Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Mergaites o kokia ciklo diena dazniausia daro IUI, jei stimuliuoja?ir kokia c.d. eini daryti ehoskopa, kad jau pasakytu kada reikia leisti sprogtukus?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 26, 19:23)
Mergaites o kokia ciklo diena dazniausia daro IUI, jei stimuliuoja?ir kokia c.d. eini daryti ehoskopa, kad jau pasakytu kada reikia leisti sprogtukus?

Man apziurai reikia eiti 9-11cd paziureti kas uzaugo. Tada paskaiciuoja daktare ir skiria IUI data. Dazniausiai tai buna 2-3 dienu laikotarpyje. Dar sudaro ND grafika.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 19:27)
Man apziurai reikia eiti 9-11cd paziureti kas uzaugo. Tada paskaiciuoja daktare ir skiria IUI data. Dazniausiai tai buna 2-3 dienu laikotarpyje. Dar sudaro ND grafika.

man pasake daktaras nueiti 5 c.d. ir 10 c.d., nu kadangi 10 c.d. iseina lapkricio 1d. tai leido 11 c.d. nueiti ir is karto isejus is kabineto jam paskambinti ir pasakyti kas uzaugo ir kokio didzio, tada jis paskaiciuos ir pasakis kada turiu suleisti sprogtukus ir atvaziuoti i IUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 26, 20:23)

Man 12 cd. derliu apziurejo, IUI 16cd.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 26, 19:23)

o man si karta reikejo 9d, o iui dare sekancia vakare, nes folikulas buvo apie 23mm. cia tikriausiai priklauso nuo organizmo ir vaistu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 16:01)
As neturiu endo, bet IMHO, IUI be stimuliacijos - pinigai i bala. jei nesistimulioji, tai ir ta sperma susileisti budu naturalioju-malonioju gali.

jei foliai užauga be stimuliacijos, tai kam kimšti save vaistais?
o jei vyro turtas prastas, tai maloniuoju būdu leisk neleidęs net ir su didžiausia stimuliacija jis tiesiog nenukeliaus kur reikia, tai todėl ir daro IUI natūraliam cikle, kad tiems tinginiukams mažiau keliauti liktų ax.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 10 26, 21:29)
o man si karta reikejo 9d, o iui dare sekancia vakare, nes folikulas buvo apie 23mm. cia tikriausiai priklauso nuo organizmo ir vaistu.

o kokius vaistus naudojai? Gal dar man irgi ne viskas prarasta, nes eisiu 11 cd, jei bus gerai, darys IUI, jei ne, atidės mėnesiui...
Atsakyti
QUOTE(zuikyte03 @ 2011 10 26, 20:29)
man panasiai buvo, bet turejau dar 2 normalesnio dydzio folius, i kuriuos "statem". Bet del tu gigantisku atlikau ND.

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 26, 22:32)
jei foliai užauga be stimuliacijos, tai kam kimšti save vaistais?
o jei vyro turtas prastas, tai maloniuoju būdu leisk neleidęs net ir su didžiausia stimuliacija jis tiesiog nenukeliaus kur reikia, tai todėl ir daro IUI natūraliam cikle, kad tiems tinginiukams mažiau keliauti liktų ax.gif
Matai, natur cikle uzauga 1. Jei turi giminej dvynuku uzauga 2. Bet. Moteris turi apie 2 anovuliacinius periodus per metus, t.y. kai pas moteris 2 menesius per metus nevyksta ovuliacija. Siuo IUI veiksmu O garantuojama. Tame visas skirtumas. Galima juos suleisti budu naturalioju arba ne, bet jei nebus O - pastangos bergdzios. kaip bebutu, viskas priklauso nuo O buvimo - jei jos nera, tai kad ir 1000 mln suleisk - rezultatas zero.

