QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 25, 17:26)
Maidenana,o tai kam tu ryti ta aspirina jei net nzn situacijos?
nes:
1. tai gali buti mano visu biocheminiu nestumu priezastis. kad mane pradetu tirti sia linkme as turiu dar 4 kartus persileisti 2-3 savaite (na, toks tas persileidimas, bet kai matai II, o po to staigiai HCG krenta ir prasideda mmm uzvelavusios savaite laiko...). Tai reiskia, kad turiu dar 4 kartus pastoti. Esant superinei situacijai su vyro sperma, as busiu pastojusi lapkriti, gruodi, sausi ir vasari. Bet to tikrai nebus. Be to, jeigu tai ne mano tirstas kraujas, man teks daryti kariotipa is kraujo. Tai brangu ir ilgai.
2. jis mano skrandziui nekenkia.
3. neturiu laiko tyrimams, laukimams ir ilgai analizei is serijos "o kokia priezastis". man priezastys nebesvarbios - tegul gydytojai tuo uzsiima, jie to mokesi, jie ta dirba. man reikia tik rezultato.
Vat stai todel as ir priemiau toki sprendima - ryti aspirina, nes tai lengviausias imanomas sprendimas ir as nebeturiu nei laiko, nei jegu, nei finansu kazkam didesniam. Labai tikiuosi, kad jis man pades.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.