Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 02, 21:46)
Sveikutes, noriu i sarasiuka, man IUI sestadieni 16 cd, stimuliavo su gonaliu 4 x 50 vv siandien 13 cd du foliai vienas 15 kt 12 mm, bus 4 IUI po LP (lp parode, kad viskas ok)  ax.gif  Gyd pasiule sp. surinkti vietoje, nes taip geresni rezultatai  doh.gif

pioneer.gif padaryta
taip spalinukai, a nu ka islindom is pogrindzio ???
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 02, 22:46)
Sveikutes, noriu i sarasiuka, man IUI sestadieni 16 cd, stimuliavo su gonaliu 4 x 50 vv siandien 13 cd du foliai vienas 15 kt 12 mm, bus 4 IUI po LP (lp parode, kad viskas ok)  ax.gif  Gyd pasiule sp. surinkti vietoje, nes taip geresni rezultatai  doh.gif

Sekmes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O mums kaip tik sake is namu vezt, nes vyrui maziau streso tongue.gif Bet mums vezt 5 min. Jums gal toliau.
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 02, 21:46)

sekmes mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 02, 20:39)
As lankydavausi tik pas ji, pas jo zmona nei karto nebuvau smile.gif
Galvojau, kad visai noreciau nestumo prieziurai grizti pas savo senaja gine, bet suprantu, kad nelabai apsimoka. Jei viskas gerai, tiketina, kad gimdyti vis tiek VGN pas Z noresiu (as ten ir LP turejau, ir su Z ten dazniausiai susitikdavau, ir siaip ta ligonine jau tokia sava ir pazistama, personalui del savo ciudu per LP istrigau i atminti, tai negi nesugrisiu ju vel kaip nors "palinksminti" smile.gif ). Tai kokia prasme pastoti pas viena gydytoja, per nestuma vaikscioti pas kita, o gimdyti grizti vel pas pirmaji. Taip kad manau ir toliau vaiksciosiu pas ji, siandien susiskambinom, susitarem susitikti sestadieni, tai prisirasysiu VGN i konsultacine ir itrauks mane oficialiai i  nestuke.gif gretas. Kaip laukiu ir tikiuosi, kad kleckui ten viskas gerai  wub.gif

o tai Ž VGN priema ir gimdymus? nes kiek girdejus tai jis bak tai jau ne priima gimdymu, bet gal vgn ir priima.., a tai matai pas abu kankausi ax.gif

Lėja_ sekmytes belaukiant pora savaiteliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 02 lapkričio 2011 - 21:10
Labs bigsmile.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 02, 11:04)
nu
na žiūriu į sąrašiuką ir nesuprantu  g.gif  kur mūsų mergytės Grim ir injuoz ??? ar aš kaž ką praleidaa ar mergytės slapukauja ?  bigsmile.gif

O nia, neslapukauja smile.gif Aš jau rašiau, kad nieko gero - užsiauginau cistą, šį mėnesį pertrauka, o toliau žiūrėsim...

Žiūriu, ne viena aš čia sena, valiooo lotuliukas.gif Man greit 34, planavimo stažas - 7 metai. Kai pagimdysiu, pradėsiu tikėt Kalėdų seneliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 02, 22:09)
o tai Ž VGN priema ir gimdymus? nes kiek girdejus tai jis bak tai jau ne priima gimdymu, bet gal vgn ir priima.., a tai matai pas abu kankausi  ax.gif

Gero klausimo paklausei, subalamutinai mane biggrin.gif Zinau, kad BAK'e jis nebepriima, bet VGN tai buvau tikra, kad priima. Ir po mano operacijos atsimenu gimdyma turejo g.gif Nu reiks paklausti sestadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 11 02, 23:15)
Labs bigsmile.gif
O nia, neslapukauja smile.gif Aš jau rašiau, kad nieko gero - užsiauginau cistą, šį mėnesį pertrauka, o toliau žiūrėsim...
Žiūriu, ne viena aš čia sena, valiooo  lotuliukas.gif Man greit 34, planavimo stažas - 7 metai. Kai pagimdysiu, pradėsiu tikėt Kalėdų seneliu biggrin.gif

O ta cista jauciasi kaip nors? Ir kaip ji pasisalina? Savaime ar su vaistais?
Rasyk laiskus, Kaledu senis yra!! Net ir tokioms "senems" dovanu atnesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 02, 22:18)
Gero klausimo paklausei, subalamutinai mane  biggrin.gif Zinau, kad BAK'e jis nebepriima, bet VGN tai buvau tikra, kad priima. Ir po mano operacijos atsimenu gimdyma turejo  g.gif  Nu reiks paklausti sestadieni  g.gif

nagi pasiklauski, ir man idomu g.gif , kiek zinau kad cezari jis tikrai vgn atlieka rolleyes.gif , nes jei viskas geraii pastosiu vistiek anksciau ar veliau, tai pas ji manau eisiu ax.gif
Atsakyti
Rude, kaip sloga? 4u.gif

Mane irgi galit įtraukti į sąrašiuką. Pirma IUI šiandien buvo rolleyes.gif Nebuvo taip baisu, kaip galvojau, bet labai sunku buvo nerimą valdyti ir labai jautri šiandien buvau, gal nuo ovitrelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 11 03, 01:30)
Rude, kaip sloga? 4u.gif

Mane irgi galit įtraukti į sąrašiuką. Pirma IUI šiandien buvo  rolleyes.gif Nebuvo taip baisu, kaip galvojau, bet labai sunku buvo nerimą valdyti ir labai jautri šiandien buvau, gal nuo ovitrelio  unsure.gif

Linkiu nebesulaukti mmm cool.gif .
Tu jautri nuo visu hormonu vartojamu.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif

vakar cista davė apie save žinot, kairę kiaušidę maudė kaip reikalas doh.gif

QUOTE(Shira @ 2011 11 02, 21:05)
O kam nuotrauka? Ji tau dar nebuvo daryta? Ar tai del cistos?

man nei GN, nei LP nebuvo daryta, gyd. žodžiais iki šiol tam nebuvo indikacijų (maždaug jokių uždegimų ar kitų susirgimų su reprodukcine aparatūra neturėjau, traumų irgi ne), bet po nepavykusio pirmojo IUI prakalbo apie GN, sako reiktų pasižiūrėt ar nėra kokių patologijų (lyg pertvarą įtaria, nors šitų reikalų specas gyd. Mečėjus mane apžiūrėjęs jokių pertvarų nematė, sakė viskas gražu).
pasiskaičiau SM apie tą GN ir kažkaip labiau gal norėtųsi LP... ax.gif man rodos ji informatyvesnė, nesuprantu kodėl gyd. nenori man skirti LP g.gif

Glamour, laikau kumščius, kad pirma IUI būtų sėkminga mirksiukas.gif

Grim, ar tu jauti kokius pamaudenimus toj pusėj, kur turi cistą?

Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 03, 08:29)
pasiskaičiau SM apie tą GN ir kažkaip labiau gal norėtųsi LP... ax.gif man rodos ji informatyvesnė, nesuprantu kodėl gyd. nenori man skirti LP g.gif

todėl, kad LP tai operacija mirksiukas.gif
GN daryk su narkoze, nieko neužspazmuos, viskas, jei prateka, pratekės smile.gif
Atsakyti