Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 21, 09:58)
laba  4u.gif
deja, jaučiu šį ciklą gerų žinių nebus verysad.gif aš irgi turiu įtarimą, kad čia mano organizmas taip reaguoja į pirmą IUI (o dar turint omeny, kad stresiuko buvo per IUI), tai kaip ir susitaikiau, greičiau tik normalios mm ateitų...
nu tikrai man užstrigę, kad O.K. sakė atėjus mm baigti derti Duph., dabar jau pasimečiau, paskambinsiu šiandien ir paklausiu, gal pasiprašyt apžiūrai kas ten pas mane dedasi  g.gif
kaip tu, spinsa, kokie planai toliau, dar viena IUI?

si cikla nedarysiu iui (finansai stabdo), gal kita cikla. si cikla pabandysiu naturaliai. man liepa daryta LP, todel puse metu liepe paciai bandyt pastot naturaliai, bet norisi griebti jauti uz ragu, todel ir darau iui. bet jei nieko nesigaus, galvojam kad kitais metais apie rudeni darytis ivf (nes jau meteliai mano doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 20, 20:48)
nu blyn, o mane apžiūrinėja, kur ten kas subėgo, aš kažkaip ir galvoju, kad gal geriau ramiai leistų pagulėti ir viskas... matyt reiks ginių keisti, kažkaip jis man nepatinka g.gif

O tai blogai kad apžiūri po procedūros? unsure.gif Dėl to norėtum keisti ar dar kažkas nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 21, 09:05)
si cikla nedarysiu iui (finansai stabdo), gal kita cikla. si cikla pabandysiu naturaliai. man liepa daryta LP, todel puse metu liepe paciai bandyt pastot naturaliai, bet norisi griebti jauti uz ragu, todel ir darau iui.  bet jei nieko nesigaus, galvojam kad kitais metais apie rudeni darytis ivf (nes jau meteliai mano  doh.gif )

man tai gyd. iš karto į priekį schemą sudėliojo, maždaug, jeigu po šito IUI sulaukiu mm, tada vėl iš karto stimuliacija (3-7 cd. clostilbegytas) ir antras IUI... bet aš nebežinau ar čia pulti iš karto antrą IUI darytis unsure.gif man neduoda ramybės mintis, kad gal vis tik reiktų LP pasidaryt, nepaisant to, kad gyd. nemato tam indikacijų... pasimetus aš, metai ir mus jau spaudžia...
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 21, 10:21)
man tai gyd. iš karto į priekį schemą sudėliojo, maždaug, jeigu po šito IUI sulaukiu mm, tada vėl iš karto stimuliacija (3-7 cd. clostilbegytas) ir antras IUI... bet aš nebežinau ar čia pulti iš karto antrą IUI darytis  unsure.gif man neduoda ramybės mintis, kad gal vis tik reiktų LP pasidaryt, nepaisant to, kad gyd. nemato tam indikacijų... pasimetus aš, metai ir mus jau spaudžia...

siulau tau dar viena po kitos du iui pasidaryti, organizmas isivaziuoja ir gal tau net lp nereiks darytis. visi rekomenduoja 3 iui daryti viena po kito. nieko neprarasi, po to galesi prasytis lp.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 21, 09:34)
siulau tau dar viena po kitos du iui pasidaryti, organizmas isivaziuoja ir gal tau net lp nereiks darytis. visi rekomenduoja 3 iui daryti viena po kito. nieko neprarasi, po to galesi prasytis lp.

4u.gif galbūt taip ir darysim smile.gif
greičiau tos mm parsivilktų, o tai dabar iš viso - nei mm, nei nestuke.gif požymių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 20, 21:48)
nu blyn, o mane apžiūrinėja, kur ten kas subėgo, aš kažkaip ir galvoju, kad gal geriau ramiai leistų pagulėti ir viskas... matyt reiks ginių keisti, kažkaip jis man nepatinka g.gif
blink.gif blink.gif nu as nelabai isivaizduoju sio veiksmo tikslumo, nes jau kur subego - nebeiskrapstysi ir naujai nebesuleisi. Tai kam tada draskyti ir spermiukus ir moteri lisna karta.. Be to, net echo nedaro iki 8-9 nestumo savaites, nes sis procesas blogai veikia embriona ir gali ivykti persileidimas, tai gal ir spermiukams nieko gero is to "paziurejimo PO"... g.gif

