Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 19:34)
Pati isgriuvau  lotuliukas.gif  Mano katinas tai taip daro itin retai.. Nu bet ka reikia padaryti, kad katina taip isgasdinti???

As nelabai katinus pazystu, maniau , kad cia jis taip pyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Shira, deja, mano mmm parsivilko tą pačią dieną, o tiksliau naktį, kai parašiau paskutinę žinutę. Kokyte, prisijungiu ir aš prie tavęs. Panašu, kad šį ciklą bandysim IUI natūraliam cikle, nes 5 cd ( o jei turint omeny, kad susirgau vėlai vakare, tai galima sakyti, kad 4cd) turiu du gražius beveik 9 mm (ar kokie ten matavimo vienetai unsure.gif )folikulus. Tik gali išeiti, kad O labai tikiuosi, kad bus iškart po ilgojo savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 10 25, 19:54)
Shira, deja, mano mmm parsivilko tą pačią dieną, o tiksliau naktį, kai parašiau paskutinę žinutę. Kokyte, prisijungiu ir aš prie tavęs. Panašu, kad šį ciklą bandysim IUI natūraliam cikle, nes 5 cd ( o jei turint omeny, kad susirgau vėlai vakare, tai galima sakyti, kad 4cd) turiu du gražius beveik 9 mm (ar kokie ten matavimo vienetai  unsure.gif )folikulus. Tik gali išeiti, kad O labai tikiuosi, kad bus iškart po ilgojo savaitgalio.

Oho net 2 foliai thumbup.gif lauksim dvigubo II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 24, 18:38)
Man dare naturaliame cikle irgi jokiu sprogtuku ar vaistu neskyre, pati turejau stebeti kada ivyks ovuliacija su OT ir viena karta buvau ultrogarsa pasidariusi paziureti kokio didzio folis, po IUI daktaras skyre utrogestana smile.gif

Man kažkaip nepatikimai skamba, atrodo kad nelabai čia tau tikimybė padidės nei natūraliai planuojant. Ar ne švaistai pinigų veltui unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 10 25, 20:05)
Man kažkaip nepatikimai skamba, atrodo kad nelabai čia tau tikimybė padidės nei natūraliai planuojant.  Ar ne švaistai pinigų veltui  unsure.gif ?

As pati nezinau kaip cia man taip isejo unsure.gif ko gero, kad svaistau , nu bet kaip kazkuri mergaite sake, bent jau galesiu nesigrauzti, kad nepabandziau smile.gif
Ejau IVF plano sudarineti , o vat kaip gavosi, nu zinau tiksliai, kad 3io IUI tikrai nebus doh.gif
Atsakyti
kokyte, aš sangiai rašiau 4u.gif

Tavo atveju, tkiuosi bent jau stebi, kada O su echoskopu, nes su OT man neatrodo labai tikslu ir patikima.

O dėl mano folių, tai MB pirma reakcija buvo, kad gal pasiseks dvigubos Dievo dovanos sulaukti. O šiaip pamačiau kitą kiaušidę, tai vos du taškiukai sad.gif. Kukliai atsigauna ji pas mane po operacijos, užtat kita dabuojasi už dvi wink.gif Dabar tik reikia tikėtis, kad visi kiti rodikliai bus geri ir MB taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 17:58)
nes:
1. tai gali buti mano visu biocheminiu nestumu priezastis. kad mane pradetu tirti sia linkme as turiu dar 4 kartus persileisti 2-3 savaite (na, toks tas persileidimas, bet kai matai II, o po to staigiai HCG krenta ir prasideda mmm uzvelavusios savaite laiko...). Tai reiskia, kad turiu dar 4 kartus pastoti. Esant superinei situacijai su vyro sperma, as busiu pastojusi lapkriti, gruodi, sausi ir vasari. Bet to tikrai nebus. Be to, jeigu tai ne mano tirstas kraujas, man teks daryti kariotipa is kraujo. Tai brangu ir ilgai.
2. jis mano skrandziui nekenkia.
3. neturiu laiko tyrimams, laukimams ir ilgai analizei is serijos "o kokia priezastis". man priezastys nebesvarbios - tegul gydytojai tuo uzsiima, jie to mokesi, jie ta dirba. man reikia tik rezultato.

