Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Drovute @ 2011 10 24, 16:18)
Mane geltonink 4u.gif

pats nemaloniausiais dalykas 4u.gif 4u.gif 4u.gif (krūva ružavu balionėliu tau mergyte)

maazzyyllee, astraja - o kaip JUS????
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 16:24)
Mergaites reik jusu pagalbos, niekaip neprisiskambinu daktarei, sy karta ji man dupho nepaskyre, o as uzmirsau pasiklausti, galvoju sekmadienio vakaras buvo gal pamirso, o gal nereikia , gal kam dare IUI naturaliam cikle ir zinot kaip kas?  g.gif  doh.gif

matyt gleivinė buvo labai gera, galėjo ir nepaskirti, bet geriausia su ja pašnekėti
o kur darei IUI?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 24, 13:27)
pats nemaloniausiais dalykas  4u.gif  4u.gif  4u.gif (krūva ružavu balionėliu tau mergyte)

Papildyta:
matyt gleivinė buvo labai gera, galėjo ir nepaskirti, bet geriausia su ja pašnekėti
o kur darei IUI?

Vk dariau, ir daktares telefono nr turiu, bet ji nekelia visa diena , tai supanikavau belenkaip doh.gif kazkaip ana karta 3ia diena po IUI reikejo pradeti dupha gerti, o sy karta apie ji tik siandien prisiminiau , vakar kazkaip visai is galvos isejo , galejau gi pasiklausti doh.gif schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=olialia2001,2011 10 24, 17:27]
pats nemaloniausiais dalykas 4u.gif 4u.gif 4u.gif (krūva ružavu balionėliu tau mergyte)

kiek zinau Astrajai irgi atejo mmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 16:24)
Mergaites reik jusu pagalbos, niekaip neprisiskambinu daktarei, sy karta ji man dupho nepaskyre, o as uzmirsau pasiklausti, galvoju sekmadienio vakaras buvo gal pamirso, o gal nereikia , gal kam dare IUI naturaliam cikle ir zinot kaip kas?  g.gif  doh.gif

Mano naturaliam cikle as nicnieko negeriau ir nieko nebuvo paskirta. Absoliuciai nieko. Tuo paciu ir dupho.

As irgi paprasysiu patarimo si karta. Zodziu, poryt reikia pradeti gonal. Kaip suprantu, ten sumaisai svirksto turini su milteliais, praduriant svirksto adata ir sustumiant skysti i milteliu. po to ismaisai. OK, o toliau? Paimti insulinini svirksta, isiurbti 1/3 to tirpalo ir leistis i poodi? O tai tas "likutis" nesuges? Man paskirta viena ampule trims kartams. Dezuteje yra 2 adatos, ilga ir trumpa. Tai su ilga as sustumiu tirpikli, o su maza - i save? O kita diena? Paimti insulinini svirksta ir dar 1/3 isiurbti suleidimui? O pro ta skilute nuo maisymo niekas neisgaruos?
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 24, 15:24)

sveikutė, man darė VK, 3 IUI ir dupho neskyrė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brituska: 24 spalio 2011 - 15:52
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 24, 17:27)
pats nemaloniausiais dalykas  4u.gif  4u.gif  4u.gif (krūva ružavu balionėliu tau mergyte)

Aciu brangioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 24, 16:48)
As irgi paprasysiu patarimo si karta. Zodziu, poryt reikia pradeti gonal. Kaip suprantu, ten sumaisai svirksto turini su milteliais, praduriant svirksto adata ir sustumiant skysti i milteliu. po to ismaisai. OK, o toliau? Paimti insulinini svirksta, isiurbti 1/3 to tirpalo ir leistis i poodi? O tai tas "likutis" nesuges? Man paskirta viena ampule trims kartams. Dezuteje yra 2 adatos, ilga ir trumpa. Tai su ilga as sustumiu tirpikli, o su maza - i save? O kita diena? Paimti insulinini svirksta ir dar 1/3 isiurbti suleidimui? O pro ta skilute nuo maisymo niekas neisgaruos?

Labas. As kai leidaus gonali, tai pas mane piestukas buvo, o kai reikejo dar dozes su milteliais, iskart visa susileidau. Jei tau reikia ta sutaisyta dalint trim kartam, tai as tavo vietoje, kai viska susimaisysi, viska sutraukciau i svirksta ( su didziaja adata) ir susileidus 1/3 dali likusias 2 palikciau jau svirkste.
Bet ar instrukcijoj nera parasyta per kiek reikia sunaudot jau pagamintus vaistukus. Galima per 72 valandas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinde: 24 spalio 2011 - 16:11
QUOTE(spinde @ 2011 10 24, 17:07)
Labas. As kai leidaus gonali, tai pas mane piestukas buvo, o kai reikejo dar dozes su milteliais, iskart visa susileidau. Jei tau reikia ta sutaisyta dalint trim kartam, tai as tavo vietoje, kai viska susimaisysi, viska sutraukciau i svirksta ( su didziaja adata) ir susileidus 1/3 dali likusias 2 palikciau jau svirkste.
Bet ar instrukcijoj nera parasyta per kiek reikia sunaudot jau pagamintus vaistukus. Galima per 72 valandas?

instrukcijoje parasyta - likuti ismesti... g.gif Bet aciu uz patarima, taip ir padarysiu... Reikia dar karta perskaityti ta traktata... jezau, kokia ilga instrukcija... doh.gif
Atsakyti
sakykit o estrafema visais atvejais skiria?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 24, 16:27)

aš, deja, papildžiau geltonųjų gretas verysad.gif

o mes vakar su MB vaikštinėjom Neries regioniniame parke, ten tokia ramuma, Neries čiurlenimas kaip gražiausia muzika skamba ir gamta tokia rudeninė, beužmieganti... kažkaip savaime išsivalė galva nuo liūdnų minčių, širdis prisipildė naujos vilties ir tikėjimo, kad tikrai sulauksim savo atžalėlės, nes kai noras toks didelis, nu negali nepasisekti smile.gif
mergytės, sulaukusios nelauktų mmm ir dar tik išgyvenančios tą 2 savaičių laukimo po IUI laiką, niekada nepaliaukim tikėję ir stebuklas ateis 4u.gif
atsiprašau už lyrinį nukrypimą, tiesiog taip šiandien jaučiuosi... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 24, 18:26)
sakykit o estrafema visais atvejais skiria?

Man ji skire tik 1 karta is 4 IUI g.gif o del ko tai nezinau g.gif
Atsakyti
as jau po IUI 3 foliai jau itruke vyro turtas sake geras.o jus saziningai atliekat ND kaip gydytoja liepia blush2.gif
Atsakyti