Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 16:46)
nezinau. gerai, kad yra kur kraustytis, blogai, kad as oficialiai bename busiu. dar gerai, kad tame bute pries pora menesiu gime vaikas. blogai, kad turesiu du katinus. nu ir dar yra keletasnemaloniu niuansu, taciau jie yra menkniekis palyginus su tuo, kad apskritai yra kur gyventi.

Vaikiukas geras zenklas thumbup.gif. Katinai...Jei myli tuos gyvunus ir pats apsisprendei augint. Ir nesi alergiska. Man butu tragedija, nes jie seriasi, siusioja/kakoja namie ir jei dar vienas pasiutes. Pati turiu paselusi suni. Tai nebeturiu odiniu batu.
Bet gal susidraugausi.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 01, 16:50)
Vaikiukas geras zenklas thumbup.gif.  Katinai...Jei myli tuos gyvunus ir pats apsisprendei augint. Ir nesi alergiska. Man butu tragedija, nes jie seriasi, siusioja/kakoja namie ir jei dar vienas pasiutes. Pati turiu paselusi suni. Tai nebeturiu odiniu batu.
Bet gal susidraugausi.

katinas yra mano, o katyte yra vyro, mes juos uzsiveisem kai dar pazistami nebuvome. as kaip ir nealergiska, bet ju abieju serimasis tai net ne tragedija, o katastrofa. katyte ilgaplauke, maniskis tiesiog nuo ligu seriasi, krenta jam tie plaukai kuokstais.. as nelabai isivaizduoju - as galesiu kiauras dienas eiti rinktis plaukus, valyti ju wc ir serti. dar kazin, kaip jie valgys. katyte ipratusi dozuotai valgyti, o katinas iprates tureti atsargoje maisto.. nu zodziu, kaip bebutu, nei as, nei katinai neturime kitokio pasirinkimo kaip tik gyventi draugiskai kartu.
Atsakyti
Maidenana gal geras zenklas, kad nesenai tame bute gime vaikas bigsmile.gif ziurek sekanti busi tu lotuliukas.gif Kas liecia katinus tai as is viso jokiu gyvunu neturiu, bet katinukus megstu, ypac storuliukus tokie kaip is multiku buna kaip is Sreko lotuliukas.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

Rude, smagu tave matyti mūsų namučiuose, kaip laikaisi? 4u.gif

oi merginos, noriu jūsų patarimo, šiandien 15cd, O pagal BT matavimus įvyko 11 cd, o 14cd pradėjau gerti duphastona (savavališkai), na galvoju jei jau šį ciklą praleidau IUI, bandymai buvo tik natur, tai gal tie vaistukai nieko blogo, po IUI man visada juos liepdavo gerti, kaip jūs manote?

dar 3cd pasidariau tyrimukus, suprantu, kad yra nurodyta normos kiek ko turi būti, bet kaip žinoti kokią fazę žiūrėti? gal kas galite pakomentuoti g.gif

skydliaukės tyrimas gali būti netikslus, nes buvau pavalgiusi, o jį reikia nevalgius daryti

Skydliaukės žymenys
TTH Tirotropinis hormonas (mIU/l) 1,560 0.55-4.78
2-11 m. 0.64-6.27
12-17 m. 0.51-4.94
Lytiniai hormonai
E2 Estradiolis (pmol/l) 388,27 V:42.6-151.2 M:Pagal fazes Folikulinė
fazė: 69.4-905.4
Ovuliacinė f.: 130.3-2094.8
Liutealinė f.: 82.2-939.5
Postmenopauzė 7-163.3
FSH Folikulus stimuliuojantis hormonas (IU/l) 7,4 V:1.4-18.1 M:Pagal fazes Folikulinė fazė:
2.5-10.2
Ovuliacinė f.: 3.4-33.4
Liutealinė f.: 1.5-116.3
Postmenopauzė: 23-116.3
LH Liuteinizuojantis hormonas (IU/l) 3,1 V:1.5-9.3 M:Pagal fazes Folikulinė fazė:
1.9-12.5
Ovuliacinė f.: 8.7-76.3
Liutealinė f.: 0.5-16.9
Postmenopauzė: 15.9-54
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 01 lapkričio 2011 - 16:32
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 16:14)
sakai? katinai nepazistami, vienas senukas 12,5 metu, diabetu serga, o katyte jauna, 3 metai ir pasiutusi tokia, moka sienomis begioti, atidarineti duris ir megsta rausti geles. tai vat as ir svarstau kas gausis vat butent is tokio derinio. nes abu charakteringos personos..  g.gif  doh.gif bet abu labai grazus..

ej ej, Rudde, o kur cia virusai ir detali savijautos ataskaita? Ar tebematuoji HCG? jei taip, tai kiek jau yra?

