Na ir pasimečiau. Man VK sakė, kad galiu durt kur noriu, tame tarpe į užpakalį. MB turbūt atsisakys, teks pačiai į pilvą durtis, o tai tiek anksti ryte nepasiginčysim. Dabar jau MB dešimtą sapną sapnuoja. buvau jau nusiteikus, kad aš miegosiu, o MB man tik bakst ir viskas, apsiversiu ant kito šono ir dar valandikę numigsiu.
Glamour, kaip sekėsi?
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 31, 22:32)
Sveikos merginos, kaip laikotes Norejau jusu paklausti kai stimuliuojates ar su glostu ar su gonaliu ar per stimuliacija jauciate kiausides?kokius nors maudimus?ar durimus?
nieko nejauciau visai.QUOTE(Shira @ 2011 10 31, 22:48)
Tu turi galvoj 5 kg per 1 stimuliuota cikla?
Deja, taip. Kosmaras kazkoks. Plius Ovitrelis ir duphastonas apetita kelia.. Nezinau, gal yra rysio gal ne, bet stimuliacija clost+estrofem man buvo ziauresne apetito prasme, nei clost+gonal. Uztat clost+gonal=nuolatinis pykinimas iki mazdaug 4 valandos dienos. Per clost+gonal nepriaugau, bet dar nevalgiau dupho, tai dar ne pabaiga.
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 13:16)
nieko nejauciau visai.
Deja, taip. Kosmaras kazkoks. Plius Ovitrelis ir duphastonas apetita kelia.. Nezinau, gal yra rysio gal ne, bet stimuliacija clost+estrofem man buvo ziauresne apetito prasme, nei clost+gonal. Uztat clost+gonal=nuolatinis pykinimas iki mazdaug 4 valandos dienos. Per clost+gonal nepriaugau, bet dar nevalgiau dupho, tai dar ne pabaiga.
Eina sau. Pas mane tas pirmas variantas, tai siuo metu edu, ne valgau. Jau geriau pykintu.
Blem, neteisybe. Bent rezultatas butu.
QUOTE(Shira @ 2011 10 31, 21:48)
Turiu kelias pazistamas, kurios nesiojo dvynius, viena net trynukus. Visos liesos, visos isnesiojo. Na, bet gydytoja tai daugiau statistikos turi.
ir mano draugė dabar dvynius baigia nešiot, o liesut liesutėlė iš nugaros beveik nepasikeitė, bet profilis kaip arbūzą prarijus niekaip nesuprasiu, kuo riebalai padeda išnešioti daugiavaisį neštumą būni įpratusi svorį nešiot??
man mama truputį kitaip sako - nai nai nai, kaip sukudai, per kurią vietą gimdysi?? irgi nesuprantu
kai svėriau 58 (kas mano 1,68 ūgiui yra kaip ir normalu) ir pastojau, ginė pasakė "leisiu priaugti ne daugiau kaip 9 kg", reiškia ji galvojo, kad pas man viršsvoris.. kas iš tikrųjų ir matėsi.. dabar turbūt leistų bele kiek priaugti
labas dienas
QUOTE(zuzla @ 2011 11 01, 12:31)
ir mano draugė dabar dvynius baigia nešiot, o liesut liesutėlė iš nugaros beveik nepasikeitė, bet profilis kaip arbūzą prarijus niekaip nesuprasiu, kuo riebalai padeda išnešioti daugiavaisį neštumą būni įpratusi svorį nešiot??
man mama truputį kitaip sako - nai nai nai, kaip sukudai, per kurią vietą gimdysi?? irgi nesuprantu
kai svėriau 58 (kas mano 1,68 ūgiui yra kaip ir normalu) ir pastojau, ginė pasakė "leisiu priaugti ne daugiau kaip 9 kg", reiškia ji galvojo, kad pas man viršsvoris.. kas iš tikrųjų ir matėsi.. dabar turbūt leistų bele kiek priaugti
labas dienas
labas dienas
as nezinau ar riebaluose esme. gal riebalai ir vitaminai.. gal dar koks tais velnias.. zinau, kad geriau kai pas moteri platus klubai, alia, lengviau gimdosi..
O del tu tavo 9 kg, as turejau kazkur skaicialke, kaip apskaiciuoti kiek gali priaugti per nestuma, ten ugis, dabartinis svoris, toliau pripliusuoma vandenys, vaisiaus svoris dar kazko tais ir gale gauni kilogramu skaiciu, ties kuri tavo priaugimas turetu baigtis. Tai gal tavo gine irgi taip primete. kazkaip norma skaitosi 8 kg, atrodo per visus 9 menesius.
Sveikos
Ką veikiat paskutinę laisvą dieną?
Aš vos iš lovos išsiverčiau - miegligė užpuolė
Man gydytoja sakė, kad, jei lieka kokia cista ar pan., reikia praleist ir duot organizmui pailsėt. Klausiau, kaip dėl to, kad iš eilės daryt geriau, tai sakė nebūtinai. Na, turbūt ir gydytojai skirtingas nuomones turi, kas ten žino, kaip geriau Aišku, jei cista, tai jau niekur nesidėsi...