Papildyta:
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 10 26, 22:52)
o kokius vaistus naudojai? Gal dar man irgi ne viskas prarasta, nes eisiu 11 cd, jei bus gerai, darys IUI, jei ne, atidės mėnesiui...

nesamone didziausia. ar gali praleisti O? juk negali...juk sprogtukai. juk paskaiciuojama valandomis. Kas per bardakas "jei ne"? Daryk ND pati, su tokiom "diagnozem".. Siaubas... "Jei ne - tai kita cila". O sita, tipo, buvai bandomasis triusis. Eina sikt.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 22:42)
Matai, natur cikle uzauga 1. Jei turi giminej dvynuku uzauga 2. Bet. Moteris turi apie 2 anovuliacinius periodus per metus, t.y. kai pas moteris 2 menesius per metus nevyksta ovuliacija. Siuo IUI veiksmu O garantuojama. Tame visas skirtumas.  Galima juos suleisti budu naturalioju arba ne, bet jei nebus O - pastangos bergdzios. kaip bebutu, viskas priklauso nuo O buvimo - jei jos nera, tai kad ir 1000 mln suleisk - rezultatas zero.

Tai stimuliacija būna tam kad folikulų priaugtu, o 'sprogdukai' kad ovuliacija įvyktų, taip? Tai jeigu be stimuliacijos, t.y. su vienu folikulu, susileidi 'sprogdukus', įvyksta ovuliacija ir daroma IUI, tai vis tiek manai kad rezultatas zero? g.gif Ar aš kažko nesupratau..? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Shira,2011 10 26, 17:59]
Merginos, kaip jus ovitreli susileidziat? Pacios? Ten ta adata po oda visa sukist ar kaip? Siaip as alpti galiu, kai krauja is venos ima, tai ir dabar uz save negarantuoju. Ir dar sesta ryto veiksmas, kai as dar komoj.

as ir ovitreli leidziuosi pati i pilva, tekoir pregnyl i uzpakali paciai susileist, o dabar gonalio piestuku badausi. nieko ten skausmingo is vis nera. dabar tokios plonytes adatytes, kad isvis nieko nejauciu (ne kaip seniau buvo).
Shira tau dar gerai kad sesta kelsies badytis, o kai man dazniausiai reikia puse triju nakties keltis doh.gif
Atsakyti
oj mergytes, nebuvau viena diena darbe, tai prirašėt doh.gif , dabar koks darbas , kol tiek perskaičiau biggrin.gif
visoms sulaukusioms mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kaip visada dėl sąrašiuko , jei kas neteisingai rašom

truputuka noriu reziumuoti ką sakėt -
sprogiuku ir IUI diena nustato daktaras pagal apsilankymą 8-11 c.d., tai priklausis nuo folių dydžių, nuo jūsų ciklo ilgumo. Dar noriu patarti (man taip buvo, būtent tą ciklą, kada buvo nėštumas) kas jaučia savo O , bet ankščiau nei yra IUI diena, geriausia paskambinti daktarei ir prisiprašyti atvažiuoti apžiūrai, ir jei pamatys kad tikrai vyksta (ar net įvyko O) tai ta pačia diena ir padarys (aišku jei vyras galės staigiai atvažiuoti)

ovitrelio ir gonalio suleidimas tikrai tikrai nebaisus dalykas, net adata ten nu tokia plonutė, kad nepajausit, tikrai nebijokit mergytės 4u.gif

ir dar LABAS RYTAS PUPOS wub.gif
Atsakyti
Maidenana

dar reik patarimo.
Man tas Animal Stak pagal aprasyma baisei atrodo. Ten galiunam. Baisu kad vyras nutesles-nutuks (jam svoris lb svarbus jo sporte. jis turi buti neperdidelis. Turi zodziu but atletiskas) biggrin.gif Ir jo kaina 169lt. (kiek ten pakiuku buna vidui?)

O jei tribulus, foline, cinkas, +L-karnitinas ir akarnitinas? Kaip toks komplektas?

Nes cia kainas susideliojus visviena ziuriu kad profertilis man pigiau atseina menesio kursas. nebent tose backose daugiau nei menesio kursas gaunas.
Atsakyti