QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 27, 14:54)
Zinai kaz kaip pastebejau kai subresta keli geri foliai gaunasi sudas, o kai koks vienas tai dazniausia ir pasiseka.
Daug kur nedaro net IUI, jeigu subresta daugiau negu 3 kokybiski. O siaip, tavo pastebejimas gana taiklus. Didelis foliu skaicius kazkaip nelabai sekmes prideda. Nors, logiskai butu, jeigu pridetu.
QUOTE(Shira @ 2011 10 27, 14:58)
nu yra tos tapkės ant kėdutes visada padėtos , o kad be gumytės daviklis - negaliu patikėt, tiesiog nepastebėjai, kaip ją uždėjo tikriausiai
Geras derlius tavo - linku sėkmės
Papildyta:
o aš ovitreli susileidau šiandien pati - neapalpau, bet netoli
As irgi negaliu patiketi. Del tapkiu tai nori dediesi, nori - ne, nera privaloma..Geras derlius tavo - linku sėkmės
Papildyta:
o aš ovitreli susileidau šiandien pati - neapalpau, bet netoli
O man vakar gonal vyras suleido, skaudziai kaip... fee.
QUOTE(astukijus @ 2011 10 27, 15:10)
labas merguzeles
as jau snd pradejau gerti duphaston ir uz 2 sav laukiu mm ir tada sekanti cikla darysim antraji IUI. Gersiu vel tuos pacius vaistukus, tik dabar reiks jau ne po 1 o po 2 tabl. 5 dienas (letrozolium). Kai po 1 tabl. geriau uzaugo 1 folis, tai idomu kiek ju uzaugs geriant po 2 tabl
tai gal nesulauksi? ND atlikti? Siandien O?as jau snd pradejau gerti duphaston ir uz 2 sav laukiu mm ir tada sekanti cikla darysim antraji IUI. Gersiu vel tuos pacius vaistukus, tik dabar reiks jau ne po 1 o po 2 tabl. 5 dienas (letrozolium). Kai po 1 tabl. geriau uzaugo 1 folis, tai idomu kiek ju uzaugs geriant po 2 tabl