Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

o kur tą Profertil nupirkt? Randu tik vaistai.lt g.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

ačiū už namučius 4u.gif

aš šį ciklą praleisiu be IUI, žinau, kad geriau kai iš eilės kelis kartus daro, bet kadangi man IUI daro natūraliam cikle, tai gal nieko blogo ta pertrauka, kaip jūs manote g.gif

dar skaitant Maidenanos pasakojimą apie IUI SPA, net pavydas suėmė, man ginius leidžia pagulėti na gal kokį 10-15 min. į tą laiką įeina ir apžiūra po IUI, tai kažkaip mažokai, ar ne g.gif
o kaip jums, kiek laiko pas kokį gyd. leidžia gulėti?
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2011 10 20, 19:59)
vaje... Reik eit pasiknaisiot kuo čia jį šert pradėt doh.gif Beje,kai pirmo niekaip nesulaukėm,tai buvau pas būrėją blush2.gif ,tai ji mums abiems prirašė visokių homeopatinių. Gėrėm mėnesį,po 3 mėn pastojau. Reiks eit vėl būrėjos ieškot lotuliukas.gif
ne, nu tai reiskia, pas vyra su hormonais negerai... jei homeopatija padejo. Cia puse minyutes sutvarkyti ji.

QUOTE(Shira @ 2011 10 20, 21:04)
Saunuole, vos ne SPA susikuri tongue.gif
Man dar idomu, kaip vyro spermiukus padidinai/pagreitinai/pagerinai? Tik tais vitaminais,  kur pries tai rasei, kad vietoj profertilio, ar dar kazkokiu budu radai? Nes maniskio nekokie grikiai..

As sau SPA susikurti bile kur galiu - nu jau baisiai megstu komforta.
Buvo tribulus po 2500 koncentracijos, zoleles, tamoxifenas, cinkas, foline rugstis, l-argininas, l-kartinas, selenas. Viska urmu daviau.

QUOTE(Ladina @ 2011 10 20, 21:22)
o kur tą Profertil nupirkt? Randu tik vaistai.lt  g.gif
nu nepirk tu rto prfertilio - a neturi 600 kur deti? Pasiziurek sudeti ir supirk sportininkams skirtoje parduotuveje ir naudos bus daugiau ir pigiau iseis. Praeita tema koks 47 puslapis - as ten traktata sia tema parasiau.

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 20, 21:29)
dar skaitant Maidenanos pasakojimą apie IUI SPA, net pavydas suėmė, man ginius leidžia pagulėti na gal kokį 10-15  min. į tą laiką įeina ir apžiūra po IUI, tai kažkaip mažokai, ar ne g.gif
o kaip jums, kiek laiko pas kokį gyd. leidžia gulėti?

PO IUI manes nera apziureje. O pries - visada... As per IUI ten geraaa toki pusvalandi praleidziu. Truputi daugiau nei pusvalandi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 20, 18:13)
Bus taip kaip bus. As nieko negaliu pakeisti. tad ir ramiaaaakas man per procedura. As juk neturiu vaiku, tai man motinyste kaip kazkokia pasaka atrodo, tai as tiesiog... laukiu, bet nezinau ko. todel tokia ramybe.
Papildyta:

man ir tas pats , kadangi pirmojo bandom susilaukti, tai kaip tu pasaka cia, stebuklas wub.gif

del profeltil pritariu, brangus kaip velnias, bet nelabai daudos is jo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 20, 20:42)

PO IUI manes nera apziureje. O pries - visada... As per IUI ten geraaa toki pusvalandi praleidziu. Truputi daugiau nei pusvalandi.

nu blyn, o mane apžiūrinėja, kur ten kas subėgo, aš kažkaip ir galvoju, kad gal geriau ramiai leistų pagulėti ir viskas... matyt reiks ginių keisti, kažkaip jis man nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 20, 20:47)
man ir tas pats , kadangi pirmojo bandom susilaukti, tai kaip tu pasaka cia, stebuklas  wub.gif
del profeltil pritariu, brangus kaip velnias, bet nelabai daudos is jo.... doh.gif

as varysiu vyrui pirkti zoleliu "krasnyj koren", reikia gerint kokybe ir irgi maitinu viskokiais papildais, apie kuriuos Maidena rase 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 20, 22:42)
Buvo tribulus po 2500 koncentracijos, zoleles, tamoxifenas, cinkas, foline rugstis, l-argininas, l-kartinas, selenas. Viska urmu daviau.

Kas per zoles? Tas tamoxifenas gresmingai skamba, kai paskaiciau.
Maniskis dabar toks laimingas, kad juo taip rupinuos, sake - per 15 m.sitiek nieks nepopino. Bet man tai kancia jam tas tablietkas kaisiot. Pati savo vos prisimenu.
Atsakyti
Oi man tuo klausimu gerai - pats prisimena ir išgeria, dar ir man primena.

