Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

aš juosta nebefotografuoju, nes "nebematau". gal rutina ir visokie rūpesčiai mane šiek tiek suvalgė smile.gif bet labai norisi pradėt.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 03 25, 10:05)
aš juosta nebefotografuoju, nes "nebematau". gal rutina ir visokie rūpesčiai mane šiek tiek suvalgė smile.gif bet labai norisi pradėt.

čia tam nebloga vieta smile.gif

pastaruoju metu vis susitinku Pupeliuką, ji ir gyvena netoli manęs dabar, tai gal ir ją pakalbinsiu sugrįžti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 kovo 2015 - 11:38
ir aš pasiilgau šitos temos, nors niekad joje nedalyvavau smile.gif brum, Tavo kadrų irgi!
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2015 03 25, 21:15)
ir aš pasiilgau šitos temos, nors niekad joje nedalyvavau smile.gif brum, Tavo kadrų irgi!

smile.gif gal kada nors smile.gif
Atsakyti
Siūlau papuošti temą savo senomis juostinėmis foto. Nebūtinai geriausiomis ar pan., o sau mielomis, kad ir su trūkumais. A?

Aš galiu pradėti. Per tuos kelis metus fotkinau labai nedaug, bet keli kadrai yra "mano".

user posted image
Atsakyti
idomus DOF efektas. Plati juosta?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2015 03 29, 07:02)
idomus DOF efektas. Plati juosta?

nu tai teip. ir "zavsegdata" mamiya. nors ji šiek tiek atsibodo, dairausi ko kito, išraiškingesnio. any suggestions? smile.gif
Atsakyti
ka nors is 4x5?

Butu labai israiskinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2015 03 29, 18:52)
ka nors is 4x5?

Butu labai israiskinga biggrin.gif

biggrin.gif man ir 6x6 labai tinka biggrin.gif
Atsakyti
nu? smile.gif
Atsakyti
Laba diena, 100 metu biggrin.gif nebefotografuoju biggrin.gif ryskalai baigesi, fiksazas sugedo, as sugedau biggrin.gif
Atsakyti
aš tai dar viską turiu. iš inercijos vis ką nusiperku. londone buvau - ryškalų, pamačiau skelbimą - juostinį skaneriuką nebrangų (patogiau nei su planšetiniu ir rezultatas kiek iš vienos juostos galima spręsti geresnis).

paįvairinimui įdėsiu vieną foto. prieš kelis metus daryta IR foto iš Fromborko, Lenkijos (gegužės mėnuo jeigu ką smile.gif ):
user posted image
Atsakyti