Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 21:09)
man irgi maudzia jau. bijau, kad neovuliociau sianakt..

o kada tau pas gine?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 01, 09:04)
Glamour, kaip sekėsi?  wink.gif

ačiū, puikiai thumbup.gif

pabudau pati pusvalandžiu anksčiau, tada sulaukiau žadintuvo ir MB nesiginčydamas į pilvą suleido" bakst ir viskas", aš tik šiokią tokia pilvo raukšlę pasistengiau suimti ir palaikyti blush2.gif Bendrom jėgom užduotį įveikėm. Visai nebaisu ir neskauda buvo. Dar ir pasnūduriuoti valandėlę sugebėjau. Tik dieną labai sunku buvo, nes trūko miego.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 17:42)
Man del to ir liudna, kad as cia vienintele. Paciai pagalvojus apie statistika taip negerai apie IUI galvojasi, bet paskui susigriebiu, kad kas kas, bet as tai neturiu teises abejoti jos veiksmingumu  g.gif  Bet tikrai dar labai gerai prisimenu kelia link nestumo ir labai labai noriu, kad jums visoms pasisektu. Jei kas nors dar tikit mano virusiukais, tada prasom, man tai negaila smile.gif Jei tik padetu, galeciau kasdien cia virusuoti ir virusuoti  2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Koks persalimas tai nezinau, zinau fakta, kad persalau  doh.gif  Na bet bandau visomis imanomomis priemonemis ta persalima isvaryti, nes nereikia jo visai nei man, nei mano maziukui  unsure.gif

Na gi, Rude, nosi aukšyn ir varom slogą laukan kartu smile.gif pakaitink stiklinę druskos mikrobangėje porą min. supilk į medvilninį rankšluostuką, sulankstyk, kad neišbyrėtų ir kaitink nosį. Šitas būdas labiau padeda, jei sloga yra skysta, na ... bėganti. Dar gerai yra išsitirpinti druskos šiltame vandenyje, galima eukaliptų arba arbatmedžio aliejaus lašiuką įlašinti, įsipilti viską į negilią lėkštutę, užkimšti vieną šnervę ir su kitą įtraukti turinį pasilenkus virš kriauklės. Taip porą trejetą kartų per dieną. Dar jei turi žvaigždutės ( tos kur tarybiniais laikais būdavo, dabar galima jau ir vaistinėse nusipirkti) pasidaryk inhaliacijas, užteks ant šaukštelio galo pakabintos žvaigždutės stiklinei vandens. Šitos procedūros manau yra saugios nėščioms. Sveik greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
mergytes, gal zinok kada rytoj daktere S dirba Jolsanoje? gal kas eina?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 01, 21:18)
o kada tau pas gine?
ryt.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 01, 23:03)
mergytes, gal zinok kada rytoj daktere S dirba Jolsanoje? gal kas eina?

15.00 bus 100%. man 15.15, jeigu ka - uzleisiu. atsitiko kazkas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 lapkričio 2011 - 22:54
Labas merginos. Man si vakara turetu but IUI. Eidama i darbeli, skausmeliu nei vienam sone nebejauciau, nors vakar vakare jie dar buvo. Itariu, kad ovuliacija ivyko arba vakar vakare, arba nakti. Pagal mane proceduros daryt kaip ir nebeapsimoka sad.gif Su gydytoja as susitiksiu jau pries pat procedura ir ji matys kas ten ir kaip, jau mane apziuredama. Zodziu, manau vel visiskas pravalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 11 02, 11:40)
Labas merginos. Man si vakara turetu but IUI. Eidama i darbeli, skausmeliu nei vienam sone nebejauciau, nors vakar vakare jie dar buvo. Itariu, kad ovuliacija ivyko arba vakar vakare, arba nakti. Pagal mane proceduros daryt kaip ir nebeapsimoka sad.gif  Su gydytoja as susitiksiu jau pries pat procedura ir ji matys kas ten ir kaip, jau mane apziuredama. Zodziu, manau vel visiskas pravalas smile.gif

o as nemanau kad ivyko schmoll.gif vakar ryte susileidziau sprogdukus, lyg ir jauciau kazka, o sian jau nieko nejauciu, bet nemanau kad ivyko O, tiesiog reikia truputi laiko.
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 11 02, 10:40)
Labas merginos. Man si vakara turetu but IUI. Eidama i darbeli, skausmeliu nei vienam sone nebejauciau, nors vakar vakare jie dar buvo. Itariu, kad ovuliacija ivyko arba vakar vakare, arba nakti. Pagal mane proceduros daryt kaip ir nebeapsimoka sad.gif  Su gydytoja as susitiksiu jau pries pat procedura ir ji matys kas ten ir kaip, jau mane apziuredama. Zodziu, manau vel visiskas pravalas smile.gif

Sveikute, o kodel manai, kad nebeapsimoka daryti IUI?net jeigu ir ovuliavo tavo foliai juk kiausialaste gyvena 3 paras, be to paziurejus i statistika daug kam uzkibo bitent ovuliavus foliams pries IUI. Gal kas man pasakis kaip geriau yra daryti IUI jau ovuliavus ar dar ne? g.gif mano nuomone gali uzkibti ir taip ir taip.
Atsakyti
Man gydytoja sake, kad jai daugiau patinka kai dar nebuna ovuliave.
O ju is folio issilaisvines kaisinelis buna gyva tik apie 12 val. Ar as neteisi?
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2011 11 02, 11:06)
o as nemanau kad ivyko  schmoll.gif  vakar ryte susileidziau sprogdukus, lyg ir jauciau kazka, o sian jau nieko nejauciu, bet nemanau kad ivyko O, tiesiog reikia truputi laiko.

Kada tu darai iui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinde: 02 lapkričio 2011 - 10:12
QUOTE(spinde @ 2011 11 02, 11:13)
Man gydytoja sake, kad jai daugiau patinka kai dar nebuna ovuliave.
O ju is folio issilaisvines kaisinelis buna gyva tik apie 12 val. Ar as neteisi?
Papildyta:
Kada tu darai iui?

atrodo 12-24 val
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 02, 11:15)
atrodo 12-24 val

tiesa 12 val juk , cia spermotozoidai 3 paras gyvena blush2.gif Nu bet visvien neaisku kada geriau ta IUI daryti, mano nuomone cia jau viskas Dievo valioje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 11 02, 10:40)

man praeita IUI rugpjucio 31 buvo neapsakomi ovuiliaciniai skausmai, IUi buvo paskirta tik rugsejo 2 ir uzkibo. gal pas tave tiesiog nekokybiskas folis sprogo. nepanikuok anksciau laiko.
Atsakyti