Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 18:58)
Vat stai todel as ir priemiau toki sprendima - ryti aspirina, nes tai lengviausias imanomas sprendimas ir as nebeturiu nei laiko, nei jegu, nei finansu kazkam didesniam. Labai tikiuosi, kad jis man pades.

g.gif o jeigu vis gi ne per didelis tas krešėjimas? Ar nepakenks? GAli juk per daug suskystint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 10 26, 12:51)
Jo. foline ir cinka jau gere daugiau nei menesi. tai tes ir prijungs sita planiuka manau. Su svirkstais dar negazdinsiu manau smile.gif

Zodziu. Yra ir pliusu nebedarant toliau IUI biggrin.gif gyvensiu ir nereikes galvoti apie kontracepcija biggrin.gif Gal ir uzkibs kada smile.gif

ei selenas dar kazkoks. berods profertili yra. gal jis ir lb svarbus. patikrinsiu gal jo jau yra ir taip tuose papilduose.
dar raso  Kursas - 21 diena, po to butinai daryti 14 dienu pertrauka ir vel kartoti kursa
Taip ir daro vyras? nes profertili  3men reik gert. hmmmm

Selenas sutvarko spermatozoidu judruma, bet tik tuo atveju, kai spermatozoidu kiekis yra normalus. O cinkas atsako uz spermatozoidu gamyba. Todel pradziai uzveiskite kieki, o ten jau bus matyti.

Tu apie Animal Stak, kad 21 diena kursas? 21 diena tai gelezi stumdantiems, jums reikia gerti pagal schema "ne treniruociu diena". Nes kai buna treniruociu diena, tai po 2-3 pakelius reikia suvalgyti. Ten bus pakelis - 1 pakelis 1 doze. Tame pakelyje kokios 6 gigantiskos tablietkos.

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 26, 14:19)
Sveikos mergaites, rytoj tikriausiai pradesiu stimuliacija, norejau paklausti rytoj man 5 c.d. einu pas gine, ka ji ten ehoskopu man ziures, ta prasme folikulu didi pries stimuliacija ar nera kokiu cistu? blush2.gif suprantu, kad klausimai durni, bet cia man bus pirma stimuliacija ir labai jaudinuosi, dar kaip pagalvoju , kad ziures kai dar mmm yra, man anksciau niekada ten neziurejo kai budavo mmm blush2.gif

ziures ar nera cistu. Nelabai isivaziduoju, kad butu foliai 5cd. Nu nebent uzuomazgos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 26 spalio 2011 - 14:17
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 15:16)
ziures ar nera cistu. Nelabai isivaziduoju, kad butu foliai 5cd. Nu nebent uzuomazgos.

aisku, nu tada lauskim rytojaus, nezinau kodel taip bijau, atrodo eisiu gimdyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Pirmiausia noriu padėkoti tai (toms), kurios nepatingėjo ir sukaupė TOKIĄ statistiką! Labai kruopščiai padirbėjot. Labai įdomu ir naudinga pasižiūrėti. Žavėjausi statistika, kol pamačiau prie 2009 metų save ir mano rezultatus. Nesitikėjau, kad nepametė manęs, nes nebūdavau aš čia dažnai.
Kadangi vėl grižau prie IUI darymo, prisijungiu vėl prie Jūsų.
Prieš mėnesį dariausi 1 IUI, nesėkminga. Šeštadienį, jei bus tinkamai užaugę, darysiuos antrą. Bet šansų mažai, nes greičiausiai O bus per šventines dienas, per kurias daktaras negali. Liūdna dėl to, bet negi dabar bėgiosiu per miestą ir ieškosiu, kas man gali padaryti.
Dar man toks klausimas iškilo - pas jus pasiskaičiau, kad geriausia daryt IUI iš eilės, nepraleidinėjant. Bet kai atėjau pas daktarą ir pasakiau, kad iš karto antros noriu, jis nustebo, sako - ką, taip iš karto? Nu nežinau, galim pažiūrėt, bet dažniausiai po stimulaicijos lieka puslelių, tai geriau praleist, kad viskas išsivalytų. Pažiūrėjęs sako, gerai, darom, nieko neliko. Tai supratau, kad iš karto kelių dažniausiai nedaro, tai kaip čia yra? Aš tai būčiau tik už tai, kad daryt kuo daugiau vieną po kitos, bet jei jo tokia reakcija... Kaip su tom puslelėm, ar dažnai jų lieka?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 26, 15:07)
g.gif  o jeigu vis gi ne per didelis tas krešėjimas? Ar nepakenks? GAli juk per daug suskystint? g.gif
Tiesa pasakius, nemanau, kad imanoma perdaug suskystint. Ir siaip patariama 100 gr aspirino kasdien, nes tai sveika, apsaugo nuo trombu ir gerai atsiliepia sirdies veiklai. As kad tik prasoviau su mg, ka griebiau pirmas pasitaikiusias tabletes, tai i 500 mg pataikiau. Isgeriau 8 tokias tabletes. T.y. 8 dienas. Aj, gal mano atveju ir gerai, jeigu ka - suskystinau kaip reikiant. Nuo rytojaus dalinsiu tabletes.
KittyKitty, davai tai bus tik kresejimas, nes kariotipo as nepatempsiu. Ir labai nenoriu jo tempti. Davaj, bus tavo tiesa ir tiesiog pertirstas kraujas.