Pas mane irgi du katinai - vienas 7 metu, kitas pasiutes pusmetinukas. Buna su jais visko, bet kad liudna, tai tikrai negaleciau pasakyti lotuliukas.gif

Tai kad tie mano virusai visai neveikia sad.gif
As nebematuoju jokiu HCG, gyvenu ramiai ir tiek. Teoriskai sia savaite taremes susiskambinti ir susitikti su gyd., praktiskai dabar parinuosi, kad nezinau kaip bus, nes man sia savaite butu labai komplikuota iseiti is darbo vidury dienos doh.gif O kita savaite isvis isvaziuoju keturiom dienom i komandiruote i viena LT kaima g.gif Na bet skambinsiuos rytoj ir ziuresim, ka sutarsim.
Siaip jauciuosi gerai, pykina maziau, va tik tokia nenormalia sloga pasigavau, kad nebeismanau, ka su ja daryti ir labai bijau, kad nesibaigtu ji kaip nors rimciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 18:21)
katinas yra mano, o katyte yra vyro, mes juos uzsiveisem kai dar pazistami nebuvome. as kaip ir nealergiska, bet ju abieju serimasis tai net ne tragedija, o katastrofa. katyte ilgaplauke, maniskis tiesiog nuo ligu seriasi, krenta jam tie plaukai kuokstais.. as nelabai isivaizduoju - as galesiu kiauras dienas eiti rinktis plaukus, valyti ju wc ir serti. dar kazin, kaip jie valgys. katyte ipratusi dozuotai valgyti, o katinas iprates tureti atsargoje maisto.. nu zodziu, kaip bebutu, nei as, nei katinai neturime kitokio pasirinkimo kaip tik gyventi draugiskai kartu.

Vienu zodziu, liudna nebus biggrin.gif. O kaciuku jie nesusiorganizuos?

Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 11 01, 17:25)
labas visoms 4u.gif
oi merginos, noriu jūsų patarimo, šiandien 15cd, O pagal BT matavimus įvyko 11 cd, o 14cd pradėjau gerti duphastona (savavališkai), na galvoju jei jau šį ciklą praleidau IUI, bandymai buvo tik natur, tai gal tie vaistukai nieko blogo, po IUI man visada juos liepdavo gerti, kaip jūs manote?
pagal mane blogiau nebus. bet jeigu buvo viskas natur, gal ir reikejo palikti natur. bet jau saukstai po pietu - nebegali mesti. tai kad nelabai tu pasirinkimo turi. Bet labai tikiuosi, kad dupha ne veltui geri mirksiukas.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 17:25)
Pas mane irgi du katinai - vienas 7 metu, kitas pasiutes pusmetinukas. Buna su jais visko, bet kad liudna, tai tikrai negaleciau pasakyti  lotuliukas.gif

As nebematuoju jokiu HCG, gyvenu ramiai ir tiek. Teoriskai sia savaite taremes susiskambinti ir susitikti su gyd., praktiskai dabar parinuosi, kad nezinau kaip bus, nes man sia savaite butu labai komplikuota iseiti is darbo vidury dienos  doh.gif  O kita savaite isvis isvaziuoju keturiom dienom i komandiruote i viena LT kaima  g.gif  Na bet skambinsiuos rytoj ir ziuresim, ka sutarsim.
Siaip jauciuosi gerai, pykina maziau, va tik tokia nenormalia sloga pasigavau, kad nebeismanau, ka su ja daryti ir labai bijau, kad nesibaigtu ji kaip nors rimciau  g.gif

Nu, zinok, man irgi atrodo, kad as neliudesiu ir be darbo nesedesiu biggrin.gif

O del slogos - bandyk arbatelem ir nepersalk ir neperkaisk. Gal tau iprastas nestukiu persalimas?