Revo, ačiū už atsakymą - nuraminai. Tai jei taip kaip tu sakai, tai įtariu, kad šį mėn. IUI gali ir nebūti. Lapkritį niekaip, kaip tyčia per vaisingas dienas savaitei išvykstu. Tai realu gruodį tarpušventyje įsisprausti ir atlikti pirmąjį IUI. O mmm šį mėnesį keistos. Jau trečia diena, kaip jaučiu jas artėjant. Bet jau spazmų nėra tik pamaudena ir rausvo vandenuko atsirado lašiukas. Jau buvau įsitikinusi, kad šiandien susirgsiu, bet pirmoj dienos pusėj išvis jokių požymių nejaučiau. Panašu, kad vis tiek susirgsiu artimiausiu laiku. Vilties šiokios tokios turėjau, jau po truputį pradėjau galvoti, kad vertėtų nusipirkti kokį nors NT. Pirmą kartą mmm vėluoja per planavimo laikotarpį. Dar lakstau į WC dažnokai ir viduriai užkietėjo blush2.gif
Atsakyti
Glamour, tavo mmm velavimas skamba visai neblogai ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

dėl Profertilio - MB sąžiningai visą kursą sugėrė, o gavosi atvirkštinis variantas, A grupės spermiukų sumažėjo... verysad.gif ta kokybė tokia mistika ir tiek visokiausių faktorių ją įtakoja, kad vien vitaminais, matyt, stebuklų nepadarysi...

Glamour, tavo požymiai tikrai gera žadantys thumbup.gif linkiu gerų žinių smile.gif

o aš pasimetusi unsure.gif 10.01 apturėjau savo pirmąjį IUI, šiandien 32 CD (20 DPI), mm nėra, apie 29CD (tuo metu jau turėjau susirgti, nes paskutiniu metu mano ciklas buvo tikslus - 28 d.) ėmė negausiai teplioti rudai blink.gif patepliojo porą dienelių ir viskas baigėsi, taip ir likau nesupratus kas cia buvo, nes anksciau jokiu tepliojimų prieš mm nebuvo, jos tiesiog prasidedavo ir tiek. NT neigiami, jokių nestuke.gif požymių nejaučiu...duphastoną kol kas vartoju, sakau, gal jis cia neleidžia pramušti mm g.gif gyd. liepė nutraukti tik tada, kai susirgsiu... kaip manot, tęsti duph. toliau?
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 21, 09:03)
Sveikos merginos  4u.gif

dėl Profertilio - MB sąžiningai visą kursą sugėrė, o gavosi atvirkštinis variantas, A grupės spermiukų sumažėjo... verysad.gif ta kokybė tokia mistika ir tiek visokiausių faktorių ją įtakoja, kad vien vitaminais, matyt, stebuklų nepadarysi...

Glamour, tavo požymiai tikrai gera žadantys  thumbup.gif linkiu gerų žinių  smile.gif

o aš pasimetusi  unsure.gif 10.01 apturėjau savo pirmąjį IUI, šiandien 32 CD (20 DPI), mm nėra, apie 29CD (tuo metu jau turėjau susirgti, nes paskutiniu metu mano ciklas buvo tikslus - 28 d.) ėmė negausiai teplioti rudai  blink.gif  patepliojo porą dienelių ir viskas baigėsi, taip ir likau nesupratus kas cia buvo, nes anksciau jokiu tepliojimų prieš mm nebuvo, jos tiesiog prasidedavo ir tiek. NT neigiami, jokių  nestuke.gif požymių nejaučiu...duphastoną kol kas vartoju, sakau, gal jis cia neleidžia pramušti mm  g.gif gyd. liepė nutraukti tik tada, kai susirgsiu... kaip manot, tęsti duph. toliau?

labas rytas Astraja smile.gif gal gera zinia tuoj pasakysi mums? mirksiukas.gif bet as manau kad cia tavo pirmoji iui, organizmas visai kitaip reaguoja, todel ir veluoja mmm. ir man taip buvo anksciau, svaigau ik negalejimo, prisigalvojau visokiausiu dalyku, bet po truputi mano organizmas priprato, ir dabar mmm ateina kaip laikrodukas.
g.gif idomiai cia tau gine pasake, man kai skambindavau liepdavo dupha nutraukti jeigu jau NT neigiamas (juk musu gine vienoda) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 21, 08:31)
labas rytas Astraja  smile.gif  gal gera zinia tuoj pasakysi mums?  mirksiukas.gif  bet as manau kad cia tavo pirmoji iui, organizmas visai kitaip reaguoja, todel ir veluoja mmm. ir man taip buvo anksciau, svaigau ik negalejimo, prisigalvojau visokiausiu dalyku, bet po truputi mano organizmas priprato, ir dabar mmm ateina kaip laikrodukas.
g.gif idomiai cia tau gine pasake, man kai skambindavau liepdavo dupha nutraukti jeigu jau NT neigiamas (juk musu gine vienoda)  mirksiukas.gif

laba 4u.gif
deja, jaučiu šį ciklą gerų žinių nebus verysad.gif aš irgi turiu įtarimą, kad čia mano organizmas taip reaguoja į pirmą IUI (o dar turint omeny, kad stresiuko buvo per IUI), tai kaip ir susitaikiau, greičiau tik normalios mm ateitų...
nu tikrai man užstrigę, kad O.K. sakė atėjus mm baigti derti Duph., dabar jau pasimečiau, paskambinsiu šiandien ir paklausiu, gal pasiprašyt apžiūrai kas ten pas mane dedasi g.gif
kaip tu, spinsa, kokie planai toliau, dar viena IUI?
Atsakyti