Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 02, 18:45)
nu bet kaip laikas bega. jau po 76 dienu pasimatysi su vaikais, o atrodo ka tik buvai II pamaciusi ir vis panikavai biggrin.gif

labai greit maidenana, dar kai iš viso to laiko tris mėn. pravėmiau biggrin.gif o dabar tik vat kelios savaitėlės beliko...panika nedingo biggrin.gif jis vis atsiranda apie kažką paskaičius, tai mėnesiui mečiau internetą, bet vėl grįžau prie to žalingo įpročio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 11 02, 17:50)
labai greit maidenana, dar kai iš viso to laiko tris mėn. pravėmiau biggrin.gif o dabar tik vat kelios savaitėlės beliko...panika nedingo biggrin.gif jis vis atsiranda apie kažką paskaičius, tai mėnesiui mečiau internetą, bet vėl grįžau prie to žalingo įpročio biggrin.gif

ir vel prireike gydytojos namuose?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 02, 18:59)
ir vel prireike gydytojos namuose?

tongue.gif lotuliukas.gif ai maidenana, jos reik pastoviai ne dėl vieno dalyko tai dėl kito biggrin.gif

nu taip jau yra su manim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 11 02, 18:04)
tongue.gif  lotuliukas.gif ai maidenana, jos reik pastoviai ne dėl vieno dalyko tai dėl kito biggrin.gif

nu taip jau yra su manim blush2.gif

tau reikia uzdeti kompe draudima ant visu puslapiu apart kokio cha.lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 11 02, 11:13)
Man gydytoja sake, kad jai daugiau patinka kai dar nebuna ovuliave.

Mano gydytojas taip pat sakydavo, o va per paskutine IUI folis kazkodel sugalvojo ovuliuoti pries IUI ir va ziurek rezultatas biggrin.gif Taip kad niekada negali zinoti, kaip ir kada bus geriau g.gif
Atsakyti
Mergaites o kada jus geriat estrofema pries IUI ar jau po proceduros. Man israse gerti po dvi tabletes i diena , bet taip ir nesupratau kada man juos gerti, S pasake, kad galima ir po IUI, nieko nesupratau. Kosmaras pries geriant tabletes mano endometrijus 5 c.d. buvo 7mm, o siandien 11 c.d. 5,6 mm verysad.gif nu sake, kad mazoka, bet galima ir daauginti , pati daktare tai thumbup.gif
Atsakyti
as is viso be nuotaikos, daktare pamate tik viena folikula 16mm, taigi closta geriau siaip sau taigi jokiu vilciu i sita IUI nededu. Taip tikejausi, kad su stimuliacija nors du foliai subres, brt yra kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 02 lapkričio 2011 - 19:01
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 02, 20:00)
as is viso be nuotaikos, daktare pamate tik viena folikula 16mm, taigi closta geriau siaip sau  taigi jokiu vilciu i sita IUI nededu. Taip tikejausi, kad su stimuliacija nors du foliai subres, brt yra kaip yra.

Mieloji, as vel pasikartosiu - niekada nezinosi, kaip geriau. Gal kaip tik vienas kokybiskas folis bus geriau nei keli. As galiu n-taji karta priminti, kad as per paskutine stimuliacija irgi tik viena foli turejau ir uzteko jo pastojimui. Taip kad nosiuka auksciau ir nenurasyk ciklo anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 02, 19:00)
as is viso be nuotaikos, daktare pamate tik viena folikula 16mm, taigi closta geriau siaip sau  taigi jokiu vilciu i sita IUI nededu. Taip tikejausi, kad su stimuliacija nors du foliai subres, brt yra kaip yra.

Man per mano IUI su clostu uzaugdavo irgi nedaug- po viena papildoma folikula doh.gif Oi laikau uz Tave kumstukus,kad tik pavyktu drinks_cheers.gif
nes pati pasvajoju apie tokia IUI...tik kad tai gali ir likti man vien svajone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 02, 20:06)
Mieloji, as vel pasikartosiu - niekada nezinosi, kaip geriau. Gal kaip tik vienas kokybiskas folis bus geriau nei keli. As galiu n-taji karta priminti, kad as per paskutine stimuliacija irgi tik viena foli turejau ir uzteko jo pastojimui. Taip kad nosiuka auksciau ir nenurasyk ciklo anksciau laiko  4u.gif

aciu uz paguoda 4u.gif , bet tikejausi kitko, nezinau maniau, kad keli foliai tikrai uzaugs, aj nu ka dabar padarisi, dabar pergyvenu ir del gleivines, nezinau ka daryti ar jau nuo rytojaus pradeti gerti estrofema ar po IUI g.gif
Papildyta:
QUOTE(briukele @ 2011 11 02, 20:15)
Man per mano IUI su clostu uzaugdavo irgi nedaug- po viena papildoma folikula doh.gif Oi laikau uz Tave kumstukus,kad tik pavyktu drinks_cheers.gif
nes pati pasvajoju apie tokia IUI...tik kad tai gali ir likti man vien svajone blush2.gif

sveikute, aciu uz palinkejimus smile.gif o kodel tu tik pasvajoji apie IUI?kas trukdo?gal ka praleidau sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 02, 17:17)
aciu uz paguoda 4u.gif , bet tikejausi kitko, nezinau maniau, kad keli foliai tikrai uzaugs, aj nu ka dabar padarisi, dabar pergyvenu ir del gleivines, nezinau ka daryti ar jau nuo rytojaus pradeti gerti estrofema ar po IUI g.gif

Pas mane per pirma IUI buvo 6 foliai,ir tik trys normalus ir nieko is to neisejo, as irgi manau, kad geriau vienas geras, negu kruva velniai zino kokiu, laikau kumstukus uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 02, 20:20)
Pas mane per pirma IUI buvo 6 foliai,ir  tik trys normalus ir nieko is to neisejo, as irgi manau, kad geriau vienas geras, negu kruva velniai zino kokiu, laikau kumstukus uz tave  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti