Sveikos
Vakar buvo 12 dpi (2iui) ir susirgau
Baigiu savo IUI era. Gyvensiu toliau.
Maidenana reikia tavo patarimo. Tu cia pas mus istyrus visa sportiniu papildu asortimenta
Kuom sert vyra
1) Tribulus po 2500 koncentracijos, cinkas, foline rugstis, l-argininas, l-kartinas, selenas (bet tada gaunasi pagal kaina tas pats kaip ir Profertili pirkciau)
2) Animal Pak (ar ten yra visko uztektinai? Mane gazdina, kad ten yra visko lb daug. ir kad tas daug neslopintu tu medzegu kuriu reik grikiam) (sitas nebrangus matyt. tik ar jo pakanka vieno ir viskas?)
3) gal turi ka pasiulytikitko?
Zodziu stiprinsim grikius. Gal natur susimils vaikis ir atkeliaus.
QUOTE(indreT @ 2011 10 26, 11:21)
Sveikos
Maidenana reikia tavo patarimo. Tu cia pas mus istyrus visa sportiniu papildu asortimenta
Kuom sert vyra
1) Tribulus po 2500 koncentracijos, cinkas, foline rugstis, l-argininas, l-kartinas, selenas (bet tada gaunasi pagal kaina tas pats kaip ir Profertili pirkciau)
2) Animal Pak (ar ten yra visko uztektinai? Mane gazdina, kad ten yra visko lb daug. ir kad tas daug neslopintu tu medzegu kuriu reik grikiam) (sitas nebrangus matyt. tik ar jo pakanka vieno ir viskas?)
Kuom sert vyra
IndreT, taip laukiau iš tavęs žinių...kaip gaila, kad vėl nepavyko... na bet nenuleisk rankų. O ką daktarė sako?
QUOTE(Lietuva @ 2011 10 26, 11:31)
IndreT, taip laukiau iš tavęs žinių...kaip gaila, kad vėl nepavyko... na bet nenuleisk rankų. O ką daktarė sako?
Ryt pas ja eisiu
QUOTE(indreT @ 2011 10 26, 10:21)
Kuom sert vyra
Kuom sert vyra
Labas. Balionas del nelabuju.
Del Animal Pack gera mano nuomone. vyras vartojo. Bet jis vare kartu su Animal Stak. matai, Animal Pak yra kaip bazinis papildas. Jis maisomas su kitais papildais ir jame nera tribulus terresteris. Manyciau, butu laiko ir pinigu svaistymas vartoti vien Animal Pak.
Toliau, del gamintojo. Geriausi papildai yra Gaspari Nutrition arba Universal (kas Animalus gamina). Bet gaspari brangus, del tribulus galima ir kitokius nusipirkti.
Zodziu, as patarciau Animal Stak + Animal Tribulus Pro (arba Nutrend firmos Tribulus Terresteris Turbo) + cinkas (pigiausias variantas is vaistines). Foline tu pati geri, tai vyras gali prisijungti. Daugiau kaip ir nieko ypatingo nereikia.
3). galiu pasiulyti surasti jintropin. leidziamas i poodi. kaina kandziojasi, bet rezultatas bus..
Jis
Hormonini vyru nevaisinguma gydo Gonal. Gonal dirbtinai uzveisia sperma, sukelia i virsu visus gyvus spermatozoidus, tu istaikai O, ND ir . Gonal atveju kurso kaina 2400 ltl. Tiesa, efektas butu toks, kad kaip atsiras grikiai, taip ir dings atlike savo funkcij. Norint sekancio vaiko - vel tas pats, 2400, gonal, O, ND -
p.s. as irgi nusprendziau sia nasta perduoti vyrui. Galu gale, jame problemos, tai tegul jis ir leidziasi vaistus. As si cikla stimuliojuosi paskutini karta ir viskas. Toliau as tik priziuresiu savo sveikata, o vyras lai gydosi.
mergaitėms už mmmm
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 12:16)
Zodziu, as patarciau Animal Stak + Animal Tribulus Pro (arba Nutrend firmos Tribulus Terresteris Turbo) + cinkas (pigiausias variantas is vaistines). Foline tu pati geri, tai vyras gali prisijungti. Daugiau kaip ir nieko ypatingo nereikia.
