare be narkozes ir istvere, nera ten taip baisu, kaip atrodo... mane daktare buvo ispejus kad skaudes, tai as buvau tam nusiteikus... o ir teunka visa procedura gan trumpai... turejau opracija su narkoze, tai atsigavimas buvo baisokas... ir tai norkoze buvo pusine tik,,, bet po jos ziauria bloga buvo.... fiuu...

zuikyte03
, kol neprasidejo mmm, tai dar nenukabink nosytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 03 lapkričio 2011 - 11:17

zuikyte03
, kol neprasidejo mmm, tai dar nenukabink nosytes 4u.gif
[/quote]

tai kad rudai pateplioja, siam iui buvau labai gerai nusiteikusi, ir taip tikejau, bet tenka nusivilti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 03, 11:17)
turejau opracija su narkoze, tai atsigavimas buvo baisokas... ir tai norkoze buvo pusine tik,,, bet po jos ziauria bloga buvo.... fiuu...

aš turėjau pilną narkozę... nu papykino pusę dienos, bet kad būtų žiauriai bloga - ne, gal todėl jos ir nebijau
Atsakyti
Mano gyd. yra prieš narkozę šios procedūros metu, sako iškenčiama ir per trumpa, kad reiktų organizmą vargint narkoze. Aš šiaip skausmui gana pakanti, išbandžiau, taip sakant, per IUI ir kaklelio sužnybimą, ir jį lydintį skausmą blink.gif , kai lankstaus kateterio niekaip nepavyko įvesti į gimdą, o dar ir kaklelis pakraujuot nusprendė, tai teko ilgokai pagulėt su skėtikliu, gyd. vis tikrinant situaciją, žodžiu visa puokštė švelniai tariant nelabai malonių pojūčių. Gyd. stebėjosi mano išorine ramybe, sakė kantri motera esu (aišku viduj tai viskas virė, bet mintis stengiausi nukreipti į siekiamą tikslą ir kažkaip ištvėriau).
Tikriausiai reikia nesiblaškyt, pasidarysiu GN, o tada matysim, gal daugiau jokių nemalonių procedūrų neteks patirti. GN mane siųs darytis į Grybo g. pas A. Markauskienę. Gal kuri girdėjot apie ją?

Sangria023, linkiu, kad tau GN neprireiktų po šeštadienio IUI mirksiukas.gif

zuikyte03 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 03, 13:45)
Mano gyd. yra prieš narkozę šios procedūros metu, sako iškenčiama ir per trumpa, kad reiktų organizmą vargint narkoze. Aš šiaip skausmui gana pakanti, išbandžiau, taip sakant, per IUI ir kaklelio sužnybimą, ir jį lydintį skausmą  blink.gif , kai lankstaus kateterio niekaip nepavyko įvesti į gimdą, o dar ir kaklelis pakraujuot nusprendė, tai teko ilgokai pagulėt su skėtikliu, gyd. vis tikrinant situaciją, žodžiu visa puokštė švelniai tariant nelabai malonių pojūčių. Gyd. stebėjosi mano išorine ramybe, sakė kantri motera esu (aišku viduj tai viskas virė, bet mintis stengiausi nukreipti į siekiamą tikslą ir kažkaip ištvėriau).

Tai žinok labai panašu, nes ten tas pats sužnybimas kaklelio, kurį reikia žemyn patempt, kad įvest kateterį, per kurį kontrastą leidžia
Atsakyti
Man per GN skaudejo tik ta puse, kurioje uzakes kiausintakis, o kitos nieko nejauciau.
Pries procedura man gydytoja sake isgerti 3 ketanovo.
Atsakyti
Cia kazkas kalbejo apie neskausminga GN??? Nu, zinote, galite ir be narkozes gulti, bet daugiau as saves sia procedura nebekankinsiu, praejo inkvizicijos laikai. nepaisant, kad man buvo daryta viertine - neeee, uz jokias kovrizhkas as ant to kankinimo stalo nesigulsiu. mergina po manes tai stauge ne savu balsu, as ropodama koridoriumi girdejau.

Taip, naujienos: kosharai nakvojo kol kas atskiruose namuose. vat, parejau perkelti interneta is namo A i nama B, tai tuoj pasiimsiu koshara. Ta katyte tai... doh.gif nakti kokius 5 kartus atidarinejo miegamojo duris ir norejo isitaisyti lovoje. Ji moka nuspausti duru rankiena, kad atsidarytu. Teko pristumti kede, tai ji dar 10 kartu tabalojo ta rankiena. maniskis, pvz, supranta zodi "negalima". tai pasakai "negalima" jis klauso ir nebedaro. Nu bet ta bestija. doh.gif Palubom surado vini kazkoki ikalta - pagalvojo, kad muse, tapetais tik i virsu su nagais... eina nachert. doh.gif sian bus super-cirkas. atvesiu savo katina. kosmaras. doh.gif doh.gif Apie jokius folius net nesigalvoja.
Atsakyti
Maidenana, kartot aš irgi nenorėčiau, bet man reiškias mažesnis košmaras kliuvo nei tau.
Užjaučiu dėl katinų, nervų kainuoja biški Aš turiu be šuns dar dvi šinšilas, kurios naktį toookį triukšma kelia, kad galėčiu nuleist iš 4 aukšto abi. O gal kai atvyks katinas, katė turės ką veikt ir nelįs į miegamąjį biggrin.gif
Atsakyti
Sanqria, tau visai nebūtinai turi būt skausminga GN, nes jaučiu po mūsų "paguodos" bijosi dar labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 14:25)
Maidenana, kartot aš irgi nenorėčiau, bet man reiškias mažesnis košmaras kliuvo nei tau.
Užjaučiu dėl katinų, nervų kainuoja biški Aš turiu be šuns dar dvi šinšilas, kurios naktį toookį triukšma kelia, kad galėčiu nuleist iš 4 aukšto abi. O gal kai atvyks katinas, katė turės ką veikt ir nelįs į miegamąjį  biggrin.gif

agha, tures jie abu ka veikti. Nes anoji bestija sugebejo nakti dar paveikslus mano atveztus ant zemes nuleisti.
Atsakyti