OK, bandom tiesiog be virusu. Skaityk, kol kas tu esi vienintele nuo liepos pagavusi II smile.gif

QUOTE(Shira @ 2011 11 01, 17:28)
Vienu zodziu, liudna nebus biggrin.gif.  O kaciuku jie nesusiorganizuos?
ne, kastruotas katinas su strelizuota kate vargiai tures kaciuku... be to, mano senukas tirkiausiai nenutuokia kaip jie daromi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 lapkričio 2011 - 16:35
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 17:34)

Nu, zinok, man irgi atrodo, kad as neliudesiu ir be darbo nesedesiu biggrin.gif

O del slogos - bandyk arbatelem ir nepersalk ir neperkaisk. Gal tau iprastas nestukiu persalimas?

OK, bandom tiesiog be virusu. Skaityk, kol kas tu esi vienintele nuo liepos pagavusi II smile.gif

Man del to ir liudna, kad as cia vienintele. Paciai pagalvojus apie statistika taip negerai apie IUI galvojasi, bet paskui susigriebiu, kad kas kas, bet as tai neturiu teises abejoti jos veiksmingumu g.gif Bet tikrai dar labai gerai prisimenu kelia link nestumo ir labai labai noriu, kad jums visoms pasisektu. Jei kas nors dar tikit mano virusiukais, tada prasom, man tai negaila smile.gif Jei tik padetu, galeciau kasdien cia virusuoti ir virusuoti 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Koks persalimas tai nezinau, zinau fakta, kad persalau doh.gif Na bet bandau visomis imanomomis priemonemis ta persalima isvaryti, nes nereikia jo visai nei man, nei mano maziukui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 16:25)
Pas mane irgi du katinai - vienas 7 metu, kitas pasiutes pusmetinukas. Buna su jais visko, bet kad liudna, tai tikrai negaleciau pasakyti  lotuliukas.gif

As nebematuoju jokiu HCG, gyvenu ramiai ir tiek. Teoriskai sia savaite taremes susiskambinti ir susitikti su gyd., praktiskai dabar parinuosi, kad nezinau kaip bus, nes man sia savaite butu labai komplikuota iseiti is darbo vidury dienos  doh.gif  O kita savaite isvis isvaziuoju keturiom dienom i komandiruote i viena LT kaima  g.gif  Na bet skambinsiuos rytoj ir ziuresim, ka sutarsim.
Siaip jauciuosi gerai, pykina maziau, va tik tokia nenormalia sloga pasigavau, kad nebeismanau, ka su ja daryti ir labai bijau, kad nesibaigtu ji kaip nors rimciau  g.gif

dėl slogos tai labai padeda keptuvėje pakaitinti druską suberta į kojinę ir sinusus pakaitinti thumbup.gif

griebiu virusiuką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 01 lapkričio 2011 - 16:44
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 11 01, 17:43)
dėl slogos tai labai padeda keptuvėje pakaitinti druską suberta į kojinę ir sinusus pakaitinti thumbup.gif

Manau, kad sita nakciai isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 11 01, 16:25)
dar 3cd pasidariau tyrimukus, suprantu, kad yra nurodyta normos kiek ko turi būti, bet kaip žinoti kokią fazę žiūrėti? gal kas galite pakomentuoti g.gif

jei darei 3CD, tai fazė folikulinė. LH/FSH santykis turi būti ~1, o pas tave 0,42. Kai santykis daugiau už 1, tai rodo PKS, o kaip tavo atveju, nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 17:42)
Man del to ir liudna, kad as cia vienintele. Paciai pagalvojus apie statistika taip negerai apie IUI galvojasi, bet paskui susigriebiu, kad kas kas, bet as tai neturiu teises abejoti jos veiksmingumu  g.gif  Bet tikrai dar labai gerai prisimenu kelia link nestumo ir labai labai noriu, kad jums visoms pasisektu. Jei kas nors dar tikit mano virusiukais, tada prasom, man tai negaila smile.gif Jei tik padetu, galeciau kasdien cia virusuoti ir virusuoti  2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Koks persalimas tai nezinau, zinau fakta, kad persalau  doh.gif  Na bet bandau visomis imanomomis priemonemis ta persalima isvaryti, nes nereikia jo visai nei man, nei mano maziukui  unsure.gif

kiek tau jau savaiciu?
Atsakyti