Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Vakar buvo lygiai 9 sav.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 01, 17:22)
Maidenana gal geras zenklas, kad nesenai tame bute gime vaikas bigsmile.gif ziurek sekanti busi tu lotuliukas.gif Kas liecia katinus tai as is viso jokiu gyvunu neturiu, bet katinukus megstu, ypac storuliukus tokie kaip is multiku buna kaip is Sreko lotuliukas.gif

nu gal tai vienintele mano viltis. smile.gif nu bet prietarai, bet o kas mums patikrinti trukdo?
o katinai tokie ir yra kaip is sreko. tik vienas pilkas, o kita ryzai-kremine.
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 18:24)
Vakar buvo lygiai 9 sav.

tai neuzilgo pilvukas pasimatys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 lapkričio 2011 - 17:28
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 18:30)

tai neuzilgo pilvukas pasimatys smile.gif

Kad jau dabar kazkas lenda blink.gif Atrodo, kad buciau gerai pavalgius, nors lyg ir nevalgiau labai daug pastaruoju metu. Na bet kazkoks kitoks jau tas pilvas darosi, ypac vakarais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 17:51)
Kad jau dabar kazkas lenda  blink.gif  Atrodo, kad buciau gerai pavalgius, nors lyg ir nevalgiau labai daug pastaruoju metu. Na bet kazkoks kitoks jau tas pilvas darosi, ypac vakarais  ax.gif

nu kaip faina, kad jau pilvukas matosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 11 01, 17:25)
dar 3cd pasidariau tyrimukus, suprantu, kad yra nurodyta normos kiek ko turi būti, bet kaip žinoti kokią fazę žiūrėti? gal kas galite pakomentuoti g.gif

Skydliaukės žymenys
TTH Tirotropinis hormonas (mIU/l) 1,560 0.55-4.78
2-11 m. 0.64-6.27
12-17 m. 0.51-4.94
Lytiniai hormonai
E2 Estradiolis (pmol/l) 388,27 V:42.6-151.2 M:Pagal fazes Folikulinė
fazė: 69.4-905.4
Ovuliacinė f.: 130.3-2094.8
Liutealinė f.: 82.2-939.5
Postmenopauzė 7-163.3
FSH Folikulus stimuliuojantis hormonas (IU/l) 7,4 V:1.4-18.1 M:Pagal fazes Folikulinė fazė:
2.5-10.2
Ovuliacinė f.: 3.4-33.4
Liutealinė f.: 1.5-116.3
Postmenopauzė: 23-116.3
LH Liuteinizuojantis hormonas (IU/l) 3,1 V:1.5-9.3 M:Pagal fazes Folikulinė fazė:
1.9-12.5
Ovuliacinė f.: 8.7-76.3
Liutealinė f.: 0.5-16.9
Postmenopauzė: 15.9-54

Del LH/FSH santykio, pas mane jis irgi visuomet budavo zymiai mazesnis, nei 1. Kaip man aiskino gyd., tai galejo buti priezastis, kodel man nevykdavo pilnaverte O - tiesiog pritrukdavo LH pilnavertiems folikulams susiformuoti ir veliau sprogti. Aisku as nezinau, ar tavo atveju galima taip pat hormonus interpretuoti, reiketu su gyd. kalbeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 19:22)
Del LH/FSH santykio, pas mane jis irgi visuomet budavo zymiai mazesnis, nei 1. Kaip man aiskino gyd., tai galejo buti priezastis, kodel man nevykdavo pilnaverte O - tiesiog pritrukdavo LH pilnavertiems folikulams susiformuoti ir veliau sprogti. Aisku as nezinau, ar tavo atveju galima taip pat hormonus interpretuoti, reiketu su gyd. kalbeti  g.gif

pas manes irgi santykis iseina mazesnis uz vieneta, kaz kur 0.34 nezinau ar cia blogai reikes paklausti gines. O as jau laukiu rytojaus, kad galeciau nueiti paziureti savo derliu, jauciu jau apcioj pilva man visada kai O arba pries pradedu jausti kiausides ir pilva, nors man tik siandien 10 c.d. , dazniausiai pas mane O 14-16d. nu gal dabar kai stimuliuojausi kitaip viskas vyksta g.gif Labai noreciau, kad foliu butu daugiau nei vienas dominuojanciu, tada gal neveltui pasirinkau stimuliacija, nes vienas ir taip pas manes buna biggrin.gif ir sansu gal daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū merginos už mano tyrimų paaiškinimus 4u.gif

mano ginius nieko man neaiškina nei apie folius nei apie pilnavertę O...o gali būti taip, kad O vyksta, bet tas folis koks nekokybiškas užauga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 18:51)
Kad jau dabar kazkas lenda  blink.gif  Atrodo, kad buciau gerai pavalgius, nors lyg ir nevalgiau labai daug pastaruoju metu. Na bet kazkoks kitoks jau tas pilvas darosi, ypac vakarais  ax.gif
nu jau visai esi nescia biggrin.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 01, 19:26)
pas manes irgi santykis iseina mazesnis uz vieneta, kaz kur 0.34 nezinau ar cia blogai reikes paklausti gines. O as jau laukiu rytojaus, kad galeciau nueiti paziureti savo derliu, jauciu jau apcioj pilva man visada kai O arba pries pradedu jausti kiausides ir pilva, nors man tik siandien 10 c.d. , dazniausiai pas mane O 14-16d. nu gal dabar kai stimuliuojausi kitaip viskas vyksta g.gif Labai noreciau, kad foliu butu daugiau nei vienas dominuojanciu, tada gal neveltui pasirinkau stimuliacija, nes vienas ir taip pas manes buna biggrin.gif ir sansu gal daugiau bigsmile.gif

mano O dazniausiai 14cd, bet su stimuliacijom kazkaip greiciau..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 19:38)
nu jau visai esi nescia  biggrin.gif
mano O dazniausiai 14cd, bet su stimuliacijom kazkaip greiciau..

man irgi dazniausia buna 14 c.d. O, bet dabar gal ir anksciau bus su stimuliacija, nu pamatysiu rytoj 11 c.d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 01, 19:45)
man irgi dazniausia buna 14 c.d. O, bet dabar gal ir anksciau bus su stimuliacija, nu pamatysiu rytoj 11 c.d. ax.gif

tai gal poryt bus IUI.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 20:12)
tai gal poryt bus IUI.

kas cia zino, rytoj suzinosiu. Kaz kaip kaire kiauside kartais pamaudzia, labai bijau, kad nesigautu hiperstimuliacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 01, 20:17)
kas cia zino, rytoj suzinosiu. Kaz kaip kaire kiauside kartais pamaudzia, labai bijau, kad nesigautu hiperstimuliacija unsure.gif

man irgi maudzia jau. bijau, kad neovuliociau sianakt..
Atsakyti