Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(malvina @ 2011 10 30, 20:09)
ir dar vienas klausimukas - kokiu grafiku jums liepia daryti ND po IUI ir kokia prasme tie ND turi po ovuliacijos?

po 48 val, kad palaikyti geresne spermos koncentracija
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 30, 08:37)
Nu vienas juk irgi gerai, jus gi naturaliam cikle darotes. Maniskiai 12 cd.  16 mm buvo. O po vaistu leidimo ir as nebemiegojau. Ir dar gera pusvalandi pries kirminas jau grauze.
Viska spesi, juk iui data ne pati pasiskyrei 4u.gif

na ne blush2.gif - datą daktaras paskyrė. Tik va apžiūra dėl folikulų vystymosi pagal planą turėjo būti spalio 31d., tai gerokai anksčiau apžiūrėjo. Tikiuosi vystysis folis ir dar taip kaip suplanuota. KAs čia žino tą mano organizmą.
Dabar dar suku galvą, kaip reiks atsiprašyt iš darbo pusvalandžiui, kad į IUI laiku suspėti. Neramu šiek tiek. Na reikės tik išdrįsti. Man dar bandomasis laikotarpis blush2.gif
Merginos, kur geriausia ovitrelį leisti? Esu kūda kaip šakalys, ant pilvo raukšlytę vos vos galiu suimti, turbūt į pilvą nepavyks. Gal į sėdimąją dalį durti. Ar yra kokių taisyklių, kur taikyt rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 10 30, 20:38)
na ne  blush2.gif  - datą daktaras paskyrė. Tik va apžiūra dėl folikulų vystymosi pagal planą turėjo būti spalio 31d., tai gerokai anksčiau apžiūrėjo. Tikiuosi vystysis folis ir dar taip kaip suplanuota. KAs čia žino tą mano organizmą.
Dabar dar suku galvą, kaip reiks atsiprašyt iš darbo pusvalandžiui, kad į IUI laiku suspėti. Neramu šiek tiek. Na reikės tik išdrįsti. Man dar bandomasis laikotarpis  blush2.gif 
Merginos, kur geriausia ovitrelį leisti? Esu kūda kaip šakalys, ant pilvo raukšlytę vos vos galiu suimti, turbūt į pilvą nepavyks. Gal į sėdimąją dalį durti. Ar yra kokių taisyklių, kur taikyt  rolleyes.gif ?

hmmm kiek girdejau ovitrelis leidziamas i pilva, o pregnilis i uzpakali g.gif gal klistu, tada merginos mane pataisis.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 30, 22:19)
hmmm kiek girdejau ovitrelis leidziamas i pilva, o pregnilis i uzpakali g.gif gal klistu, tada merginos mane pataisis.

ovitrelis leidziamas tik i pilva
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 10 30, 21:38)
Merginos, kur geriausia ovitrelį leisti? Esu kūda kaip šakalys, ant pilvo raukšlytę vos vos galiu suimti, turbūt į pilvą nepavyks. Gal į sėdimąją dalį durti. Ar yra kokių taisyklių, kur taikyt  rolleyes.gif ?

Pavydziu sakaliskumo biggrin.gif. Nebijok, leisti reikia po oda, o adata tokio plonumo, kad net durio nepajutau. Nors...gal kad pas mane lasinys nemazas.
O vietoj pietu negali iseit?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 30, 23:09)
Pavydziu sakaliskumo biggrin.gif.  Nebijok, leisti reikia po oda, o adata tokio plonumo, kad net durio nepajutau. Nors...gal kad pas mane lasinys nemazas.
O vietoj pietu negali iseit?

che, o ko pavydeti sakaliskumo? as nesu sakaliska, taciau gydytoja mano, kad net su tokiu sav o svoriu as dvynuku negalesiu isnesioti. tai kad ...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 31, 14:02)
che, o ko pavydeti sakaliskumo? as nesu sakaliska, taciau gydytoja mano, kad net su tokiu sav o svoriu as dvynuku negalesiu isnesioti. tai kad ...

