Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Dėl Ovitrelio susileidimo... Tai juk teoriškai į koją galima ax.gif Jūsų gydytojas ar slaugytoja patars, kur geriau atlikti injekciją (pvz.: į pilvą, šlaunies priekinį paviršių). (čia iš vaisto instrukcijos)
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 11 02, 12:13)
Man gydytoja sake, kad jai daugiau patinka kai dar nebuna ovuliave.
O ju is folio issilaisvines kaisinelis buna gyva tik apie 12 val. Ar as neteisi?
Papildyta:
Kada tu darai iui?

as iui daugiau nebedarysiu, su MB atliksim sian ND.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 11 02, 11:32)
Dėl Ovitrelio susileidimo... Tai juk teoriškai į koją galima ax.gif  Jūsų gydytojas ar slaugytoja patars, kur geriau atlikti injekciją (pvz.: į pilvą, šlaunies priekinį paviršių). (čia iš vaisto instrukcijos)

Ovitrelį svarbiausia paodį suleisti, o jau kur, čia fantazijos reikalas biggrin.gif , tiesiog neišdrįsčiau sau į koją leisti, paprasčiausia tikrai į pilvą.

na žiūriu į sąrašiuką ir nesuprantu g.gif kur mūsų mergytės Grim ir injuoz ??? ar aš kaž ką praleidaa ar mergytės slapukauja ? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

atėjau pasigodot verysad.gif vakar buvau pas gyd. apžiūrai (11CD), tai nuliūdino, kad vietoj folikulo užsiauginau 3 cm cistą... gyd. nuomone, čia taip į clostillbegytą mano organizmas reaguoja, nors jis man gleivinės nesuvalgo, kaip kad skaičiau dažnai būna kitoms, bet va cistą subrandina doh.gif taigi, šitas ciklas nuplaukė, jokių IUI, reikia, kad cista pasišalintų... o po mmm gyd. siūlo pasidaryt gimdos nuotrauką unsure.gif
nuotaikos nėra, laikas bėga, kitą savaitę stuktels 32... 2,5 m planavimo, o nestuke.gif - tik svajonėse... kur čia to optimizmo pasisėmus g.gif
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2011 11 02, 12:03)
as iui daugiau nebedarysiu, su MB atliksim sian ND.

vaisingų ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 02, 14:08)
sveikos  4u.gif

atėjau pasigodot  verysad.gif  vakar buvau pas gyd. apžiūrai (11CD), tai nuliūdino, kad vietoj folikulo užsiauginau 3 cm cistą... gyd. nuomone, čia taip į clostillbegytą mano organizmas reaguoja, nors jis man gleivinės nesuvalgo, kaip kad skaičiau dažnai būna kitoms, bet va cistą subrandina  doh.gif  taigi, šitas ciklas nuplaukė, jokių IUI, reikia, kad cista pasišalintų... o po mmm gyd. siūlo pasidaryt gimdos nuotrauką  unsure.gif
nuotaikos nėra, laikas bėga, kitą savaitę stuktels 32... 2,5 m planavimo, o  nestuke.gif - tik svajonėse... kur čia to optimizmo pasisėmus  g.gif

oho netgi buna taip unsure.gif man siandien irgi 11 c.d. einu ziureti kas uzaugo, bet po tokiu tavo naujienu pradejau bijoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 02, 14:41)
oho netgi buna taip unsure.gif man siandien irgi 11 c.d. einu ziureti kas uzaugo, bet po tokiu tavo naujienu pradejau bijoti doh.gif

o tu irgi su clost. stimuliavaisi?
tik nenusiteik iš anksto blogam rezultatui, galvok apie gražų visaverčių folikuliukų derlių mirksiukas.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 02, 14:08)
nuotaikos nėra, laikas bėga, kitą savaitę stuktels 32... 2,5 m planavimo, o  nestuke.gif - tik svajonėse... kur čia to optimizmo pasisėmus  g.gif
Papildyta:
vaisingų ND  mirksiukas.gif
O man 34 ir 1,5 metu aktyvaus planavimo mirksiukas.gif tai kad, nenukabink nosies smile.gif

QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 02, 14:56)
tik nenusiteik iš anksto blogam rezultatui, galvok apie gražų visaverčių folikuliukų derlių  mirksiukas.gif sėkmės  4u.gif

man clostas ir folikulus ir cistas uzaugina.

o, Agiute-panikute smile.gif kaip sunytis su dukriuku laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 02 lapkričio 2011 - 14:10
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 02, 14:56)
tik nenusiteik iš anksto blogam rezultatui, galvok apie gražų visaverčių folikuliukų derlių  mirksiukas.gif sėkmės  4u.gif

nu as ne konkreciai su clostu mano vaistas kitaip vadinasi, bet daktaras sake, kad tai analogas clostui unsure.gif nu ka padarisi reikia gi aukotis vardan busimu vaiku biggrin.gif aciu uz palinkejimus smile.gif tau irgi sekmes kitame cikle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 11 02, 15:08)
sveikos  4u.gif

atėjau pasigodot  verysad.gif  vakar buvau pas gyd. apžiūrai (11CD), tai nuliūdino, kad vietoj folikulo užsiauginau 3 cm cistą... gyd. nuomone, čia taip į clostillbegytą mano organizmas reaguoja, nors jis man gleivinės nesuvalgo, kaip kad skaičiau dažnai būna kitoms, bet va cistą subrandina  doh.gif  taigi, šitas ciklas nuplaukė, jokių IUI, reikia, kad cista pasišalintų... o po mmm gyd. siūlo pasidaryt gimdos nuotrauką  unsure.gif

O folikulų nebuvo visai , tik cista ? Ir jei yra ir tas , ir tas, negalima darys IUI ?
Guodžiu - man 35 m jau, dar tikiuosi biggrin.gif
Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 02, 15:57)
O folikulų nebuvo visai , tik cista ? Ir jei yra ir tas , ir tas, negalima darys IUI ?
Guodžiu - man 35 m jau, dar tikiuosi  biggrin.gif
Viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū už paguodos žodžius, mergaitės 4u.gif stengiuosi nenukabint nosies ir jum to paties linkiu mirksiukas.gif
pas mane kairėj kiaušidėj karaliauja cista, o dešinėj yra folikulių bent keli, bet jie mažuliukai kaip 11 c.d., tai iš jų nieko tikėtis neverta schmoll.gif dėl IUI mano atveju gyd. sake kategoriškai ne... sakė be užuolankų - pinigai IUI bus išmesti be reikalo...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 02, 16:09)
O man 34 ir 1,5 metu aktyvaus planavimo   mirksiukas.gif tai kad, nenukabink nosies smile.gif
man clostas ir folikulus ir cistas uzaugina.

o, Agiute-panikute smile.gif kaip sunytis su dukriuku laikosi?

ateinu vis patikrint jūsų panos, bet vis žiūriu naujienų nėr...liūdna unsure.gif

nu o mes gi, jaučiamės puikiai, spurdam, augam, tik vat jau nebeaišku ar ten sunytis su dukriuku lotuliukas.gif doh.gif sako, kad panašiau jau į du dukriukus, taip, kad siurprizai laukia mūsų ax.gif

nu ką mergaitės, žiūrėkit, stenkitės, nepraraskit vilties, ir užneškit gerų naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 11 02, 17:35)
ateinu vis patikrint jūsų panos, bet vis žiūriu naujienų nėr...liūdna unsure.gif

nu o mes gi, jaučiamės puikiai, spurdam, augam, tik vat jau nebeaišku ar ten sunytis su dukriuku lotuliukas.gif  doh.gif sako, kad panašiau jau į du dukriukus, taip, kad siurprizai laukia mūsų ax.gif

nu ką mergaitės, žiūrėkit, stenkitės, nepraraskit vilties, ir užneškit gerų naujienų 4u.gif

nu bet kaip laikas bega. jau po 76 dienu pasimatysi su vaikais, o atrodo ka tik buvai II pamaciusi ir vis panikavai biggrin.gif
Atsakyti