QUOTE(Shira @ 2011 10 31, 13:30)
Keista. Sako per didelis svoris trukdo pastot. O isnesiot jau turi turet lasiniu?
As tai man regis per men nuo tu vaistu issipuciau dar labiau.
zinok, visame kame turi buti balansas. perdaug ir permazai svorio yra negerai. Bet gydytojos zodziai, kai as uzprasiau dvynuku buvo "neee, dvieju tu niekaip, esi perliesa.."
be to, tau neatrodo, kad nuo vaistu issiputei, tu tikrai issiputei. as kokius 5 kg per stimuliacija priaugau. daug kas is merginu skundziasi. as vargiai i dzinsus ilipu, kurie man tabalojosi pries tuos vaistus, tai zinai...
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 10 31, 15:26)
Aš jo senai klausiau dėl polipų, jis sakė nėra. Dar bandžiau sakyt, kad kai prieš du metus pas mane rado, irgi paprastai nesimatė, pamatė tik tiriant kiaušintakių praeinamumą. Tada išoperavo. Dabar aš jam bandžiau sakyt dėl polipo, ir tai kad požymiai - rausvas kraujavimas pries mm, kraujavimas su krešuliais. Neklausė... Panašu, kad be reikalo pasidariau 2 IUI ir praradau laiko, prisigėriau vaistų...
kai as 100% turejau polipa, man tepe praktiskai visa cikla, tik 2-3 dienas pries ir po mmm netepe. O kraujavimo su kresuliais nebuvo. O kad pamatyti polipa, kazkaip reikia ziureti ar ne diena po mmm, jei neklistu.. Bet manojo grazuolio taip ir nepamate, tik kai histero dare, tik tada rado ir ispjove.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.