QUOTE(musyte @ 2011 10 20, 21:51)
as varysiu vyrui pirkti zoleliu "krasnyj koren", reikia gerint kokybe ir irgi maitinu viskokiais papildais, apie kuriuos Maidena rase 4u.gif  rolleyes.gif

kas ta raudona saknis? nieko nezinau - einu skaityti... blink.gif

QUOTE(Shira @ 2011 10 20, 22:16)
Kas per zoles? Tas tamoxifenas gresmingai skamba, kai paskaiciau.
Maniskis dabar toks laimingas, kad juo taip rupinuos, sake - per 15 m.sitiek nieks nepopino. Bet man tai kancia jam tas tablietkas kaisiot. Pati savo vos prisimenu.
sumaise zolininkas, nelabai zinau kas ieina. Matai, tamoxifenas skiriamas, jeigu vyro nevaisingumas yra hormoninio pobudzio, t.y. hormoninis sutrikimas. Kadangi tai butent musu situacija, todel mum ji skire. Tu tik nesugalvok tamoxi savavaliskai vyrui duoti, nes priklausomai nuo priezasties jis gali tikti, gali netikti, o jeigu tiks - tada dozes gali buti skirtingos, mums buvo po puse tabletes ryte ir vakare, kitiems po viena ryte ir vakare ir t.t. Tiesa, jeigu tamoxi nepadeda, tada padeda gonal.. Jis irgi skirtas hormoniniam vyru nevaisingumui gydyti.

QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 21, 08:03)
o aš pasimetusi  unsure.gif 10.01 apturėjau savo pirmąjį IUI, šiandien 32 CD (20 DPI), mm nėra, apie 29CD (tuo metu jau turėjau susirgti, nes paskutiniu metu mano ciklas buvo tikslus - 28 d.) ėmė negausiai teplioti rudai  blink.gif  patepliojo porą dienelių ir viskas baigėsi, taip ir likau nesupratus kas cia buvo, nes anksciau jokiu tepliojimų prieš mm nebuvo, jos tiesiog prasidedavo ir tiek. NT neigiami, jokių  nestuke.gif požymių nejaučiu...duphastoną kol kas vartoju, sakau, gal jis cia neleidžia pramušti mm  g.gif gyd. liepė nutraukti tik tada, kai susirgsiu... kaip manot, tęsti duph. toliau?
aisku testi! Nesugalvok mesti. Ka, nepatinka grazi krutine? biggrin.gif As dupho jau 4 dienas nebegeriu, laukiu mmm, bet krutine negaliu atsidziaugti, vis delto, progesteronas yra fantastika rolleyes.gif
Tau nuo streso organizmas uzlaike mmm, su duphastonu tai nera surista.

QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 21, 09:21)
man tai gyd. iš karto į priekį schemą sudėliojo, maždaug, jeigu po šito IUI sulaukiu mm, tada vėl iš karto stimuliacija (3-7 cd. clostilbegytas) ir antras IUI... bet aš nebežinau ar čia pulti iš karto antrą IUI darytis  unsure.gif man neduoda ramybės mintis, kad gal vis tik reiktų LP pasidaryt, nepaisant to, kad gyd. nemato tam indikacijų... pasimetus aš, metai ir mus jau spaudžia...

Daryk 3 IUI, po to LP. Nors, gal ir visus 4. nes ketvirti, dazniausiai, buna sekmingi. Organizmas bus isivaziaves i hormonus, tai lengviau ir stimuliacijos praeis ir visa kita. Jeigu jau darai - tai daryk iki galo, nedraskyk organizmo darau-nedarau, jis ten is proto issikraustys, tai jam duoda hormonu, tai atima, tai jis nebezinos kokiu ritmu dirbti ir pakis tau koja. Specialiai biggrin.gif
Atsakyti
ta raudona saknys vyrams gerai, turiu namie linka kur viskas gerai aprasoma, buvau imetus i iui skyreli ax.gif

va http://www.fittur.ru...s/krasnyj-koren
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 21 spalio 2011 - 09:34
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 21, 11:23)
sumaise zolininkas, nelabai zinau kas ieina. Matai, tamoxifenas skiriamas, jeigu vyro nevaisingumas yra hormoninio pobudzio, t.y. hormoninis sutrikimas. Kadangi tai butent musu situacija, todel mum ji skire. Tu tik nesugalvok tamoxi savavaliskai vyrui duoti, nes priklausomai nuo priezasties jis gali tikti, gali netikti, o jeigu tiks - tada dozes gali buti skirtingos, mums buvo po puse tabletes ryte ir vakare, kitiems po viena ryte ir vakare ir t.t. Tiesa, jeigu tamoxi nepadeda, tada padeda gonal.. Jis irgi skirtas hormoniniam vyru nevaisingumui gydyti.

