Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

O man atrodo GN nereikia narkozės - tikrai įmanoma ištvert. Nebent pinigais lyja smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 09:01)
O man atrodo GN nereikia narkozės - tikrai įmanoma ištvert. Nebent pinigais lyja  smile.gif .

daug kas labai kenčia per GN, dėl to užspazmuoja, ir parodymai būna netikslūs, todėl kentėjimas gaunasi per niek, nes vėliau vistiek daro LP smile.gif
aš asmeniškai pataupyčiau porą šimtų ir daryčiausi tik su narkoze, bet kiekvienos teisė rinkitis
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 03, 09:33)
todėl, kad LP tai operacija mirksiukas.gif
GN daryk su narkoze, nieko neužspazmuos, viskas, jei prateka, pratekės smile.gif

na as dariausi GN, ir nera toks baisus skausmas, kad jo neistvertum mirksiukas.gif , o plius tos narkozes nera juk gerai organizmui .....
man kai ja dare, suleido nuskausminamuju, tai skausmas buvo pakenciamas gal biski stipresnis nei per mmmm, bet pakenciamas mirksiukas.gif

*Astraja*
, manau pirma pasidaryk GN, LP opracija visad spesi pasaidaryt, gal tau jos nei neprireiks mirksiukas.gif , nors aisku gali darytis iskart LP tai daugiau suzinotum visko, bet tikekimes, kad viskas gerai pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 03, 09:19)
na as dariausi GN, ir nera toks baisus skausmas, kad jo neistvertum mirksiukas.gif

tuoj tau papasakos Maidenana, koks tas skausmas nebaisus smile.gif dar, jei nepainioju, olialia gali pasidalinti nekokia patirtimi, na ir kitos...
nežinai iš anksto, kaip organizmas reaguos į tą skausmą, todėl sakau, jei labai skaudės, vistiek pasekoje bus LP ir narkozė
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif Ziureiu diskutuojate apie GN, kai buvau pas S ji manes is karto paklause ar dariau GN, atsakiau, kad ne tai ji labai nustebo ir paklause tada manes kodel darau IUI, juk jei kiausintakiai nepraeinami piniga i bala. Liepe butinai pasidaryti GN, klauisiau ar galima su kokia narkoze, pasake, kad ne, kad daroma be narkozes ir istverti galima. Papasakojo man net istorija apie jos artima drauge, tipo irgi niekaip negalejo pastoti, tai ji is visu jegu stengesi jai padeti stimuliavo visais imanomais budais o rezultatas 0. Paskui priverte ja pasidaryti GN, o ten snipstas nei vienas nepraeinamas. Taigi ir man teks daryti ta nemalonia procedura verysad.gif
Glamour linkiu sekmes ir ramiu dveju savaiciu laukimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 11 03, 10:24)
tuoj tau papasakos Maidenana, koks tas skausmas nebaisus smile.gif dar, jei nepainioju, olialia gali pasidalinti nekokia patirtimi, na ir kitos...
nežinai iš anksto, kaip organizmas reaguos į tą skausmą, todėl sakau, jei labai skaudės, vistiek pasekoje bus LP ir narkozė

Nu mane nuomone, kad geriau GN nei LP, nes LP jau yra operacija, narkoze, pooperacinis laikotarpis. Manau galima istverti ta skausma, juk gimdyti reikes biggrin.gif Be to as beveik kas menesi kenciu mmmm skausma.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 03, 11:31)
Labas rytas mergaites 4u.gif  Ziureiu diskutuojate apie GN, kai buvau pas S ji manes is karto paklause ar dariau GN, atsakiau, kad ne tai ji labai nustebo ir paklause tada manes kodel darau IUI, juk jei kiausintakiai nepraeinami piniga i bala. Liepe butinai pasidaryti GN, klauisiau ar galima su kokia narkoze, pasake, kad ne, kad daroma be narkozes ir istverti galima. Papasakojo man net istorija apie jos artima drauge, tipo irgi niekaip negalejo pastoti, tai ji is visu jegu stengesi jai padeti stimuliavo visais imanomais budais o rezultatas 0. Paskui priverte ja pasidaryti GN, o ten snipstas nei vienas nepraeinamas. Taigi ir man teks daryti ta nemalonia procedura verysad.gif

