QUOTE(*Jūra* @ 2011 11 04, 19:47)
Tai tau cia dekoti reikia uz reportazus apie Lietuva
QUOTE(akcent @ 2011 11 04, 19:50)
tik as pastebejau, kad paskutiniu metu viskas ne pagal plana pas mus
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 04, 20:39)
Katalonija apskritai ne Ispanija, kaip čia taikliau išsireiškus. labai autonominis regionas, su kitokiu landšaftu, kitokiais žmonėmis, tradicijomis, kita normine kalba, net nepanašia į ispanų. yra net pas juos tarpusavy šiokių tokių pasišpilkiavimų vienas kito atžvilgiu. ir be abejo tai turtingiausias kraštas, savo ekonomika turiu omeny.
patiko man šis kraštas labai, tačiau mėgstu visad patikslinti, kad keliavom ne po Ispaniją, o po Kataloniją.
na o dabar atėjo laikas patikrinti kitą kraštą. cobre, ačiū už forumo nuorodas
patiko man šis kraštas labai, tačiau mėgstu visad patikslinti, kad keliavom ne po Ispaniją, o po Kataloniją.
na o dabar atėjo laikas patikrinti kitą kraštą. cobre, ačiū už forumo nuorodas
As kazkur perskaiciau, tai taip ir sakau dabar: Katalonija Ispanijoje, tai kaip Lietuva Tarybu Sajungoje . Tik va teoriskai vistik yra, kaip yra. As net vaika pamokinau sakyti, kad vaziuos i Katalonija Ir fotoreportaza taip pavadindama, norejau pasakyti, kad tai ka mes pamateme, mes pamateme Katalonijoje, kad nuvyke i kita Ispanijos dali gali rasti absoliuciai ne tai, ko tikejosi paskaite mano pasakojima. Tai bus tas pats, kas vykti i kita sali, su kita gamta, kultura, ekonomika.