Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 02, 19:19)
aciu uz paguoda 4u.gif , bet tikejausi kitko, nezinau maniau, kad keli foliai tikrai uzaugs, aj nu ka dabar padarisi, dabar pergyvenu ir del gleivines, nezinau ka daryti ar jau nuo rytojaus pradeti gerti estrofema ar po IUI g.gif
Papildyta:

estrofemas augina gleivine...as geriau estrofema berods nuo ciklo pradzios pries saldytu embrionu dejima g.gif bijau nesamoniu prikalbet,bet gal jau reiketu pradet gert,kad butu paruostas patalelis busimam vaikiukui... g.gif bet is kitos puses,gal ir gydytojos reik klausytis... g.gif
dar i az parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes mirksiukas.gif

na ir prikalbejot per sias dieneles, vos spejus ksiatyt lotuliukas.gif

Rude, labai dziaugiuosi, kad tau viskas ok, ir tos savaiteles ramiai einasi wub.gif , o tu vis lankaisi pas Žiobakus?
Atsakyti
isgeriau dabar pirma tabletyte estrofemo, manau geriau dabar pradeti nei po IUI
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 02, 20:31)
Rude, labai dziaugiuosi, kad tau viskas  ok, ir tos savaiteles ramiai einasi  wub.gif , o tu vis lankaisi pas Žiobakus?

As lankydavausi tik pas ji, pas jo zmona nei karto nebuvau smile.gif
Galvojau, kad visai noreciau nestumo prieziurai grizti pas savo senaja gine, bet suprantu, kad nelabai apsimoka. Jei viskas gerai, tiketina, kad gimdyti vis tiek VGN pas Z noresiu (as ten ir LP turejau, ir su Z ten dazniausiai susitikdavau, ir siaip ta ligonine jau tokia sava ir pazistama, personalui del savo ciudu per LP istrigau i atminti, tai negi nesugrisiu ju vel kaip nors "palinksminti" smile.gif ). Tai kokia prasme pastoti pas viena gydytoja, per nestuma vaikscioti pas kita, o gimdyti grizti vel pas pirmaji. Taip kad manau ir toliau vaiksciosiu pas ji, siandien susiskambinom, susitarem susitikti sestadieni, tai prisirasysiu VGN i konsultacine ir itrauks mane oficialiai i nestuke.gif gretas. Kaip laukiu ir tikiuosi, kad kleckui ten viskas gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudde: 02 lapkričio 2011 - 19:42
Mergaites o kaip gleivine auga?kiek mm per para?pvz folikulai paauga apie 1.5 , 2 mm per para, o gleivine kaip?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 02, 21:37)
isgeriau dabar pirma tabletyte estrofemo, manau geriau dabar pradeti nei po IUI

O gydytoja tau nepaske, kada ka gert? Kada IUI? Vienas folis geriau negu nei vieno, gal bus stiprus ir lemtingas. Labai linkiu 4u.gif
As estrofema pradejau vartot 7 d. pries IUI. Nes gleivine dar maza buvo, bet sake spes iki reikiamo dydzio daaugt. Ir spejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 02 lapkričio 2011 - 19:59
QUOTE(Shira @ 2011 11 02, 20:58)
O gydytoja tau nepaske, kada ka gert? Kada IUI? Vienas folis geriau negu nei vieno, gal bus stiprus ir lemtingas. Labai linkiu 4u.gif
As estrofema pradejau vartot 7 d. pries IUI. Nes gleivine dar maza buvo, bet sake spes iki reikiamo dydzio daaugt. Ir spejo.

nu man gyd pasake, kad galima ir po IUI gerti, nieko nesupratau. siaip IUI man sestadieni.
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 02, 15:08)
o po mmm gyd. siūlo pasidaryt gimdos nuotrauką  unsure.gif

O kam nuotrauka? Ji tau dar nebuvo daryta? Ar tai del cistos?
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 02, 22:00)
nu man gyd pasake, kad galima ir po IUI gerti, nieko nesupratau. siaip IUI man sestadieni.

Nu velnias, man tai susako nuo iki ka po ko ir kiek. Ka reiskia, galima iki, galima po IUI? Pas kokia tu gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 02, 20:00)
,
Po IUI irgi nereiketu taip iskart estrofemo nutraukti...
Mane taip vaistai veikdavo,kad vis prasydavau gydytojos pakartot kaip ka daryt ar vartot,ir tai sugebedavau kazka sumaisyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 02, 21:05)
O kam nuotrauka? Ji tau dar nebuvo daryta? Ar tai del cistos?
Papildyta:

Nu velnias,  man tai susako nuo iki ka po ko ir kiek. Ka reiskia, galima iki, galima po IUI? Pas kokia tu gydytoja?

Taip man pasake S. doh.gif
Papildyta:
Aj isgeriau pirma tablete siandien, rytoj jau rute ir vakare isgersiu, ziuresim ka per IUI pasakis, kokia ta gleivine. Tikiuosi paaugs.
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2011 11 02, 22:19)
,
Po IUI irgi nereiketu taip iskart estrofemo nutraukti...
Mane taip vaistai veikdavo,kad vis prasydavau gydytojos pakartot kaip ka daryt ar vartot,ir tai sugebedavau kazka sumaisyt lotuliukas.gif

Jooooo..Jei man nesurasytu, nieko neatsiminciau...
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 02, 22:30)
Taip man pasake S. doh.gif
Papildyta:
Aj isgeriau pirma tablete siandien, rytoj jau rute ir vakare isgersiu, ziuresim ka per IUI pasakis, kokia ta gleivine. Tikiuosi paaugs.

Na, blogiau tai nebus turbut. O po IUI tikrai tau surasys ka gert. Jei ne, paprasyk :-)
Papildyta:
Kokios Maidenanos naujienos? Gydytoju, kraustymosi ir kashakines biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu i sarasiuka, man IUI sestadieni 16 cd, stimuliavo su gonaliu 4 x 50 vv siandien 13 cd du foliai vienas 15 kt 12 mm, bus 4 IUI po LP (lp parode, kad viskas ok) ax.gif Gyd pasiule sp. surinkti vietoje, nes taip geresni rezultatai doh.gif
Atsakyti