Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Matyt apie nestumo virusa kompas perspeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 28, 15:22)
Nu nea..
Man uz keliu valandu pirmas IUI. Kaip neramu. Pilve tai velniai zino kas dedas. Dilgcioja, bado, pamaudzia.
Merginos, o jei folikulu ne vienas ir jie skirtingo dydzio, tai po ovitrelio visi kartu ovuliuoja, ar kaip? Ir ar per apziura pries IUI matosi, ar ovuliacija ivyko?

nesijaudink viskas bus gerai 4u.gif gerai kad dilgcioja ir bado foliai ovuliuoja skirtingu laiku pries IUI apziures ir pamatys ka jie ten daro.sekmes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 10 28, 16:18)
nesijaudink viskas bus gerai 4u.gif gerai kad dilgcioja ir bado foliai ovuliuoja skirtingu laiku pries IUI apziures ir pamatys ka jie ten daro.sekmes nestuke.gif

Aisku. Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 28, 14:22)
Nu nea..
Man uz keliu valandu pirmas IUI. Kaip neramu. Pilve tai velniai zino kas dedas. Dilgcioja, bado, pamaudzia.
Merginos, o jei folikulu ne vienas ir jie skirtingo dydzio, tai po ovitrelio visi kartu ovuliuoja, ar kaip? Ir ar per apziura pries IUI matosi, ar ovuliacija ivyko?

ovuliuoja skirtingai. Bet tau viska pasakys.
Tai gero IUI, prasome labai papunkciui papasakoti ispudzius, nuo jausmo pries IUi iki spermos kokybes ir kaip jauteisi po proceduros.
kai grisi namo - atsiguli ir voliokis iki sekancio ryto ramiai arbatele begerdama.

QUOTE(maika @ 2011 10 28, 14:51)
Man meta būtent šiai temai. Kartais leidžia atidaryt, kartais ne, t.y. leidžia bet perspėja kad nesaugu

man irgi butent siai. gal del kokios nors nuorodos? Olialia buvo idejusi to spemano, gal tas uzkrestas?

QUOTE(Shira @ 2011 10 28, 14:54)
Matyt apie nestumo virusa kompas perspeja biggrin.gif
laaabai tikimes.

Olialia, ar tu ieskosi tu vaistu? Ta prasme spemano su tri.. tre... nepamenu...

p.s. jezau, kaip pykina.. doh.gif gal nuo gonal`io? visa diena. galva svynine.. norejau i sporto sale nuvaziuoti, bet siandien turiu daryti stipria treniruote ir 7 cd. Bijau jau del foliu kazkaip, nors dar negaletu sprogti...
Atsakyti
Labos, mergaitės 4u.gif
Man šis ciklas natur, 4 dpo pakraujavau unsure.gif niekada to nėra buvę ir visą dieną maudė pilvo apačią ir nugarą kaip prieš mmm. Gal kas blogo dėl praėjusio stimuliuoto ciklo g.gif Ar kuriai buvo po stimuliacijos kokie tepliojimai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 28 spalio 2011 - 18:00
ir as ateinu prisiduoti unsure.gif turbut nekas bus ir sitam cikle. sian buvau pas gine, man 10 c.d tai turiu tik viena dominuojanti foli ir ta tik 12 cm. o as juk leidziuosi gonali. sake gine negali duoti man didesnem dozem, nes pas mane kiauside linkusi priauginti gaug folikulu (kazkaip panasiai). bijo kad nebutu hiperstimuliacijos.
sian labai graziai pakalbejom su gine ir turbut jau paskutini kart darau iui, kalbejom apie ivf.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 28, 19:10)
ir as ateinu prisiduoti  unsure.gif  turbut nekas bus ir sitam cikle. sian buvau pas gine, man 10 c.d tai turiu tik viena dominuojanti foli ir ta tik 12 cm. o as juk leidziuosi gonali. sake gine negali duoti man didesnem dozem, nes pas mane kiauside linkusi priauginti gaug folikulu (kazkaip panasiai). bijo kad nebutu hiperstimuliacijos.
sian labai graziai pakalbejom su gine ir turbut jau paskutini kart darau iui, kalbejom apie ivf.

gal sitas vienas folis bus stipruolis ir linkiu, kad cia butu paskutine ir sekminga IUI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 28, 18:55)
Labos, mergaitės 4u.gif
Man šis ciklas natur, 4 dpo pakraujavau unsure.gif niekada to nėra buvę ir visą dieną maudė pilvo apačią ir nugarą kaip prieš mmm. Gal kas blogo dėl praėjusio stimuliuoto ciklo g.gif Ar kuriai buvo po stimuliacijos kokie tepliojimai g.gif

gal implantacija? bigsmile.gif
Atsakyti
ar girdejot, kad ananasai padeda folikulams augti bigsmile.gif reiketu pradeti valgyti. Viena mergina stimuliavosi su clostu ir valge ananasus ir pastojo su IUI ax.gif gal sutapimas, o gal ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 28, 16:55)
ovuliuoja skirtingai. Bet tau viska pasakys.
Tai gero IUI, prasome labai papunkciui papasakoti ispudzius, nuo jausmo pries IUi iki spermos kokybes ir kaip jauteisi po proceduros.
kai grisi namo - atsiguli ir voliokis iki sekancio ryto ramiai arbatele begerdama.

Prisiduodu. Po 1 IUI. Jausmas iki proceduros- baime, jaudulys. Su foliais viskas ok, bet dar neovuliave. Gleivine gera. Ant kedes guledama suzinau, kad is 6 mln liko 1. Nusivyliau, susinervinau. Suleido, bet neturiu vilciu visai. Zliumbiu ir tiek. Gydytoja rekomendavo dar viena IUI, jei sis nepavyks. O po to, jei sperma negeres, IVF. Vyras sutinka tik su IUI. Ne del pinigu. Del naturalumo stokos visam ivf procese. Be abejo, mano savijauta dabar tragiska.
Tiek..Ryt bus nauja diena ir nauja nuotaika. Gyvenimas tesiasi.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 28, 17:06)
Prisiduodu. Po 1 IUI. Jausmas iki proceduros- baime, jaudulys. Su foliais viskas ok, bet dar neovuliave. Gleivine gera. Ant kedes guledama suzinau, kad is 6 mln liko 1. Nusivyliau, susinervinau. Suleido,  bet neturiu vilciu visai. Zliumbiu ir tiek. Gydytoja rekomendavo dar viena IUI, jei sis nepavyks. O po to, jei sperma negeres, IVF. Vyras sutinka tik su IUI. Ne del pinigu. Del naturalumo stokos visam ivf procese. Be abejo, mano savijauta dabar tragiska.
Tiek..Ryt bus nauja diena ir nauja nuotaika. Gyvenimas tesiasi.

Viskas bus gerai nesijaudink taip, juk net 1 mln, o reikia tik vieno vienintelio wub.gif
Gaudyk 4u.gif ir ramaus laukimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 28, 19:48)
gal implantacija?  bigsmile.gif

O ne per anksti g.gif Nors pradėjau vakar duf. dėl viso pikto rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2011 10 28, 20:06)
, kad is 6 mln liko 1.

Čia po atplovimo tiek liko g.gif
Atsakyti