Nu ka merginos reportuoju grizau ka tik namo is Jolsanos, kaip toj klinikoj tylu gydytoja pasirode be galo maloni ir svelni, bet idomiausia, kad jokiu man tapkiu nedave pries atsisedant i kede ir nemaciau, kad uzdetu gumyte ant daviklio Jokiu cistu nera sake laisvai galiu gerti tebletes, endometrijus 7 mm, desineje kiausideje bresta 3 folikulai 6.8mm, 6.9mm, 6.4mm., kairej kiausidej du folikulai 6.2mm ir 6.1mm 5 ciklo diena primenu
Kitas vizitas lapkricio 2 d. pas S 17val. ziures kaip ten uzaugo viskas ir sake, jei reikes pati suleis man ovitreli Stai tokios mano naujienos
Kitas vizitas lapkricio 2 d. pas S 17val. ziures kaip ten uzaugo viskas ir sake, jei reikes pati suleis man ovitreli Stai tokios mano naujienos
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 27, 00:42)
nesamone didziausia. ar gali praleisti O? juk negali...juk sprogtukai. juk paskaiciuojama valandomis. Kas per bardakas "jei ne"? Daryk ND pati, su tokiom "diagnozem".. Siaubas... "Jei ne - tai kita cila". O sita, tipo, buvai bandomasis triusis. Eina sikt.
tai taip ir sake, jei ne, bandyt patiems. bet ka reiskia patiems, jei yra problemu, tai yra.
Sveikos
Atsiprasau uz eterio tersima, bet parduodu 10 clostilbegyt tableciu (visa bonkute) uz 40 Lt. (galioja iki 2015 09 men.)
P.S. Vaistukai virusuoti
Atsiprasau uz eterio tersima, bet parduodu 10 clostilbegyt tableciu (visa bonkute) uz 40 Lt. (galioja iki 2015 09 men.)
P.S. Vaistukai virusuoti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 27, 14:03)
Nu ka merginos reportuoju grizau ka tik namo is Jolsanos, kaip toj klinikoj tylu gydytoja pasirode be galo maloni ir svelni, bet idomiausia, kad jokiu man tapkiu nedave pries atsisedant i kede ir nemaciau, kad uzdetu gumyte ant daviklio Jokiu cistu nera sake laisvai galiu gerti tebletes, endometrijus 7 mm, desineje kiausideje bresta 3 folikulai 6.8mm, 6.9mm, 6.4mm., kairej kiausidej du folikulai 6.2mm ir 6.1mm 5 ciklo diena primenu
vaje kiek foliuku turi, na tikrai turi pavykti
Papildyta:
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 10 27, 14:20)
Sveikos
P.S. Vaistukai virusuoti
P.S. Vaistukai virusuoti
gaudau virusiuka
QUOTE(diana_j @ 2011 10 27, 14:26)
zinok as pati nieko nesuprantu is kur pas mane jie ten atsirado, nes pirma tabletyte isgeriau tik dabar, nu daktare pasake, kad keli folikulai labai geri ir kad ne visi juk galu uzaugti iki reikiamo didzio nu ziuresim kas cia man iseis
o kaip tavo reikaliukai?
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 27, 14:03)
Bet is kur 5 foliai?
tu ziurek dabar tik, kad visi 5 neapsivaisintu
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 27, 14:45)
Bet is kur 5 foliai?
nezinau nu siaip manau subresta galu gale naturaliame cikle vienas folis, o dabar gali subresti du arba tris arba vienas
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 27, 14:45)
man daktare ir pasake, kad gali uzaugti tris geri ir visi apsivaisinti, bet as netikiu, man uzteks jei subres ir vienas geras ir apsivaisintu
Papildyta:
Zinai kaz kaip pastebejau kai subresta keli geri foliai gaunasi sudas, o kai koks vienas tai dazniausia ir pasiseka.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 27, 15:03)
nu yra tos tapkės ant kėdutes visada padėtos , o kad be gumytės daviklis - negaliu patikėt, tiesiog nepastebėjai, kaip ją uždėjo tikriausiai
Geras derlius tavo - linku sėkmės
Papildyta:
o aš ovitreli susileidau šiandien pati - neapalpau, bet netoli
QUOTE(Shira @ 2011 10 27, 14:58)
nu yra tos tapkės ant kėdutes visada padėtos , o kad be gumytės daviklis - negaliu patikėt, tiesiog nepastebėjai, kaip ją uždėjo tikriausiai
Papildyta:
Papildyta:
nu tikrai ant kedutes nieko nebuvo, sake nuimk batus, nuemiau ir basom ejau iki kedes, aisku pacia kede paklojo , bet tapkiu tai nebuvo o del gumytes nu gal tikrai nemaciau net nezinau, nu tikiuosi, kad buvo uzdeta, kita siki ziuresiu kitaip jau.
Papildyta:
aciu uz palinkejimus ir tau linkiu tuo paties
labas merguzeles
as jau snd pradejau gerti duphaston ir uz 2 sav laukiu mm ir tada sekanti cikla darysim antraji IUI. Gersiu vel tuos pacius vaistukus, tik dabar reiks jau ne po 1 o po 2 tabl. 5 dienas (letrozolium). Kai po 1 tabl. geriau uzaugo 1 folis, tai idomu kiek ju uzaugs geriant po 2 tabl
as jau snd pradejau gerti duphaston ir uz 2 sav laukiu mm ir tada sekanti cikla darysim antraji IUI. Gersiu vel tuos pacius vaistukus, tik dabar reiks jau ne po 1 o po 2 tabl. 5 dienas (letrozolium). Kai po 1 tabl. geriau uzaugo 1 folis, tai idomu kiek ju uzaugs geriant po 2 tabl
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 27, 15:03)
nu tikrai ant kedutes nieko nebuvo, sake nuimk batus, nuemiau ir basom ejau iki kedes, aisku pacia kede paklojo , bet tapkiu tai nebuvo o del gumytes nu gal tikrai nemaciau net nezinau, nu tikiuosi, kad buvo uzdeta, kita siki ziuresiu kitaip jau.
Papildyta:
Papildyta:
echoskopas jau būna paruoštas kai ateini, iškart kai nuima.
o tapkutes jei Editos nebuvo , galėjo būti ir nepadėtos, bet visada sako "kaip norit dėl tapkučiu"