Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Lizing @ 2011 10 25, 07:30)
Sveikos merginos, planuojame IUI, bet nelabai zinau kaune pas ka kreiptis, su klinika "motina ir vaikas" turejau reikalu kai atliko tyrimus, tai man ten visai nepatiko blush2.gif

Parasiau i AZ
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 25, 17:26)
Maidenana,o tai kam tu ryti ta aspirina jei net nzn situacijos?

nes:
1. tai gali buti mano visu biocheminiu nestumu priezastis. kad mane pradetu tirti sia linkme as turiu dar 4 kartus persileisti 2-3 savaite (na, toks tas persileidimas, bet kai matai II, o po to staigiai HCG krenta ir prasideda mmm uzvelavusios savaite laiko...). Tai reiskia, kad turiu dar 4 kartus pastoti. Esant superinei situacijai su vyro sperma, as busiu pastojusi lapkriti, gruodi, sausi ir vasari. Bet to tikrai nebus. Be to, jeigu tai ne mano tirstas kraujas, man teks daryti kariotipa is kraujo. Tai brangu ir ilgai.
2. jis mano skrandziui nekenkia.
3. neturiu laiko tyrimams, laukimams ir ilgai analizei is serijos "o kokia priezastis". man priezastys nebesvarbios - tegul gydytojai tuo uzsiima, jie to mokesi, jie ta dirba. man reikia tik rezultato.

Vat stai todel as ir priemiau toki sprendima - ryti aspirina, nes tai lengviausias imanomas sprendimas ir as nebeturiu nei laiko, nei jegu, nei finansu kazkam didesniam. Labai tikiuosi, kad jis man pades.
Atsakyti
Laba vakara visoms 4u.gif

Man siandien pagaliau pasiseke susisiekti su daktare, tai pasirodo man jokiu vaistu nereikia doh.gif kazkoks keistas tas mano IUI, nieko nesuprantu kaip cia taip g.gif
Ir sekme kazkaip visiskai netikiu ir net nesitikiu, gal praita karta perdegiau nebezinau kas man darosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 25, 19:06)
Laba vakara visoms  4u.gif

Man siandien pagaliau pasiseke susisiekti su daktare, tai pasirodo man jokiu vaistu nereikia  doh.gif  kazkoks keistas tas mano IUI, nieko nesuprantu kaip cia taip  g.gif
Ir sekme kazkaip visiskai netikiu ir net nesitikiu, gal praita karta perdegiau nebezinau kas man darosi  verysad.gif

tai vadinasi realybe. is optimistes tapai realiste. sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 16:10)
tai vadinasi realybe. is optimistes tapai realiste. sveikinu.

mirksiukas.gif nebuvau as jau tokia didele optimiste (pas mane gi IV endo ), tiesiog praita karta tie keisti ,tokie stiprus ir niekada nepatirti pojuciai mane apgavo doh.gif
kai organizmas niekad jokiu vaistu negaves tai ir sureagavo turbut taip apgaulingai blink.gif
beja, o hiper ovuliacija turi kokios itakos pastojimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 25, 19:20)
mirksiukas.gif nebuvau as jau tokia didele optimiste (pas mane gi  IV endo ), tiesiog praita karta tie keisti ,tokie stiprus ir  niekada nepatirti pojuciai mane apgavo  doh.gif
kai organizmas niekad jokiu vaistu negaves tai ir sureagavo turbut taip apgaulingai  blink.gif
beja, o hiper ovuliacija turi kokios itakos pastojimui?  g.gif

esu girdejusi apie hiperstimuliacija, bet apie hiper ovuliacija nieko negaliu pasakyti. Gonal instrukcijoje parasyta, kad hiper stimuliacija yra vos ne klaida. Perdideles dozes reiskia. O kokios kokybes folis uzauga - nezinau.
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 25, 18:06)
Laba vakara visoms  4u.gif

Man siandien pagaliau pasiseke susisiekti su daktare, tai pasirodo man jokiu vaistu nereikia  doh.gif  kazkoks keistas tas mano IUI, nieko nesuprantu kaip cia taip  g.gif
Ir sekme kazkaip visiskai netikiu ir net nesitikiu, gal praita karta perdegiau nebezinau kas man darosi  verysad.gif

tai natūrali reakcija į neišsipildžiusius lūkesčius ...aš, ir manau visos kitos merginos iš šių namučių, kartais taip jaučiasi...atrodo ko dar bereikia: folis ar net keli foliai užaugo, sprogtukais susprogdino, vyro turto prileido, viskas kaip turi būti,o rezultatas - šnipštas...ir kai kelis kartus iš eilės kartojasi tas pats scenarijus - pradedam nebetikėti tuo ką darom, tie IUI atrodo pinigų švaistymas, bet...noras susilaukti vaikučio nustelbia neigiamas emocijas dėl nepavykusio IUI ir tada lauki nesulauki kada ateis laikas sekančiai procedūrai, ir vėl tikimės, kad ji bus su sėkminga pabaiga, nes anksčiau ar vėliau mes visos tapsime nestuke.gif
ir dar, kokyte, prisimink kaip Rudde rašė, kad nelabai ko tikėjosi iš paskutinio IUI, o kas gavosi-būtent jis ir buvo sėkmingas...taip, kad aukščiau nosytę, pasistenk kaip nors save pradžiuginti ir vyk šalin blogas mintis ir liūdesį 4u.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 25 spalio 2011 - 19:16
http://www.youtube.c...s&feature=share prasiblaskimui..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 20:12)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 21:12)

biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 18:12)

Gerulis thumbup.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
Pati isgriuvau lotuliukas.gif Mano katinas tai taip daro itin retai.. Nu bet ka reikia padaryti, kad katina taip isgasdinti???
Atsakyti