QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 17:42)
Man del to ir liudna, kad as cia vienintele. Paciai pagalvojus apie statistika taip negerai apie IUI galvojasi, bet paskui susigriebiu, kad kas kas, bet as tai neturiu teises abejoti jos veiksmingumu
Bet tikrai dar labai gerai prisimenu kelia link nestumo ir labai labai noriu, kad jums visoms pasisektu. Jei kas nors dar tikit mano virusiukais, tada prasom, man tai negaila
Jei tik padetu, galeciau kasdien cia virusuoti ir virusuoti
Koks persalimas tai nezinau, zinau fakta, kad persalau
Na bet bandau visomis imanomomis priemonemis ta persalima isvaryti, nes nereikia jo visai nei man, nei mano maziukui
Na gi, Rude, nosi aukšyn ir varom slogą laukan kartu
pakaitink stiklinę druskos mikrobangėje porą min. supilk į medvilninį rankšluostuką, sulankstyk, kad neišbyrėtų ir kaitink nosį. Šitas būdas labiau padeda, jei sloga yra skysta, na ... bėganti. Dar gerai yra išsitirpinti druskos šiltame vandenyje, galima eukaliptų arba arbatmedžio aliejaus lašiuką įlašinti, įsipilti viską į negilią lėkštutę, užkimšti vieną šnervę ir su kitą įtraukti turinį pasilenkus virš kriauklės. Taip porą trejetą kartų per dieną. Dar jei turi žvaigždutės ( tos kur tarybiniais laikais būdavo, dabar galima jau ir vaistinėse nusipirkti) pasidaryk inhaliacijas, užteks ant šaukštelio galo pakabintos žvaigždutės stiklinei vandens. Šitos procedūros manau yra saugios nėščioms. Sveik greičiau