Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(REVO @ 2011 10 27, 20:17)
Na manau gonalis bus tau lemtingas si karta, svarbu, kad paskui nepabegtu drinks_cheers.gif
Tau ir visoms svajojancioms apie dvynukus siunciu dvigubus virusus:
soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif

gaudau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 27, 15:15)
tai gal nesulauksi? ND atlikti? Siandien O?

tikrai sulauksiu mm nes naturaliam cikle man O nebuna sad.gif dariau OT kadien visi neigiami ir pagal BT matau kad ji nebuna, pas mane PKS tai O pas mane tiketina sulaukt po kokio menesio ar dvieju, mano naturalus ciklai buna apie du menesius ilgio ir ilgesni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 27 spalio 2011 - 21:21
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 27, 14:29)
zinok as pati nieko nesuprantu is kur pas mane jie ten atsirado, nes pirma tabletyte isgeriau tik dabar, nu daktare pasake, kad keli folikulai labai geri ir kad ne visi juk galu uzaugti iki reikiamo didzio ax.gif nu ziuresim kas cia man iseis g.gif
o kaip tavo reikaliukai?

na tikuosi tau sekmingai pasibaigs sis ciklas wub.gif , o man sekas taip kad as po operacijos, bandom naturaliai su endo I, ziuresim kas gausis, sake tris mensisu bandyt, tai bandom, geriu dupha nuo 16cd tai liko pora savaiteliu ir matysim kas bus su siuo ciklu blush2.gif
kas del vilniaus, pvz as BAK'e lankausi,, tai ten aptarnavimas superinis ir daktarai amano superiniai, o kas del tapkuciu ar aprangos apzuoros metu visad buna, del to niekad nebuna problemu schmoll.gif thumbup.gif

Papildyta:

soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif

gaudau gaudau blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes mirksiukas.gif
tai ka laukia ilgas grazus savaitgalis, ir atsipalaidavimas nuo tu minciu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 28, 08:58)
Labas rytas mergytes mirksiukas.gif
tai ka laukia ilgas grazus savaitgalis, ir atsipalaidavimas nuo tu minciu  thumbup.gif  wub.gif

diana_j as ir lankausi Bak'e, bet man niekas neduoda nei tapkuciu nei chalato. dar klausimas kada tau juos duoda?
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 10 26, 09:21)
Sveikos smile.gif

Vakar buvo 12 dpi (2iui) ir susirgau sad.gif
Baigiu savo IUI era. Gyvensiu toliau.

Maidenana reikia tavo patarimo. Tu cia pas mus istyrus visa sportiniu papildu asortimenta smile.gif

Kuom sert vyra smile.gif
1) Tribulus po 2500 koncentracijos, cinkas, foline rugstis, l-argininas, l-kartinas, selenas (bet tada gaunasi pagal kaina tas pats kaip ir Profertili pirkciau)
2) Animal Pak (ar ten yra visko uztektinai? Mane gazdina, kad ten yra visko lb daug. ir kad tas daug neslopintu tu medzegu kuriu reik grikiam) (sitas nebrangus matyt. tik ar jo pakanka vieno ir viskas?)
3) gal turi ka pasiulytikitko? smile.gif

Zodziu stiprinsim grikius. Gal natur susimils vaikis ir atkeliaus.

Sveikos merginos, matau apie grikius kalbat, tai isdrisiu paklausti, gal koki gera androloga galetumete rekomenduoti kaune? neaiskumu kyla del MB tyrimu rez. klinikoje sake, jog viskas gerai, o mano gine, tai kad nelabai...tai ir suprask dabar kad nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizing @ 2011 10 28, 08:38)
Sveikos merginos, matau apie grikius kalbat, tai isdrisiu paklausti, gal koki gera androloga galetumete rekomenduoti kaune? neaiskumu kyla del MB tyrimu rez. klinikoje sake, jog viskas gerai, o mano gine, tai kad nelabai...tai ir suprask dabar  kad nori doh.gif

Sveikute, kiek zinau pati geriausia androloge LT kaip stik ji Kaune ir dirba tai daktara B. Zilaitiene 4u.gif
Atsakyti
Na manau gonalis bus tau lemtingas si karta, svarbu, kad paskui nepabegtu drinks_cheers.gif
bigsmile.gif man pirma karta asmeniska virusiuka dave bigsmile.gif nedekoju, bet apsikreciu smile.gif as ju jau nebegaudu, palieku merginom, o cia sast - ir asmeniskai gavau smile.gif

QUOTE(astukijus @ 2011 10 27, 22:21)
tikrai sulauksiu mm nes naturaliam cikle man O nebuna sad.gif dariau OT kadien visi neigiami ir pagal BT matau kad ji nebuna, pas mane PKS tai O pas mane tiketina sulaukt po kokio menesio ar dvieju, mano naturalus ciklai buna apie du menesius ilgio ir ilgesni...
s.... bet kuomi velnias nejuokauja... o gal... kas nors... kur nors... kaip nors..

QUOTE(Lizing @ 2011 10 28, 08:38)
Sveikos merginos, matau apie grikius kalbat, tai isdrisiu paklausti, gal koki gera androloga galetumete rekomenduoti kaune? neaiskumu kyla del MB tyrimu rez. klinikoje sake, jog viskas gerai, o mano gine, tai kad nelabai...tai ir suprask dabar  kad nori doh.gif

ZILAITIENE!
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 28, 08:23)
diana_j as ir lankausi Bak'e, bet man niekas neduoda nei tapkuciu nei chalato.  dar klausimas kada tau juos duoda?

na pries apziura kai eini persirengti tai ir buna viskas blush2.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif sakykit prasau kaip jus vaistus geriat ar tuo paciu laiku ar tai nesvarbu?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 28, 10:29)
as ju jau nebegaudu, palieku merginom

aš ir nebegaudau, nėra prasmės unsure.gif kol kas.. tegu kitoms po kelis būna, kurios bent bando pastoti..
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 28, 11:31)
na pries apziura kai eini persirengti tai ir buna viskas blush2.gif

o pas kokia daktare vaikstai?
Atsakyti