Keista. Sako per didelis svoris trukdo pastot. O isnesiot jau turi turet lasiniu?
As tai man regis per men nuo tu vaistu issipuciau dar labiau.
Atsakyti
Sveikos,

Aš jau po IUI. Neviltis visiška. Daktaras pagaliau pasakė, kad nori pažiūrėti ar polipų pas mane nėra, nes gleivinė didesnė nei būna įprastai - per IUI 15 mm. Parašykit mergaitės kokios pas jus būna gleivinės ir kas yra norma?
Aš jo senai klausiau dėl polipų, jis sakė nėra. Dar bandžiau sakyt, kad kai prieš du metus pas mane rado, irgi paprastai nesimatė, pamatė tik tiriant kiaušintakių praeinamumą. Tada išoperavo. Dabar aš jam bandžiau sakyt dėl polipo, ir tai kad požymiai - rausvas kraujavimas pries mm, kraujavimas su krešuliais. Neklausė... Panašu, kad be reikalo pasidariau 2 IUI ir praradau laiko, prisigėriau vaistų...
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 10 31, 15:26)
Sveikos,

Aš jau po IUI. Neviltis visiška.

Čia gleivinės normos-
Gimdos gleivinės (endometriumo) storis:

5-7 c.d. ~ 5mm(3-6mm)
8-10 c.d. ~ 8mm(5-10mm)
11-14c.d. ~ 11mm(7-14mm)
15-18c.d. ~ 12mm(10-16mm)
19-23c.d. ~ 14mm(10-18mm)
24-27c.d. ~ 12mm(10-17mm)

Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 31, 13:30)
Keista. Sako per didelis svoris trukdo pastot. O isnesiot jau turi turet lasiniu?
As tai man regis per men nuo tu vaistu issipuciau dar labiau.
zinok, visame kame turi buti balansas. perdaug ir permazai svorio yra negerai. Bet gydytojos zodziai, kai as uzprasiau dvynuku buvo "neee, dvieju tu niekaip, esi perliesa.."
be to, tau neatrodo, kad nuo vaistu issiputei, tu tikrai issiputei. as kokius 5 kg per stimuliacija priaugau. daug kas is merginu skundziasi. as vargiai i dzinsus ilipu, kurie man tabalojosi pries tuos vaistus, tai zinai...

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 10 31, 15:26)
Aš jo senai klausiau dėl polipų, jis sakė nėra. Dar bandžiau sakyt, kad kai prieš du metus pas mane rado, irgi paprastai nesimatė, pamatė tik tiriant kiaušintakių praeinamumą.  Tada išoperavo. Dabar aš jam bandžiau sakyt dėl polipo, ir tai kad požymiai - rausvas kraujavimas pries mm, kraujavimas su krešuliais. Neklausė... Panašu, kad be reikalo pasidariau 2 IUI ir praradau laiko, prisigėriau vaistų...

kai as 100% turejau polipa, man tepe praktiskai visa cikla, tik 2-3 dienas pries ir po mmm netepe. O kraujavimo su kresuliais nebuvo. O kad pamatyti polipa, kazkaip reikia ziureti ar ne diena po mmm, jei neklistu.. Bet manojo grazuolio taip ir nepamate, tik kai histero dare, tik tada rado ir ispjove.
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip laikotes 4u.gif Norejau jusu paklausti kai stimuliuojates ar su glostu ar su gonaliu ar per stimuliacija jauciate kiausides?kokius nors maudimus?ar durimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 31, 22:43)
zinok, visame kame turi buti balansas. perdaug ir permazai svorio yra negerai. Bet gydytojos zodziai, kai as uzprasiau dvynuku buvo "neee, dvieju tu niekaip, esi perliesa.."
be to, tau neatrodo, kad nuo vaistu issiputei, tu tikrai issiputei. as kokius 5 kg per stimuliacija priaugau. daug kas is merginu skundziasi. as vargiai i dzinsus ilipu, kurie man tabalojosi pries tuos vaistus, tai zinai...

Ziauru. Jei taip per dar pusmeti, as netilpsiu pro duris. Nes svorio jau dabar per daug. Juokingiausia, kad sperma tai vyro bloga ir neaisku ar pageres antram IUI. O vaistus as ir toliau rysiu.
Turiu kelias pazistamas, kurios nesiojo dvynius, viena net trynukus. Visos liesos, visos isnesiojo. Na, bet gydytoja tai daugiau statistikos turi.
Tu turi galvoj 5 kg per 1 stimuliuota cikla?
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 31, 23:32)
Sveikos merginos, kaip laikotes 4u.gif Norejau jusu paklausti kai stimuliuojates ar su glostu ar su gonaliu ar per stimuliacija jauciate kiausides?kokius nors maudimus?ar durimus? g.gif

Mano pirma stimuliacija buvo- tikrai jauciau pamaudenimus, dilgciojimus ir pabadymus, nes foliu ne vienas buvo. Matyt, is cia ir stipresni pojuciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 31 spalio 2011 - 21:48