QUOTE(maazzyyllee @ 2011 11 01, 17:25)
labas visoms
oi merginos, noriu jūsų patarimo, šiandien 15cd, O pagal BT matavimus įvyko 11 cd, o 14cd pradėjau gerti duphastona (savavališkai), na galvoju jei jau šį ciklą praleidau IUI, bandymai buvo tik natur, tai gal tie vaistukai nieko blogo, po IUI man visada juos liepdavo gerti, kaip jūs manote?
pagal mane blogiau nebus. bet jeigu buvo viskas natur, gal ir reikejo palikti natur. bet jau saukstai po pietu - nebegali mesti. tai kad nelabai tu pasirinkimo turi. Bet labai tikiuosi, kad dupha ne veltui geri
QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 17:25)
Pas mane irgi du katinai - vienas 7 metu, kitas pasiutes pusmetinukas. Buna su jais visko, bet kad liudna, tai tikrai negaleciau pasakyti
Tai kad tie mano virusai visai neveikia
As nebematuoju jokiu HCG, gyvenu ramiai ir tiek. Teoriskai sia savaite taremes susiskambinti ir susitikti su gyd., praktiskai dabar parinuosi, kad nezinau kaip bus, nes man sia savaite butu labai komplikuota iseiti is darbo vidury dienos
O kita savaite isvis isvaziuoju keturiom dienom i komandiruote i viena LT kaima
Na bet skambinsiuos rytoj ir ziuresim, ka sutarsim.
Siaip jauciuosi gerai, pykina maziau, va tik tokia nenormalia sloga pasigavau, kad nebeismanau, ka su ja daryti ir labai bijau, kad nesibaigtu ji kaip nors rimciau
Nu, zinok, man irgi atrodo, kad as neliudesiu ir be darbo nesedesiu
O del slogos - bandyk arbatelem ir nepersalk ir neperkaisk. Gal tau iprastas nestukiu persalimas?
OK, bandom tiesiog be virusu. Skaityk, kol kas tu esi vienintele nuo liepos pagavusi II
QUOTE(Shira @ 2011 11 01, 17:28)
Vienu zodziu, liudna nebus
. O kaciuku jie nesusiorganizuos?
ne, kastruotas katinas su strelizuota kate vargiai tures kaciuku... be to, mano senukas tirkiausiai nenutuokia kaip jie daromi
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.