Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Labas rytas mergaites 4u.gif nu ka siandien , jei viskas gerai pradedu savo stimuliacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 10 27, 09:07)
Maidenana

dar reik patarimo.
Man tas Animal Stak pagal aprasyma baisei atrodo. Ten galiunam. Baisu kad vyras nutesles-nutuks (jam svoris lb svarbus jo sporte. jis turi buti neperdidelis. Turi zodziu but atletiskas) biggrin.gif Ir jo kaina 169lt. (kiek ten pakiuku buna vidui?)

O jei tribulus, foline, cinkas, +L-karnitinas ir akarnitinas? Kaip toks komplektas?

Nes cia kainas susideliojus visviena ziuriu kad profertilis man pigiau atseina menesio kursas. nebent tose backose daugiau nei menesio kursas gaunas.

Profertilis silpnukas..
O Animal Stak, nu taip, tai stiprus preparatas, ten visko daug, o kas liecia suteslejima, tai tavo vyras tures daugiau jegos savam sporte. Animalai duoda tokia zveriska jega, kai nuovargio nejauti. Bet tikrai nesutesles ir nesustores. Bet jeigu tau atrodo baisiai sis baubas, tai, aisku, nepirk. Bet jis galingas. Kiek ten pakeliu as nepamenu, zinok, senokai pas mus buvo, nes juos reikia kaitalioti (cia del atletizmo)...

Tribulus (tada minimum 2500 koncentracijos)+Lkarnitinas+Akarnitinas+foline+cinkas = gal neblogai... tik kai rinksies tribulus, atkreipk demesi i tai, kad turi buti parasyta "spermatogeneze skatinanti". Nes jeigu nusipirksi sintetini, turesi absoliuciai priesinga efekta.

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 27, 09:24)
Labas rytas mergaites 4u.gif nu ka siandien , jei viskas gerai pradedu savo stimuliacija unsure.gif
Tai gero starto.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 27, 09:54)

Tai gero starto.

aciu 4u.gif man kinkos dreba nuo jaudulio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 27, 09:57)
aciu 4u.gif man kinkos dreba nuo jaudulio rolleyes.gif

kas tau? ko cia drebeti? kad isgersi 5 tablietkas? biggrin.gif

Man ryt apziurai paziureti kas ten auga. Bet labai keistai, pagal kalendoriu mano O tik lapkricio 6... Bet kazkaip man atrodo, kad bus anksciau.. nes pirmadieni pabaigsiu gonali leistis. tai kas toliau? juk nelauksiu siaip sau iki 11.06..

IndreT... zinai, vis delto, jums gal augimo hormona isbandyti. Rezultatas tikrai 100% butu. Vyro gydytojas nebuvo pries, kad leidosi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 27, 10:10)
kas tau? ko cia drebeti? kad isgersi 5 tablietkas?  biggrin.gif

ne, kad einu siandien i apziura rolleyes.gif unsure.gif , o ka daryti pvz jei niekas neuzauga?tada vsikas stabdoma?ir veltui gerei vaistus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 27, 10:20)
ne, kad einu siandien i apziura rolleyes.gif  unsure.gif , o ka daryti pvz jei niekas neuzauga?tada vsikas stabdoma?ir veltui gerei vaistus? g.gif

agha. bet vaistus geri, kad uzaugtu. todel uzaugs. nera buve, kad neuzaugtuu nors kas nors.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 27, 10:22)
agha. bet vaistus geri, kad uzaugtu. todel uzaugs. nera buve, kad neuzaugtuu nors kas nors.

rusiskame forume skaiciau, kad merginai niekas neuzaugo ant vaistu ir neivyko O nu gal pas ja kokios problemos buvo g.gif aj nesvarbu pas mus viskas uzaugs ir visos busim nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 15:38)
KittyKitty, davai tai bus tik kresejimas, nes kariotipo as nepatempsiu. Ir labai nenoriu jo tempti. Davaj, bus tavo tiesa ir tiesiog pertirstas kraujas.

davai, galvojam, kad nereikės tau kariotipo, tik davai susitariam, kad jeigu vis gi ne krešėjimas, tai aš nekalta tongue.gif

bet kodėl tu negali pasidaryti paprasto paprastučio kraujo tyrimo dėl krešėjimo, niekaip nesuprantu.

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 17:01)
As neturiu endo, bet IMHO, IUI be stimuliacijos - pinigai i bala. jei nesistimulioji, tai ir ta sperma susileisti budu naturalioju-malonioju gali.

o aš galvoju priešingai, man užauga tas pats vienas folis ir stimuliuojantis - tai kam kankinti organizmą?
Aišku, jei normaliai stimuliuotų,kas dieną žiūrėtų ir reguliuotų vaistus- gal būtų kita kalba...

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 27, 09:54)
O Animal Stak, nu taip, tai stiprus preparatas, ten visko daug,

O kur jį perki?
Atsakyti
mergytės, noriu truputuka įsikišti
PAPILDAI SPORTOJANTIEMS - YRA TIK SPORTUOJANTIEMS, kitaip čia nėra prasmės gerti, tik padidinsim testosterono kiekį vyrams, bus hormonų disbalansas ir dar kitos pasekmės !!!!
PAPILDAI SVEIKATINGUMUI -2ia kitas reikalas, bet ir su jais reikia atsargiai, geriausiai prieš tai konsultuotis, net tam pačiam e-parduotuvėje yra konsultacijos skyrius

labai glaudžiai bendrauju su baltarusijos sportininkais - fitnesso ir kulturizmo treneriais, čia yra jų informacija
Atsakyti
Gavau toki pataryma dėl spermos kokybės gerinimo : Himalaya Speman + tenteks (3 men.) + prostatos profilaktika . Tenteksas manau pas mus nera - reikia prašyti iš Rusijos ar Baltarusijos.
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 10 26, 22:52)
o kokius vaistus naudojai? Gal dar man irgi ne viskas prarasta, nes eisiu 11 cd, jei bus gerai, darys IUI, jei ne, atidės mėnesiui...

naudojau clost ir gonal, tikekis, kad viskas bus gerai. biggrin.gif
rezultato dar laukiu, neaisku ar pavyko ar nea....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikyte03: 27 spalio 2011 - 11:34
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 27, 10:47)
bet kodėl tu negali pasidaryti paprasto paprastučio kraujo tyrimo dėl krešėjimo, niekaip nesuprantu.

o aš galvoju priešingai, man užauga tas pats vienas folis ir stimuliuojantis - tai kam kankinti organizmą?

O kur jį perki?
pribaigsiu sia IUI, sulauksiu mmm ir tada eisiu... tikriausiai..

nu gerai, jeigu jis uzauga, bet buna, kad neuzauga...

sportininku parduotuveje, kur papildai visokie. noriu dabar L-karnitino nusipirkti sau..

QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 27, 12:05)
Gavau toki pataryma dėl spermos kokybės gerinimo : Himalaya Speman + tenteks (3 men.) + prostatos profilaktika . Tenteksas manau pas mus nera - reikia prašyti iš Rusijos ar Baltarusijos.

Is Himalayos gerem Himalaya Mucuna.. Kas ta prostatos profilaktika? o tenteks?

QUOTE(zuikyte03 @ 2011 10 27, 12:32)
naudojau clost ir gonal, tikekis, kad viskas bus gerai.  biggrin.gif
rezultato dar laukiu, neaisku ar pavyko ar nea....

o, kaip ir as. clostas ir gonal.
Papildyta:
Paskaiciau apie tenteks... Kazkaip... potencijos stimuliatorius. bet su potencija mums viskas gerai, o vat su spermatozoidais yra bedu...
Atsakyti