Jo. foline ir cinka jau gere daugiau nei menesi. tai tes ir prijungs sita planiuka manau. Su svirkstais dar negazdinsiu manau
Zodziu. Yra ir pliusu nebedarant toliau IUI gyvensiu ir nereikes galvoti apie kontracepcija Gal ir uzkibs kada
ei selenas dar kazkoks. berods profertili yra. gal jis ir lb svarbus. patikrinsiu gal jo jau yra ir taip tuose papilduose.
dar raso Kursas - 21 diena, po to butinai daryti 14 dienu pertrauka ir vel kartoti kursa
Taip ir daro vyras? nes profertili 3men reik gert. hmmmm
Sveikos
Laikomės toliau, ateis šventė ir į mūsų kiemą
Aš šį ciklą ilsiuos be IUI. Gal ir gerai...
Lūžau
Laikomės toliau, ateis šventė ir į mūsų kiemą
Aš šį ciklą ilsiuos be IUI. Gal ir gerai...
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 20:12)
Lūžau
Sveikos mergaites, rytoj tikriausiai pradesiu stimuliacija, norejau paklausti rytoj man 5 c.d. einu pas gine, ka ji ten ehoskopu man ziures, ta prasme folikulu didi pries stimuliacija ar nera kokiu cistu? suprantu, kad klausimai durni, bet cia man bus pirma stimuliacija ir labai jaudinuosi, dar kaip pagalvoju , kad ziures kai dar mmm yra, man anksciau niekada ten neziurejo kai budavo mmm
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 26, 12:16)
Tribulus Terresteris Turbo 80lt. sudetis galima sakyti tik gulsčiosios ragužės ekstraktas. o ka jis duoda grikiam?
Animal Stak. 169lt. ten visko yra.
reziume truksta cinko siek tiek papildomai, folines, vitamino E, seleno, Glutationo, kofermento Q10 (kazi ar tas butinas)
Ir tu skardiniu nusipirkus uz ta kaina kiek laiko pakanka? kiek ten yra vidui?
nes vien tie sportinei papildai 250lt + dar is vaistines ten tu smulkiu.
Nes as suinteresuota tik grikem. vyras sportuoja istvermes sportus (begimas, dviratis). Gelazu nekilnoja. Tai gal apaugs lasineis nuo tu papildu
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 26, 15:19)
Sveikos mergaites, rytoj tikriausiai pradesiu stimuliacija, norejau paklausti rytoj man 5 c.d. einu pas gine, ka ji ten ehoskopu man ziures, ta prasme folikulu didi pries stimuliacija ar nera kokiu cistu? suprantu, kad klausimai durni, bet cia man bus pirma stimuliacija ir labai jaudinuosi, dar kaip pagalvoju , kad ziures kai dar mmm yra, man anksciau niekada ten neziurejo kai budavo mmm
bendra bukle paziures. Aisku jei cista, tai gal ir lieps isivalyt ja.
O del apziuros mm metu nesuk sau galvos. Taip reike. o ne del to, kad daktarei patinka tave statyt i nepatoge busena + tau 5cd. Bent man 5 cd jau isvis nieko nebebuna. Man ryt irgi pas gine (3cd). Tai paciam gaze busiu .
QUOTE(indreT @ 2011 10 26, 14:28)
bendra bukle paziures. Aisku jei cista, tai gal ir lieps isivalyt ja.
O del apziuros mm metu nesuk sau galvos. Taip reike. o ne del to, kad daktarei patinka tave statyt i nepatoge busena + tau 5cd. Bent man 5 cd jau isvis nieko nebebuna. Man ryt irgi pas gine (3cd). Tai paciam gaze busiu .
nu taip man jau rytoj nebebus per daug jau, bet siaip man kokia 6 ciklo diena jau beveik nieko nebuna, o jei reiketu 3 c.d. etiti isproteciau, nes man jau ten buna potvinis , o 5 c.d. jau buna folikulai?
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 26, 15:39)
nu taip man jau rytoj nebebus per daug jau, bet siaip man kokia 6 ciklo diena jau beveik nieko nebuna, o jei reiketu 3 c.d. etiti isproteciau, nes man jau ten buna potvinis , o 5 c.d. jau buna folikulai?
nezinau. niekad nesigilinau. nebent uzuomazgos. skaitosi folikuline faze nuo 6-13 cd. tai gidrys vaistais kad jie augtu grazus ir pilnaverciai.
QUOTE(indreT @ 2011 10 26, 14:46)
nezinau. niekad nesigilinau. nebent uzuomazgos. skaitosi folikuline faze nuo 6-13 cd. tai gidrys vaistais kad jie augtu grazus ir pilnaverciai.
u bandysiu rytoj paaiskinti daktarei ka nors