Joje kainos ir pan. na ir informacija apie tai, kad nuo spalio kazkelintos, norint patekti i sodus, reikia susisiekti su info centru miestelyje. Ka matyt ir padare porele. Susimokejo ir gavo rakta, kuri veliau turejo grazinti. Na, dabar jau mano italiskas budas visu grazumu uzvire, vyras net juokesi. Katalonus isdejau i suns dienas, save irgi, kelius tuo paciu dar karta, smarve, uz kuria as nesiruosiu moketi, jei jie man dar ir salygu tam nesudaro. Zodziu patys kalti, kad liko be pinigeliu. Kaip ten bebutu, bet 17 euru sumokejus ir pamacius tai, ka pamaciau, buciau siautejus dar labiau. Tiesa, kol nezinojau, kaip cia su tais raktais, tai is to piktumo del vartu ir sodo mazumo, nusiskyniau gebenes sakele. Taip, kad dabar namuose auginu Gaudi gebene Ir visai nesvarbu, kad Katalonijoje tos gebenes kaip piktzoles ant kiekvieno kampo, man tai bus gyvas prisiminimas apie tai, kaip as per tvoras ropinejau, kad ta Gaudi pamatyti
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2011 10 25, 01:09)
Nieko keisto. Tik mes kaip buliai, kai tuos vartus pamatem, tai daugiau nieko ir neberegejom