Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 10 24, 19:01)
as jau po IUI 3 foliai jau itruke vyro turtas sake geras.o jus saziningai atliekat ND kaip gydytoja liepia blush2.gif

Ramiu tau dvieju savaiteliu 4u.gif IUI saziningai, o si tai hormonai siautejo, tai buvau kaip paaugle, norejau visur visaip ir visada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 10 24, 15:01)
as jau po IUI 3 foliai jau itruke vyro turtas sake geras.o jus saziningai atliekat ND kaip gydytoja liepia blush2.gif

Nu man po praito IUI buvo tokie skausmai, kad kita diena pajudet negalejau, tai apie ND net kalbos nebuvo blush2.gif doh.gif sy karta skausmu nera tai reiks gydytojos paklausyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 15:16)
Nu man po praito IUI buvo tokie skausmai, kad kita diena pajudet negalejau, tai apie  ND net kalbos nebuvo blush2.gif  doh.gif sy karta skausmu nera tai reiks gydytojos paklausyti  blush2.gif

Kantrybes laukiant ir butinai sulauk II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 16:24)
Mergaites reik jusu pagalbos, niekaip neprisiskambinu daktarei, sy karta ji man dupho nepaskyre, o as uzmirsau pasiklausti, galvoju sekmadienio vakaras buvo gal pamirso, o gal nereikia , gal kam dare IUI naturaliam cikle ir zinot kaip kas?  g.gif  doh.gif

man dare 4IUI naturaliam cikle, nes nuo visu stimuliaciju buvo uzauge 2 folai, bet reiekjo susileisti progtukus, ir kai atlikinrjo procedura jie buvo sproge ir dupha ir buvo paskirus.. as ir dbar naturaliai kai paskire ji vistiek gerti .

boruziukas1,taip saziningai atlikdavom ND wub.gif ramiu tai 2 svaiteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 24, 15:31)
man dare 4IUI naturaliam cikle, nes nuo visu stimuliaciju buvo uzauge 2 folai, bet reiekjo susileisti progtukus, ir kai atlikinrjo procedura jie buvo sproge ir dupha ir buvo paskirus.. as ir dbar naturaliai kai paskire ji vistiek gerti .
boruziukas1,taip saziningai atlikdavom ND wub.gif ramiu tai 2 svaiteliu mirksiukas.gif

Nu tikiuosi, kad ryt pavyks prisiskambinti daktarei doh.gif turetu nebuti dar pervelu unsure.gif man kazkaip isvis keistas sitas IUI , isvis jokiu vaistu, jokiu sprogduku, visai nieko g.gif ir dar teplioja nuo vakar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 18:34)
Nu tikiuosi, kad ryt pavyks prisiskambinti daktarei  doh.gif  turetu nebuti dar pervelu  unsure.gif  man kazkaip isvis keistas sitas IUI , isvis jokiu vaistu, jokiu sprogduku, visai nieko  g.gif  ir dar teplioja nuo vakar  doh.gif

Man dare naturaliame cikle irgi jokiu sprogtuku ar vaistu neskyre, pati turejau stebeti kada ivyks ovuliacija su OT ir viena karta buvau ultrogarsa pasidariusi paziureti kokio didzio folis, po IUI daktaras skyre utrogestana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 24, 15:27)
pats nemaloniausiais dalykas  4u.gif  4u.gif  4u.gif (krūva ružavu balionėliu tau mergyte)

maazzyyllee, astraja - o kaip JUS????
Papildyta:
matyt gleivinė buvo labai gera, galėjo ir nepaskirti, bet geriausia su ja pašnekėti
o kur darei IUI?

