QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 20, 21:48)
nu blyn, o mane apžiūrinėja, kur ten kas subėgo, aš kažkaip ir galvoju, kad gal geriau ramiai leistų pagulėti ir viskas... matyt reiks ginių keisti, kažkaip jis man nepatinka
nu as nelabai isivaizduoju sio veiksmo tikslumo, nes jau kur subego - nebeiskrapstysi ir naujai nebesuleisi. Tai kam tada draskyti ir spermiukus ir moteri lisna karta.. Be to, net echo nedaro iki 8-9 nestumo savaites, nes sis procesas blogai veikia embriona ir gali ivykti persileidimas, tai gal ir spermiukams nieko gero is to "paziurejimo PO"...
QUOTE(musyte @ 2011 10 20, 21:51)
as varysiu vyrui pirkti zoleliu "krasnyj koren", reikia gerint kokybe ir irgi maitinu viskokiais papildais, apie kuriuos Maidena rase
kas ta raudona saknis? nieko nezinau - einu skaityti...
QUOTE(Shira @ 2011 10 20, 22:16)
Kas per zoles? Tas tamoxifenas gresmingai skamba, kai paskaiciau.
Maniskis dabar toks laimingas, kad juo taip rupinuos, sake - per 15 m.sitiek nieks nepopino. Bet man tai kancia jam tas tablietkas kaisiot. Pati savo vos prisimenu.
sumaise zolininkas, nelabai zinau kas ieina. Matai, tamoxifenas skiriamas, jeigu vyro nevaisingumas yra hormoninio pobudzio, t.y. hormoninis sutrikimas. Kadangi tai butent musu situacija, todel mum ji skire. Tu tik nesugalvok tamoxi savavaliskai vyrui duoti, nes priklausomai nuo priezasties jis gali tikti, gali netikti, o jeigu tiks - tada dozes gali buti skirtingos, mums buvo po puse tabletes ryte ir vakare, kitiems po viena ryte ir vakare ir t.t. Tiesa, jeigu tamoxi nepadeda, tada padeda gonal.. Jis irgi skirtas hormoniniam vyru nevaisingumui gydyti.
QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 21, 08:03)
o aš pasimetusi
10.01 apturėjau savo pirmąjį IUI, šiandien 32 CD (20 DPI), mm nėra, apie 29CD (tuo metu jau turėjau susirgti, nes paskutiniu metu mano ciklas buvo tikslus - 28 d.) ėmė negausiai teplioti rudai
patepliojo porą dienelių ir viskas baigėsi, taip ir likau nesupratus kas cia buvo, nes anksciau jokiu tepliojimų prieš mm nebuvo, jos tiesiog prasidedavo ir tiek. NT neigiami, jokių
požymių nejaučiu...duphastoną kol kas vartoju, sakau, gal jis cia neleidžia pramušti mm
gyd. liepė nutraukti tik tada, kai susirgsiu... kaip manot, tęsti duph. toliau?
aisku testi! Nesugalvok mesti. Ka, nepatinka grazi krutine?
As dupho jau 4 dienas nebegeriu, laukiu mmm, bet krutine negaliu atsidziaugti, vis delto, progesteronas yra fantastika
Tau nuo streso organizmas uzlaike mmm, su duphastonu tai nera surista.
QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 21, 09:21)
man tai gyd. iš karto į priekį schemą sudėliojo, maždaug, jeigu po šito IUI sulaukiu mm, tada vėl iš karto stimuliacija (3-7 cd. clostilbegytas) ir antras IUI... bet aš nebežinau ar čia pulti iš karto antrą IUI darytis
man neduoda ramybės mintis, kad gal vis tik reiktų LP pasidaryt, nepaisant to, kad gyd. nemato tam indikacijų... pasimetus aš, metai ir mus jau spaudžia...
Daryk 3 IUI, po to LP. Nors, gal ir visus 4. nes ketvirti, dazniausiai, buna sekmingi. Organizmas bus isivaziaves i hormonus, tai lengviau ir stimuliacijos praeis ir visa kita. Jeigu jau darai - tai daryk iki galo, nedraskyk organizmo darau-nedarau, jis ten is proto issikraustys, tai jam duoda hormonu, tai atima, tai jis nebezinos kokiu ritmu dirbti ir pakis tau koja. Specialiai
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.