Aš taip pat labai bijojau prisiskaičius, mane lygiai kaip tave atkalbėjo, darė pati S, skausmas nemažas, bet tikrai labai trumpas ir iškenčiamas.
Nebijok, įkalk kokio ketanovo papildomai, aš dar raminančių tabletę suvartojau.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 03, 10:36)
Aš taip pat labai bijojau prisiskaičius, mane lygiai kaip tave atkalbėjo, darė pati S, skausmas nemažas, bet tikrai labai trumpas ir iškenčiamas.
Nebijok, įkalk kokio ketanovo papildomai, aš dar raminančių tabletę suvartojau.

as irgi planuoju daryti pas S, reikia reiskia reikia ir niekur nedingsi. O kiek ji kanuoja sita procedura? As irgi prisiskaicius apie ta GN pasakiau S, ta juokesi ir pasake maziau skaitikit jus biggrin.gif
Mergaites o kaip jus galvojat, jei suleisiu snd vakare ovitrelle o IUI tik sestadieni cia normalu?ne per velu bus?
Atsakyti
Nu mane nuomone, kad geriau GN nei LP, nes LP jau yra operacija, narkoze, pooperacinis laikotarpis. Manau galima istverti ta skausma, juk gimdyti reikes biggrin.gif Be to as beveik kas menesi kenciu mmmm skausma.
[/quote]

Labas rytas 4u.gif Pritariu ir as..LP bent jau man nebuvo labai smagus dalykas, zinoma, kad ko neiskesi, bet kuo maziau tu visu operaciju tuo geriau manau.. ax.gif
O as galvojau, pasitarsiu su jumis.. Planas buvo daryti lapkriti pirma IUI.. ir aisku, nzn ar cia man tik vienai taip amzinai buna blush2.gif , zmogus planuoja, kazkas is tu planu juokiasi.. memes parsivilko 2 dienas per anksti, siandien doh.gif, o pries stimuliacija reikia sulaukti atsakymo del zaizdeles gimd. kaklelyje, ir pasakys tik treiciadieni, imti dar del visa ko biopsija ar ne.. Tai dabar ir galvoju ar praleisti si men, ar visdelto IUI be stimuliaciju, naturaliam cikle...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 03 lapkričio 2011 - 09:44
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 03, 09:29)
Liepe butinai pasidaryti GN, klauisiau ar galima su kokia narkoze, pasake, kad ne, kad daroma be narkozes ir istverti galima

na mergaitės darė ir su narkoze smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 03, 09:31)
Be to as beveik kas menesi kenciu mmmm skausma.

o aš ne, man antrą dieną šiek tiek pamaudžia ir viskas, be to esu nepakanti skausmui.. jei man kada pasiūlys GN, pagalvosiu apie histerogramą, tai ne operacija, daroma su narkoze, o pliusas tame, kad atradus pvz kokį polipą ar dar kokį biesą galės pašalinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 lapkričio 2011 - 09:52
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 03, 11:39)
as irgi planuoju daryti pas S, reikia reiskia reikia ir niekur nedingsi. O kiek ji kanuoja sita procedura? As irgi prisiskaicius apie ta GN pasakiau S, ta juokesi ir pasake maziau skaitikit jus biggrin.gif
Mergaites o kaip jus galvojat, jei suleisiu snd vakare ovitrelle o IUI tik sestadieni cia normalu?ne per velu bus?

kainavo 195 lt. pati procedūra ir kontrastas apie 18 lt.
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 02, 23:10)
nagi pasiklauski, ir man idomu  g.gif , kiek zinau kad cezari jis tikrai vgn atlieka  rolleyes.gif , nes jei viskas geraii pastosiu vistiek anksciau ar veliau, tai pas ji manau eisiu  ax.gif

ok smile.gif

QUOTE(Glamour @ 2011 11 03, 00:30)
Rude, kaip sloga? 4u.gif

Taip pat, bet as dar nepasiduodu biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2011 11 03, 10:24)

O as buciau is tu, kurios galetu papasakoti, kokiu netiketumu gali buti per narkoze. Jei tik butu imanoma rinktis GN vietoj LP, as tikrai rinkciaus GN ir kenteciau be narkozes, nes vos nenumirti nuo narkozes uzteko viena karta blink.gif
Atsakyti
šeip visoms net ta pati GN būna skirtingai, čia priklausomai nuo tuo, kas kiek gali pakentėti. Taip čia nemaloni procedūra, bet trunka labai neilgai ir tikrai galima ištverti.
Mano nuomonė , kad prieš IUI reikia daryti GN, o jei jau nesiseka po 3-4 tai LP + histero.
prieš GN galima išgerti ką nort tipo ketanov, baralgin ...ir svarbiausia atpalaiduoti per procedūrą kiek įmanoma užpakaliuką ax.gif
Atsakyti