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 26, 15:21)
aisku, nu tada lauskim rytojaus, nezinau kodel taip bijau, atrodo eisiu gimdyti biggrin.gif
pradzioje pajusk visus nestumo malonumus. O tada jau gimdyk smile.gif

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 10 26, 15:24)
Sveikos merginos,

Pirmiausia noriu padėkoti tai (toms), kurios nepatingėjo ir sukaupė TOKIĄ statistiką! Labai kruopščiai padirbėjot. Labai įdomu ir naudinga pasižiūrėti. Žavėjausi statistika, kol pamačiau prie 2009 metų save ir mano rezultatus. Nesitikėjau, kad nepametė manęs, nes nebūdavau aš čia dažnai.
Kadangi vėl grižau prie IUI darymo, prisijungiu vėl prie Jūsų.
Prieš mėnesį dariausi 1 IUI, nesėkminga. Šeštadienį, jei bus tinkamai užaugę, darysiuos antrą. Bet šansų mažai, nes greičiausiai O bus per šventines dienas, per kurias daktaras negali. Liūdna dėl to, bet negi dabar bėgiosiu per miestą ir ieškosiu, kas man gali padaryti.
Dar man toks klausimas iškilo - pas jus pasiskaičiau, kad geriausia daryt IUI iš eilės, nepraleidinėjant. Bet kai atėjau pas daktarą ir pasakiau, kad iš karto antros noriu, jis nustebo, sako - ką, taip iš karto? Nu nežinau, galim pažiūrėt, bet dažniausiai po stimulaicijos lieka puslelių, tai geriau praleist, kad viskas išsivalytų. Pažiūrėjęs sako, gerai, darom, nieko neliko. Tai supratau, kad iš karto kelių dažniausiai nedaro, tai kaip čia yra? Aš tai būčiau tik už tai, kad daryt kuo daugiau vieną po kitos, bet jei jo tokia reakcija... Kaip su tom puslelėm, ar dažnai jų lieka?

Mano daktare pataria 4 varyti is eiles, kol organizmas veiksme. nes sunku buna jam persiorentuoti is iprastines busenos ant hormonines. Visos tos stimuliacijos sveikatos neprideda. tai kol organizmas priprates dirbti stimuliaciju ritmu - ta reikia isnaudoti. Po 4 IUI galima daryti pertrauka menesi-du, nes vis dar islieka stimuliaciju poveikis. O siaip patariama 6 IUI is eiles. Bet tai reikia tureti tiek finansu, sveikatos ir ryzto..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 26 spalio 2011 - 14:39
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 16:38)
Tiesa pasakius, nemanau, kad imanoma perdaug suskystint. Ir siaip patariama 100 gr aspirino kasdien, nes tai sveika, apsaugo nuo trombu ir gerai atsiliepia sirdies veiklai. As kad tik prasoviau su mg, ka griebiau pirmas pasitaikiusias tabletes, tai i 500 mg pataikiau. Isgeriau 8 tokias tabletes. T.y. 8 dienas. Aj, gal mano atveju ir gerai, jeigu ka - suskystinau kaip reikiant. Nuo rytojaus dalinsiu tabletes.
KittyKitty, davai tai bus tik kresejimas, nes kariotipo as nepatempsiu. Ir labai nenoriu jo tempti. Davaj, bus tavo tiesa ir tiesiog pertirstas kraujas.
pradzioje pajusk visus nestumo malonumus. O tada jau gimdyk smile.gif
Mano daktare pataria 4 varyti is eiles, kol organizmas veiksme. nes sunku buna jam persiorentuoti is iprastines busenos ant hormonines. Visos tos stimuliacijos sveikatos neprideda. tai kol organizmas priprates dirbti stimuliaciju ritmu - ta reikia isnaudoti. Po 4 IUI galima daryti pertrauka menesi-du, nes vis dar islieka stimuliaciju poveikis. O siaip patariama 6 IUI is eiles. Bet tai reikia tureti tiek finansu, sveikatos ir ryzto..