Vat stai todel as ir priemiau toki sprendima - ryti aspirina, nes tai lengviausias imanomas sprendimas ir as nebeturiu nei laiko, nei jegu, nei finansu kazkam didesniam. Labai tikiuosi, kad jis man pades.

Maidenana, pagal tavo svorį 100 mg aspirino užtenka, jei tu jį nusprendei savarankiškai gerti doh.gif O tu savo organizmą kažkodėl tai gydai nuo uždegimo ir karščiavimo 500 mg. aspirinu biggrin.gif
Bet puikiai suprantu tave 4u.gif Ginekologų sakomą frazę, kad tirsime, tik jei dar bus keli nesivystantys, norisi sukišti jiems atgal į burnas blush2.gif Lyg būtumėm bandomieji triušiai....

Merginos, neįsižeiskit, bet šiaip sau pasiskirti vaistus - neprotinga. Bet nesakau, kad reikia laukti n-tojo nesivystančio. Savo laiku aš irgi nenorėjau sėdėti rankų sudėjusi ir laukti, kol bus kažkelintas nesivystantis. Bet man buvo paprasčiau, buvo įtarimų. Ir tik vėliau pasitvirtino antifosfolipidinio sindromo diagnozė.

Duosiu patarimą: jei labai knieti užsiimti "savigyda" (o jei tiksliau, aspirinu smile.gif ), galima pasidaryti K (kalio) tyrimą. Na, nebrangus jis, poliklinikose daro. Jei kalio kiekis viršija normas arba arti viršutinės ribos, verta kapstyti toliau. Jei ne - arba nusiraminti ir be reikalo nepanikuoti, arba, dėl šventos ramybės pasidaryti tyrimus išsamesnius (Kauno klinikose arba Vilniuje).

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 21:12)

nu ciatai geras, vos nuo kedes is juoko nenugriuvau thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas mergytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2011 10 26, 00:58)
Duosiu patarimą: jei labai knieti užsiimti "savigyda" (o jei tiksliau, aspirinu smile.gif ), galima pasidaryti K (kalio) tyrimą. Na, nebrangus jis, poliklinikose daro

jei neklystu, poliklinikoj jis nemokamas, jei gydytoja siunčia g.gif aš berods dariausi, gaila, negaliu dabar pažiūrėt, kortelė namie

labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis
mane geltoninkit verysad.gif
sėkmės visoms kurios dar laukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2011 10 26, 00:58)
Maidenana, pagal tavo svorį 100 mg aspirino užtenka, jei tu jį nusprendei savarankiškai gerti doh.gif O tu savo organizmą kažkodėl tai gydai nuo uždegimo ir karščiavimo 500 mg. aspirinu biggrin.gif

Aciu. Padalinsiu i 4 dalis tablete. Nusipirkau koks buvo, nelabai ziurejau mg.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 10 25, 23:54)
Shira, deja, mano mmm parsivilko tą pačią dieną, o tiksliau naktį, kai parašiau paskutinę žinutę. Kokyte, prisijungiu ir aš prie tavęs. Panašu, kad šį ciklą bandysim IUI natūraliam cikle, nes 5 cd ( o jei turint omeny, kad susirgau vėlai vakare, tai galima sakyti, kad 4cd) turiu du gražius beveik 9 mm (ar kokie ten matavimo vienetai  unsure.gif )folikulus. Tik gali išeiti, kad O labai tikiuosi, kad bus iškart po ilgojo savaitgalio.

dėl mmm gaila...Dėl folių - liuks 4u.gif
Atsakyti