Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 10:58)
tai gal is cia ir yra info, tik man ja sutraktavo kitaip.

gal.. nes juk poliklinikoj už viską reik mokėt.. ir foto pupos gausi nemokamai, tik jei gydytoja gera bus.. net už preziką vaginaliniam echo reik mokėt
Atsakyti
labas mergaitės smile.gif
man šiandien 30 c.d. ir 18 DPI... labai džiaugiausi iki dabar, kad dar neatėjo tos nelabosios mmm... bet ką tik pamačiau tai verysad.gif
bet viskas labai įdomiai, .t.y išėjo kaip čia parašyt net nežinau...koks 2 cm kamuoliukas gleivių tokių su ryškiai raudonu krauju..
žiūrėsiu kaip toliau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 10:06)
gal.. nes juk poliklinikoj už viską reik mokėt.. ir foto pupos gausi nemokamai, tik jei gydytoja gera bus.. net už preziką vaginaliniam echo reik mokėt

Kiek kainuoja? Su savim negalima preziko atsinešt?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 11:06)

blink.gif tai is esmes, sodrai mokame tada be reikalo. vistiek jokiu paslaugu negauname mainais. o kur dar taloneliu sistema ir "taloneliu nera". brrr. gal gerai, kad einu privaciai - bent jau sumokejus turiu visa paslaugu paketa. ir uz ta guma echoskopui moketi nereikia. ir uz tapkytes.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 10 25, 14:41)
Kiek kainuoja? Su savim negalima preziko atsinešt?

galima, bet jei neturi - litas
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 14:54)
blink.gif tai is esmes, sodrai mokame tada be reikalo

nu kodėl smile.gif du kartus per metus einu profilaktiškai pasitikrinti - turiu nemokamą apžiūrą, tepinėlį, šlapimą, benrdą kraujo tyrimą.. lyg ir nemažai. privačiai sumokėčiau apie 200 lt turbūt. kai buvo problemų, be eilės be problemų priimdavo. aš nesiskundžiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 spalio 2011 - 13:59
ar kam nors iš Jūsų meragitės gydytoja skyrė estrofem, bet jau po IUI?
man liepė trečią dieną po iui pradėti gerti, ir taip 18 dienų... ale norėjo sviesto sviestuoto...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 25, 14:54)
blink.gif tai is esmes, sodrai mokame tada be reikalo. vistiek jokiu paslaugu negauname mainais. o kur dar taloneliu sistema ir "taloneliu nera". brrr. gal gerai, kad einu privaciai - bent jau sumokejus turiu visa paslaugu paketa. ir uz ta guma echoskopui moketi nereikia. ir uz tapkytes.

Buk rami. Einant privaciai jie ir uz tapkytes ir uz gumytes savo pasiima smile.gif

Labas visoms
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 10 25, 16:01)
man liepė trečią dieną po iui pradėti gerti, ir taip 18 dienų... ale norėjo sviesto sviestuoto...

man skyre ir dabar ir praita karta po IUI
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 14:59)
nu kodėl smile.gif du kartus per metus einu profilaktiškai pasitikrinti - turiu nemokamą apžiūrą, tepinėlį, šlapimą, benrdą kraujo tyrimą.. lyg ir nemažai. privačiai sumokėčiau apie 200 lt turbūt. kai buvo problemų, be eilės be problemų priimdavo. aš nesiskundžiu smile.gif
aaaa, kadangi as einu tik kai man antibiotiku nuo bronchito reikia (ir tai paskambinus savo gydytojui, be talonelio), tai man tos poliklinikos tamsus miskas. Pries histero reikejo priduoti kruvele tyrimu, alkanai... Nu ka as zinau... 2 valandos laukimo per visus tyrimus, bet tai tik del zmoniu kiekio, nes eile ejo labai greitai.

QUOTE(Brituska @ 2011 10 25, 15:01)

Man skyre. Ir pries IUI ir iki pat ciklo pradzios po IUI.

QUOTE(spinde @ 2011 10 25, 15:04)
Buk rami. Einant privaciai jie ir uz tapkytes ir uz gumytes savo pasiima smile.gif

Labas visoms
as butent todel ir esu rami, kad esu sumokejusi uz visas tapkytes ir gumytes ir man nebebus visokiu "duok lita"..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 25 spalio 2011 - 14:27
QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 14:59)
galima, bet jei neturi - litas
Papildyta:

įdomu čia kur taip g.gif , kraujo tyrimai tik viena karta per metus nemokamai, nes dariau vasario mėn LP ir dabar histero, tai jau antra karta reikėjo už visas tyrimus mokėti

Brituska nepanikuojam, o NT ar kraujas? gal padaryk, nes jei yra nėštumas reikia staigiai pas daktarą
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 25, 15:53)
įdomu čia kur taip  g.gif , kraujo tyrimai tik viena karta per metus nemokamai,

na nežinau, kaip ten dėl operacijų, bet jei tarkim uždegimas buvo/yra ir reikia kraują kartoti, tai niekada nemokėjau mastau.gif turiu omeny tą paprastą bendrą kraujo tyrimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 spalio 2011 - 15:01
QUOTE(Brituska @ 2011 10 25, 15:01)

estrofemas skiriamas gleivinei didint bet man tai itartinai skamba,nes jis gali mazinti prg..kuris padeda isitvirtinti,nors tai mano mintys,
del tyrimu tai bendras nemokamas,bet visi kiti tai mokami,kresumai,hormonai grupes nustatymai,man tai atrodo nesazininga kad moket reikia,galetu padaryt kad jei karta i metus,butu nemokamai.
Maidenana,o tai kam tu ryti ta aspirina jei net nzn situacijos?
Atsakyti