Kas tas yr?
Tuo pačiu laiku. Gydytoja sakė, kad svarbu.
Shira, jei galima, paklausiu kodėl? Ta prasme, kodėl jam IVF procesas atrodo nenatūralus? Dėl to, kad apvaisinimas mėgintuvėly ar dėl kitų priežasčių?
Aš labai tikiuos, kad tau neprireiks to IVF...
Nu viskas, spirkit man, kad eičiau ką nors daryt.
Aš vos iš lovos išsiverčiau - miegligė užpuolė
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 10 26, 14:24)
Tai supratau, kad iš karto kelių dažniausiai nedaro, tai kaip čia yra? Aš tai būčiau tik už tai, kad daryt kuo daugiau vieną po kitos, bet jei jo tokia reakcija... Kaip su tom puslelėm, ar dažnai jų lieka?
Man gydytoja sakė, kad, jei lieka kokia cista ar pan., reikia praleist ir duot organizmui pailsėt. Klausiau, kaip dėl to, kad iš eilės daryt geriau, tai sakė nebūtinai. Na, turbūt ir gydytojai skirtingas nuomones turi, kas ten žino, kaip geriau Aišku, jei cista, tai jau niekur nesidėsi...
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 16:51)
Hmmm, dabar galvoju, ar stimuliacija itakoja PRL?
Kas tas yr?
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 28, 09:35)
labas rytas mergaites sakykit prasau kaip jus vaistus geriat ar tuo paciu laiku ar tai nesvarbu?
Tuo pačiu laiku. Gydytoja sakė, kad svarbu.
QUOTE(Shira @ 2011 10 28, 19:06)
Vyras sutinka tik su IUI. Ne del pinigu. Del naturalumo stokos visam ivf procese.
Shira, jei galima, paklausiu kodėl? Ta prasme, kodėl jam IVF procesas atrodo nenatūralus? Dėl to, kad apvaisinimas mėgintuvėly ar dėl kitų priežasčių?
QUOTE(Grim @ 2011 11 01, 13:54)
Sveikos
Kas tas yr?
Kas tas yr?
Privietas.
Kraunuosi daiktus. persikraustom i kita buta rytoj.
PRL - prolaktinas.
spiriu. eik daryk ka nors. As irgi tureciau eiti testi darbus, o ne SM sedeti.
QUOTE(Grim @ 2011 11 01, 14:54)
Sveikos
Sode salu, kad nebut namie. Noriu gamtos. Ir jau visai noriu i darba =)
Del IVF, as irgi noreciau, kad nereiktu. Vyrui tai atrodo pernelyg didelis kisimasis i gamta. Negaliu nepriimt jo nuomones, nors manoji kitokia. Medicinines intervencijos gelbst daug ka, daug kam pagerina gyvenimo kokybe. IVF- ta pati pagalba. Manau, jis tiesiog tikisi iki to nedaeit. Kad pades IUI. Stengiuosi jo nespausti, laikas viska sureguliuos. Be to, gydytoja protinga, kai busiu be vyro konsultacijoj, bandysiu prasyt, kad nupiestu jam ta IVF vaizda kuo naturaliau.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 15:07)
Privietas.
Cia gerai ar blogai? Linkiu geru permainu naujam bute
QUOTE(Shira @ 2011 11 01, 14:19)
Cia gerai ar blogai? Linkiu geru permainu naujam bute
nezinau. gerai, kad yra kur kraustytis, blogai, kad as oficialiai bename busiu. dar gerai, kad tame bute pries pora menesiu gime vaikas. blogai, kad turesiu du katinus. nu ir dar yra keletasnemaloniu niuansu, taciau jie yra menkniekis palyginus su tuo, kad apskritai yra kur gyventi.
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 01, 15:46)
nezinau. gerai, kad yra kur kraustytis, blogai, kad as oficialiai bename busiu. dar gerai, kad tame bute pries pora menesiu gime vaikas. blogai, kad turesiu du katinus. nu ir dar yra keletasnemaloniu niuansu, taciau jie yra menkniekis palyginus su tuo, kad apskritai yra kur gyventi.
Sveikos
Du katinai nebutinai yra taip blogai, kaip atrodo
QUOTE(Rudde @ 2011 11 01, 15:54)
sakai? katinai nepazistami, vienas senukas 12,5 metu, diabetu serga, o katyte jauna, 3 metai ir pasiutusi tokia, moka sienomis begioti, atidarineti duris ir megsta rausti geles. tai vat as ir svarstau kas gausis vat butent is tokio derinio. nes abu charakteringos personos.. bet abu labai grazus..
ej ej, Rudde, o kur cia virusai ir detali savijautos ataskaita? Ar tebematuoji HCG? jei taip, tai kiek jau yra?