QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 26, 15:07)
o jeigu vis gi ne per didelis tas krešėjimas? Ar nepakenks? GAli juk per daug suskystint?
Tiesa pasakius, nemanau, kad imanoma perdaug suskystint. Ir siaip patariama 100 gr aspirino kasdien, nes tai sveika, apsaugo nuo trombu ir gerai atsiliepia sirdies veiklai. As kad tik prasoviau su mg, ka griebiau pirmas pasitaikiusias tabletes, tai i 500 mg pataikiau. Isgeriau 8 tokias tabletes. T.y. 8 dienas. Aj, gal mano atveju ir gerai, jeigu ka - suskystinau kaip reikiant. Nuo rytojaus dalinsiu tabletes.
KittyKitty, davai tai bus tik kresejimas, nes kariotipo as nepatempsiu. Ir labai nenoriu jo tempti. Davaj, bus tavo tiesa ir tiesiog pertirstas kraujas.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 26, 15:21)
aisku, nu tada lauskim rytojaus, nezinau kodel taip bijau, atrodo eisiu gimdyti
pradzioje pajusk visus nestumo malonumus. O tada jau gimdyk
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 10 26, 15:24)
Sveikos merginos,
Pirmiausia noriu padėkoti tai (toms), kurios nepatingėjo ir sukaupė TOKIĄ statistiką! Labai kruopščiai padirbėjot. Labai įdomu ir naudinga pasižiūrėti. Žavėjausi statistika, kol pamačiau prie 2009 metų save ir mano rezultatus. Nesitikėjau, kad nepametė manęs, nes nebūdavau aš čia dažnai.
Kadangi vėl grižau prie IUI darymo, prisijungiu vėl prie Jūsų.
Prieš mėnesį dariausi 1 IUI, nesėkminga. Šeštadienį, jei bus tinkamai užaugę, darysiuos antrą. Bet šansų mažai, nes greičiausiai O bus per šventines dienas, per kurias daktaras negali. Liūdna dėl to, bet negi dabar bėgiosiu per miestą ir ieškosiu, kas man gali padaryti.
Dar man toks klausimas iškilo - pas jus pasiskaičiau, kad geriausia daryt IUI iš eilės, nepraleidinėjant. Bet kai atėjau pas daktarą ir pasakiau, kad iš karto antros noriu, jis nustebo, sako - ką, taip iš karto? Nu nežinau, galim pažiūrėt, bet dažniausiai po stimulaicijos lieka puslelių, tai geriau praleist, kad viskas išsivalytų. Pažiūrėjęs sako, gerai, darom, nieko neliko. Tai supratau, kad iš karto kelių dažniausiai nedaro, tai kaip čia yra? Aš tai būčiau tik už tai, kad daryt kuo daugiau vieną po kitos, bet jei jo tokia reakcija... Kaip su tom puslelėm, ar dažnai jų lieka?
Mano daktare pataria 4 varyti is eiles, kol organizmas veiksme. nes sunku buna jam persiorentuoti is iprastines busenos ant hormonines. Visos tos stimuliacijos sveikatos neprideda. tai kol organizmas priprates dirbti stimuliaciju ritmu - ta reikia isnaudoti. Po 4 IUI galima daryti pertrauka menesi-du, nes vis dar islieka stimuliaciju poveikis. O siaip patariama 6 IUI is eiles. Bet tai reikia tureti tiek finansu, sveikatos ir ryzto..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.