Dėl sveikatos pritariu.. Kai dariausi prieš du metus, nieko blogo nejausdavau, o dabar po vieno IUI buvo ne kas... pojūčiai bjaurūs. gal ir metai savo daro, kad dabar sunkiau tą ištvert... Ryzto uzteks, pinigų - tikiuosiu labai...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif gal patarsit.. IUI dar nedariau, bet arteja ko gero..turiu endo II, ir viena gyd rekomendavo daryt naturaliam cikle IUI , nes su O viskas ok, o kita gyd rekomendavo tik su stimuliacijom, nes sake natur.cikle nera prasmes daryti kai yra endo.. Nieks nesusiduret?
Atsakyti
Merginos, kaip jus ovitreli susileidziat? Pacios? Ten ta adata po oda visa sukist ar kaip? Siaip as alpti galiu, kai krauja is venos ima, tai ir dabar uz save negarantuoju. Ir dar sesta ryto veiksmas, kai as dar komoj.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 16:16)
Selenas sutvarko spermatozoidu judruma, bet tik tuo atveju, kai spermatozoidu kiekis yra normalus. O cinkas atsako uz spermatozoidu gamyba. Todel pradziai uzveiskite kieki, o ten jau bus matyti.

Tu apie Animal Stak, kad 21 diena kursas? 21 diena tai gelezi stumdantiems, jums reikia gerti pagal schema "ne treniruociu diena". Nes kai buna treniruociu diena, tai po 2-3 pakelius reikia suvalgyti. Ten bus pakelis - 1 pakelis 1 doze. Tame pakelyje kokios 6 gigantiskos tablietkos.

Maidenana, tu cia tokia superine geranoriska konsultante. Aciu tau uz tai.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 10 26, 16:29)
Sveikos mergaites 4u.gif  gal patarsit.. IUI dar nedariau, bet arteja ko gero..turiu endo II,  ir viena gyd rekomendavo daryt naturaliam cikle IUI , nes su O viskas ok, o kita gyd rekomendavo tik su stimuliacijom, nes sake natur.cikle nera prasmes daryti kai yra endo.. Nieks nesusiduret?
As neturiu endo, bet IMHO, IUI be stimuliacijos - pinigai i bala. jei nesistimulioji, tai ir ta sperma susileisti budu naturalioju-malonioju gali.

QUOTE(Shira @ 2011 10 26, 16:56)
Merginos, kaip jus ovitreli susileidziat?  Pacios? Ten ta adata po oda visa sukist ar kaip? Siaip as alpti galiu,  kai krauja is venos ima, tai ir dabar uz save negarantuoju.  Ir dar sesta ryto veiksmas, kai as dar komoj.

Ne, vyras man suleidzia. Ir gonali man suleis vyras. Nes man ranka ant saves nekila.
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2011 10 26, 16:59)
Maidenana, tu cia tokia superine geranoriska konsultante. Aciu tau uz tai.
eik tik tai...
irnesakyk.gif kartais kai gryba supjaunu tai..
Atsakyti
as irgi labai bijau ta ovitreli leisti pati sau, vyras yra komandiruoteje tai teks paciai unsure.gif ar buna ovitrelis 0.25 mg? g.gif
Atsakyti
maidenana,tikiuosi,kad aspirinas tau bent kiek pagelbes,o kresumo tyrimo tau nepakaktu?o del persileidimo ir priezasciu aiskinimosi tiek kartu nesamoniu nesamone.
Kokyte,kai as dariausi IUI man pastojimas atrode kaip stebuklu stebuklas,atrodo viskas ok,o rezas -snipstas..nors turiu n pvz kai atejus nusivylimui ivyksta stebuklas!tad nenusimink.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 26, 17:15)
maidenana,tikiuosi,kad aspirinas tau bent kiek pagelbes,o kresumo tyrimo tau nepakaktu?o del persileidimo ir priezasciu aiskinimosi tiek kartu nesamoniu nesamone.

Del tokio kiekio man paaiskino gydytoja, is cia ir 6 IUI, 6 biocheminiai, dar ko nors 6. Pusmetis, skaitosi. Kresumo tyrima dar darysiu, bet,. tikriausiai, sekanciais metais. Siems metams as issisemusi. Moraliskai. Ir emociskai. Nebenoriu nieko.
Bet labai aciu, tikiuosi, kad nors kiek pagelbes aspirinas.

Hmmm, dabar galvoju, ar stimuliacija itakoja PRL? Nes kazkaip pagalvojau, kad ir clostas, ir aspirinas ir dar aibe visokiu foliniu rugsciu organizme, tai kazkaip ir nejau priduoti PRL. Aj, nueisiu kita cikla. Niekur jis nuo manes nepabegs.
Atsakyti