sveikutės 4u.gif

mane geltoninkit, jau praeitą sav. sulaukiau mmm, šį ciklą bandysim natūraliai nestuke.gif

visoms sulaukusioms mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
visoms pasidariusioms IUI ir laukiančioms rezultatų - sėkmės ir laukiam II
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 15:24)
Mergaites reik jusu pagalbos, niekaip neprisiskambinu daktarei, sy karta ji man dupho nepaskyre, o as uzmirsau pasiklausti, galvoju sekmadienio vakaras buvo gal pamirso, o gal nereikia , gal kam dare IUI naturaliam cikle ir zinot kaip kas?  g.gif  doh.gif

man abu IUI darė natūraliam cikle ir abu kartus liepė gerti duphastoną po procedūros, nes jau buvau ovuliavus...
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 10 24, 17:01)

man ginius apie ND niekada nieko nesakė...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 21, 18:31)
Apskritai, yra norma 3 echo per 9 menesius. Juk ne siaip sau. Skaityk, tas pats rentgenas. Kenksminga vistiek.
visiskai palaikau. 100%. Vien reklama ir koks nors % uz parduota/israsyta kieki.

3 echo per nestuke.gif ne del kenksmingumo o del finansu manau mirksiukas.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 10 21, 20:17)
o del to aspirino, tai kazkaip galvoju , kad ir man reiktu jo pagerti, nes ir pas mane kraujas per tirstas, girdejau kaip sake, kai krauja eme, kaip tik turiu amerikisko parsivezusi reiks pradet naudoti po kokia tablietka i diena, blogiau tikrai nebus  g.gif

skaiciau toki atsitikima netgi man atrodo SM forume vienam kur apie persileidimus ar abortus db neatsimenu, kad vienai mergaitei buvo persileidimai vien delto, kad buvo tirstas kraujas ir tiesiog maziukas neissilaikydavo ir zudavo, nes kadangi kraujas tirstas tai ir deguonies gaudavo maziau ir tiesiog sunyko...o pradejus gerti skystinancius preparatus maziuka pavyko isnesioti 4u.gif bet nepulkit dabar visos ryt ta aspirina tiesiog jei kresumas geras tai nera ko, bet vat kai kresumas padidejes tai aspirinas geras keliais atzvilgiais 4u.gif ax.gif maziukas gauna daugiau deguonies nes kraujas skystesnis ir deguoni greiciau pernesa, o ir tromboze negresia...o juk zinot kas gali bus su tromboze 4u.gif

QUOTE(maika @ 2011 10 21, 20:42)
O echoskopiją prilyginti rentgenui tai jau neeee, nesutinku  schmoll.gif 
Echoskopija kitaip dar vadinama ultragarsiniu tyrimu. Tai spindulinės diagnostikos metodas, paremtas ultragarso savybe plisti skysčiais.
Tai nekenksmingas tyrimas, ultragarso spinduliuotė – ne jonizuojanti (www.echoskopija.lt)

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 23, 20:44)
Sveikos, nu ir strioko siandien apturejau. Vyras isskrido su darbu keturiom dienom i Roma, tai nuvezus ji i oro uosta grizau namo ir pamaciau, kad truputi kraujuoju  unsure.gif  Galvojau, kad sakes, o dar visai viena likus (be vyro is realiai padeti galinciu zmoniu niekas nezino apie  nestuke.gif ) sad.gif Nulekiau i ligonine, ten apziurejo gydytoja ir viskas kaip ir gerai. Maciau savo maziuka, vaizdelis nuo praejusio karto labai pasikeites, sirdute graziai plaka  wub.gif  Bet vis tiek prisiminus kaip issigandau dar dabar baisu darosi sad.gif

saugok save ir savo mažiuką, ilsėkis daugiau, nebelakstyk lyg niekur nieko, nes tu dabar ypatinga- nestuke.gif , šaunuolė, kad nepasimetei ir ligoninėn nudūmei 4u.gif
Atsakyti
Dėl echoskopo nėštumo metu, tai ir aš tikrai paprieštarausiu Maidanai, jokia ten ne spinduliotė ir joks ten ne nuodas. Atvirkščiai daugeliu atveju - dažnas tikrinimas (jei to reikia) echoskopu išgelbsti žirniuko-vaikiuko gyvybę ir pan. Laiku pastebima, patikrinama ir pan.

