QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 24, 21:45)
3 echo per
ne del kenksmingumo o del finansu manau
skaiciau toki atsitikima netgi man atrodo SM forume vienam kur apie persileidimus ar abortus db neatsimenu, kad vienai mergaitei buvo persileidimai vien delto, kad buvo tirstas kraujas ir tiesiog maziukas neissilaikydavo ir zudavo, nes kadangi kraujas tirstas tai ir deguonies gaudavo maziau ir tiesiog sunyko...o pradejus gerti skystinancius preparatus maziuka pavyko isnesioti
bet nepulkit dabar visos ryt ta aspirina tiesiog jei kresumas geras tai nera ko, bet vat kai kresumas padidejes tai aspirinas geras keliais atzvilgiais
maziukas gauna daugiau deguonies nes kraujas skystesnis ir deguoni greiciau pernesa, o ir tromboze negresia...o juk zinot kas gali bus su tromboze
100%
Bet man atrodo yra kazkoks spec. aspirinas kardio..
Kaip bebutu, as geriu paprasta tabletini, tik, tikriausiai perdaug, 500 mg. krauja tiriausi senokai, o del kresumo tai, tikriausiai, niekada. Kazin, ar hemoglobino trukumas itakoja zirniaus prikibima, kraujo kresuma..
QUOTE(Lietuva @ 2011 10 24, 22:21)
Dėl echoskopo nėštumo metu, tai ir aš tikrai paprieštarausiu Maidanai, jokia ten ne spinduliotė ir joks ten ne nuodas. Atvirkščiai daugeliu atveju - dažnas tikrinimas (jei to reikia) echoskopu išgelbsti žirniuko-vaikiuko gyvybę ir pan. Laiku pastebima, patikrinama ir pan.
Man pvz. pirmas echo buvo 5 sav. po to 6 sav. po to 8 sav. (kilus siek tiek klausimų) 9 sav. Po to 12 sav. ir taip toliau - toliau rečiau, o pabaigoje vėl dažnai. Pasitikėjau savo gydytoja besąlygiškai ir neklydau.
Auginam nuostabiai protingą ir gražią ir pasiutusią mergaičiukę
tai gerai tada.
QUOTE(zuzla @ 2011 10 25, 08:01)
agam
poliklinikoj tik du "duoda" - 18-tą ir 30-kažkelintą savaitę, bet jei neštumas rizikos grupėje - kita kalba
atsimenu, kai man buvo 4 savaitės, ginė sako echo 18-tą sav kažkada paskirsim
galvojau, kaip tiek laiko ištversiu..
tai gal is cia ir yra info, tik man ja sutraktavo kitaip.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.