Aišku. Maniškio niekas dar nuodugniai netyrė, tai be abejo, neeksperimentuosiu.
O 6 mln yra labai katastrofiška, kaip manot? Čia apie grikius.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 21, 10:23)
<...>
aisku testi! Nesugalvok mesti. Ka, nepatinka grazi krutine? biggrin.gif As dupho jau 4 dienas nebegeriu, laukiu mmm, bet krutine negaliu atsidziaugti, vis delto, progesteronas yra fantastika  rolleyes.gif
Tau nuo streso organizmas uzlaike mmm, su duphastonu tai nera surista.
<...>
Daryk 3 IUI, po to LP. Nors, gal ir visus 4. nes ketvirti, dazniausiai, buna sekmingi. Organizmas bus isivaziaves i hormonus, tai lengviau ir stimuliacijos praeis ir visa kita. Jeigu jau darai - tai daryk iki galo, nedraskyk organizmo darau-nedarau, jis ten is proto issikraustys, tai jam duoda hormonu, tai atima, tai jis nebezinos kokiu ritmu dirbti ir pakis tau koja. Specialiai  biggrin.gif

tai kad mano krūtinės išmatavimai visai nepasikeitę lotuliukas.gif matyt, ne visom Duph. tokį malonų poveikį daro biggrin.gif man kaip kartas natūraliam cikle prieš mm krūtinė suapvalėdavo ir tapdavo jautri rolleyes.gif

4u.gif dėkui už patarimus, vis dar žalia jaučiuosi šituose reikaluose, atrodo, iki stimuliacijų ir IUI savo organizmą gerai pažinojau, apskritai vaistų savo gyvenime beveik nevartoju, o čia - hormonai, dabar viskas aukštyn kojom verčiasi...
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 21, 11:06)
Aišku. Maniškio niekas dar nuodugniai netyrė, tai be abejo, neeksperimentuosiu.
O 6 mln yra labai katastrofiška, kaip manot? Čia apie grikius.
nuuuu.... kaip cia pasakius. Lietuva su 7 mln pastojo per IUI. Mes su 2 mln nepastojom. IUI minimali norma yra 5 mln. Cia jau kaip kortos issimes, zinok. Nera beviltiska, bet sansu mazokoka.

QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 21, 11:10)
4u.gif dėkui už patarimus, vis dar žalia jaučiuosi šituose reikaluose, atrodo, iki stimuliacijų ir IUI savo organizmą gerai pažinojau, apskritai vaistų savo gyvenime beveik nevartoju, o čia - hormonai, dabar viskas aukštyn kojom verčiasi...

man hormonai yra tikra katastrofa.. nuolat norisi zliumbti storeju ant akiu. Per viena stimuliacija priaugau 5 kg, dabar kol cista valesi numeciau, bet tuoj vel bus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 10 21, 10:31)

agha, aciu. perskaiciau, bet susidare nuomone, kad siaip vyrams gerai, nevaisingumo gydymas gaunasi kaip "pasalinis efektas", is esmes kaip supratau is aprasymo tiesiog pravalo kanalus, jeigu galima taip issireiksti. Bet siaip, sveika vyrams pagerti..
Atsakyti
Atsikraustau ir as i naujus namucius 4u.gif
Kadangi as planuoju, o D is manes juokiasi , tai sekmadieni mano antras IUI blush2.gif
Taip jau gavosi , kad is vizito pas gine ir IVF plano sudarinejimo gryzau prie IUI ir dar naturaliam cikle doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Vakar pradėjau pasiruošimą 3iui. Leidžiuosi puregona. Iškilo toks klausimas blush2.gif , jus badotės į tą pačią pilvuko pusę ar kasdien keičiat?
Atsakyti