Man pvz. pirmas echo buvo 5 sav. po to 6 sav. po to 8 sav. (kilus siek tiek klausimų) 9 sav. Po to 12 sav. ir taip toliau - toliau rečiau, o pabaigoje vėl dažnai. Pasitikėjau savo gydytoja besąlygiškai ir neklydau.

Auginam nuostabiai protingą ir gražią ir pasiutusią mergaičiukę flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 24 spalio 2011 - 21:22
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 24, 21:45)
3 echo per  nestuke.gif ne del kenksmingumo o del finansu manau mirksiukas.gif

agam smile.gif poliklinikoj tik du "duoda" - 18-tą ir 30-kažkelintą savaitę, bet jei neštumas rizikos grupėje - kita kalba smile.gif
atsimenu, kai man buvo 4 savaitės, ginė sako echo 18-tą sav kažkada paskirsim ohmy.gif galvojau, kaip tiek laiko ištversiu..
Atsakyti
Sveikos merginos, planuojame IUI, bet nelabai zinau kaune pas ka kreiptis, su klinika "motina ir vaikas" turejau reikalu kai atliko tyrimus, tai man ten visai nepatiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 24, 21:45)
3 echo per  nestuke.gif ne del kenksmingumo o del finansu manau mirksiukas.gif
skaiciau toki atsitikima netgi man atrodo SM forume vienam kur apie persileidimus ar abortus db neatsimenu, kad vienai mergaitei buvo  persileidimai vien delto, kad buvo tirstas kraujas ir tiesiog maziukas neissilaikydavo ir zudavo, nes kadangi kraujas tirstas tai ir deguonies gaudavo maziau ir tiesiog sunyko...o pradejus gerti skystinancius preparatus maziuka pavyko isnesioti 4u.gif bet nepulkit dabar visos ryt ta aspirina tiesiog jei kresumas geras tai nera ko, bet vat kai kresumas padidejes tai aspirinas geras keliais atzvilgiais 4u.gif  ax.gif maziukas gauna daugiau deguonies nes kraujas skystesnis ir deguoni greiciau pernesa, o ir tromboze negresia...o juk zinot kas gali bus su tromboze 4u.gif
100% drinks_cheers.gif
Bet man atrodo yra kazkoks spec. aspirinas kardio.. g.gif Kaip bebutu, as geriu paprasta tabletini, tik, tikriausiai perdaug, 500 mg. krauja tiriausi senokai, o del kresumo tai, tikriausiai, niekada. Kazin, ar hemoglobino trukumas itakoja zirniaus prikibima, kraujo kresuma.. g.gif

QUOTE(Lietuva @ 2011 10 24, 22:21)
Dėl echoskopo nėštumo metu, tai ir aš tikrai paprieštarausiu Maidanai, jokia ten ne spinduliotė ir joks ten ne nuodas. Atvirkščiai daugeliu atveju - dažnas tikrinimas (jei to reikia) echoskopu išgelbsti žirniuko-vaikiuko gyvybę ir pan. Laiku pastebima, patikrinama ir pan.

Man pvz. pirmas echo buvo 5 sav. po to 6 sav. po to 8 sav. (kilus siek tiek klausimų) 9 sav. Po to 12 sav. ir taip toliau - toliau rečiau, o pabaigoje vėl dažnai. Pasitikėjau savo gydytoja besąlygiškai ir neklydau.

Auginam nuostabiai protingą ir gražią ir pasiutusią mergaičiukę  flirt.gif
tai gerai tada.

QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 08:01)
agam smile.gif poliklinikoj tik du "duoda" - 18-tą ir 30-kažkelintą savaitę, bet jei neštumas rizikos grupėje - kita kalba smile.gif
atsimenu, kai man buvo 4 savaitės, ginė sako echo 18-tą sav kažkada paskirsim ohmy.gif galvojau, kaip tiek laiko ištversiu..

tai gal is cia ir yra info, tik man ja sutraktavo kitaip.
Atsakyti