Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 14:14)
Aciu, mergaites 4u.gif
Stimuliavo clostylbegitu nuo 5 cd - penkias dienas, toliau estrofemas iki IUI. Pasak gydytojos, mazai vaistuku ir geras derlius. Ziuresim..
Papildyta:

O gydytoja jokiu tyrimu/pakeitimu nesiulo?
Aciu 4u.gif

Dabar nejau, nes sakiau daktarui, kad daugiau nedarysiu IUI, o jis nesiule nieko kartoti, gal del to, kad LP daryta geguze, ten visiskai nieko nerado, vyro turtas per IUI buvo geras, o kraujas darytas senai, bet ir jis buvo geras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 24, 14:36)
Dabar nejau, nes sakiau daktarui, kad daugiau nedarysiu IUI, o jis nesiule nieko kartoti, gal del to, kad LP daryta geguze, ten visiskai nieko nerado, vyro turtas per IUI buvo geras, o kraujas darytas senai, bet ir jis buvo geras blush2.gif

Jei turtas geras, galima juk tik stimuliuot ir naturaliai bandyt, ar ne?
Atsakyti
visoms su laukusioms nelemtuju 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na kas atliko IUI sekmytes belaukinat wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 14:41)

taip galima mirksiukas.gif , tik aisku ziurint kokios pas tave bedele g.gif
pvz:> mano istorija tokia, kai nuejom tirtis po metu nesekmes, rado pas abu uzdegimus (gydemes kazkur 3 men,), kai issigydem, vyro turatas nebuvo idealus, o pas mane buvo gimdos isorine mioma, bandem po gydymonaturaliai, poto stimuliavom ir natur, poto 4 IUI is eiles ir nieko schmoll.gif , tada nusprendem operuotis (pasalino mioma, rado Endo I stadijos), praejo 3 men po operacijos leido bandyt naturaliai 3 - 4 ciklus, sake imano ir naturaliai, jei nepavykst tada stimuliuos ir natur, o jei ir tada nieko vel eisim prie IUI... va visas mano planas jau sudarytas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 15:41)

Gal ir galima, bet ar tai pades jei net IUI nepadejo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 24, 15:50)

... praejo 3 men po operacijos leido bandyt naturaliai 3 - 4 ciklus, sake imano ir naturaliai, jei nepavykst tada stimuliuos ir natur, o jei ir tada nieko vel eisim prie IUI... va visas mano planas jau sudarytas rolleyes.gif

Kelinta cikla jau bandot po operacijos?
QUOTE(Drovute @ 2011 10 24, 16:01)
Gal ir galima, bet ar tai pades jei net IUI nepadejo g.gif  g.gif  g.gif

Nzn, as tik klausiu, nes esu zalia dar ir renku info smile.gif. Sekmes jums. Ir kuo greiciau sukaupt pinigelius ivf 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 15:14)

dbr eina 2 ciklas mirksiukas.gif , tikimes kuo geriausiu rezultatu, bet bus kaip bus, turim visa schema, tai eisim toliau wub.gif
musu problemele siuo metu yra, kad vyro turtas nera idealus (na bet nera ir labai blogas) ir pas mane endo I stadija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 24 spalio 2011 - 14:26
QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 16:14)

Nzn, as tik klausiu, nes esu zalia dar ir renku info smile.gif. Sekmes jums. Ir kuo greiciau sukaupt pinigelius ivf 4u.gif

Aha as ir situose reikaluose nelabai ismanau g.gif mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 24, 16:23)
dbr eina 2 ciklas  mirksiukas.gif , tikimes kuo geriausiu rezultatu, bet bus kaip bus, turim visa schema, tai eisim toliau  wub.gif
musu problemele siuo metu yra, kad vyro turtas nera idealus (na bet nera ir labai blogas) ir pas mane endo I stadija.

Tai pradzia tik. O tas nelabai blogas tai kiek ?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 24, 15:45)
Tai pradzia tik. O  tas nelabai blogas tai kiek ?

na taip nauja pradzia kaip ir, tikime, kad si karta jis bus ne tokia ilga , kaip pries tai ...
o vyro turto rezu nepamenu, bet kiek daktare sake, reikia 5 proc pagerint, kad visas normas siektu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergytės - uogytės 4u.gif
tik prirašėt , net nespėju skaityti doh.gif

visoms sulaukusioms mmm 4u.gif
peržiūrėkit sąrašėlį ar visus "paskaičiavau" ? kol kas dar busiu su Jumis, bet kita ciklą jau startuosiu su IUI (apie lapkričio 20d.), tai perduosiu sąrašą kas apsiims ?!

naujoms mergytėms kuo greičiau sulaukti išvajotu II 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 24, 17:13)
Labas mergytės - uogytės  4u.gif
tik prirašėt , net nespėju skaityti  doh.gif

visoms sulaukusioms mmm  4u.gif
peržiūrėkit sąrašėlį ar visus "paskaičiavau" ? kol kas dar busiu su Jumis, bet kita ciklą jau startuosiu su IUI (apie lapkričio 20d.), tai perduosiu sąrašą kas apsiims ?!

naujoms mergytėms kuo greičiau sulaukti išvajotu II  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mane geltonink 4u.gif
Atsakyti
Mergaites reik jusu pagalbos, niekaip neprisiskambinu daktarei, sy karta ji man dupho nepaskyre, o as uzmirsau pasiklausti, galvoju sekmadienio vakaras buvo gal pamirso, o gal nereikia , gal kam dare IUI naturaliam cikle ir zinot kaip kas? g.gif doh.gif
Atsakyti