Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(debesuole @ 2011 11 28, 14:19)
g.gif  man po A tik diena patepliojo.. paskui tik svaryn. dabar va savaite jau praejo.. idomu, po kiek laiko mm sulauksiu, ar nepasikeis ciklo ilgis, nes ilga turedavau..  g.gif

sveikutes,

Man po A panasiai tepliojo, menesiniu sulaukiau typ top po menesio kaip ir turejo buti. Tik visai nebuvo ju atejimo pozymiu..maniau veluos, bet atejo laiku,
gal ir tau taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareleS @ 2011 11 30, 21:18)
sveikutes,

Man po A panasiai tepliojo, menesiniu sulaukiau typ top po menesio kaip ir turejo buti. Tik visai nebuvo ju atejimo pozymiu..maniau veluos, bet atejo laiku,
gal ir tau taip 4u.gif

o man jau beveik menuo praejo po A bet mm dar nematyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukee @ 2011 12 01, 09:56)

Neliūdėk, jau greit ateis mirksiukas.gif Beje, gali tikrai būt be išankstinių požymių. Todėl imas vieną dieną ir pramuš cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 12 01, 10:08)
Neliūdėk, jau greit ateis  mirksiukas.gif Beje, gali tikrai būt be išankstinių požymių. Todėl imas vieną dieną ir pramuš  cool.gif

Kaip tavo naujienos Majaj? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 12 01, 10:27)
Kaip tavo naujienos Majaj?  mirksiukas.gif

NT vaiduokliuoja ax.gif mmm diena pirmadienis, tai laukiu II ryškių vieną dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 12 01, 10:29)
NT vaiduokliuoja  ax.gif mmm diena pirmadienis, tai laukiu II ryškių vieną dieną  ax.gif

Laikau kumštelius 4u.gif

o man turbūt mm artėja verysad.gif pms požymiai jau prasideda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 12 01, 10:42)
Laikau kumštelius  4u.gif

o man turbūt mm artėja  verysad.gif pms požymiai jau prasideda...  verysad.gif

O gal kas nors kimba? Negadinai NT? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 12 01, 10:56)
O gal kas nors kimba? Negadinai NT?  4u.gif

ne...gi buvo pradėję tepliot, tai nepavyko šį mėnesį pagaut gandro matyt verysad.gif be to, jausčiau šleikštulį, nesinorėtų valgyti...o dabar darausi besotė ant maisto - nueinu miegot nevalgius, keliu irgi nevalgius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 12 01, 11:10)
ne...gi buvo pradėję tepliot, tai nepavyko šį mėnesį pagaut gandro matyt  verysad.gif be to, jausčiau šleikštulį, nesinorėtų valgyti...o dabar darausi besotė ant maisto - nueinu miegot nevalgius, keliu irgi nevalgius  lotuliukas.gif

Kaip jau pati įsitikinau, simptomai nėštumo skiriasi smile.gif man tarp kitko dabar taip ir buvo - ištisai ryte alkana pabusdavau kelias dienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukee @ 2011 12 01, 09:56)

Pamatysi tuoj bus, ir svarbiausia nera jokiu pms ir pozymiu, atrodo is niekur prasidejo ax.gif ir po A man tikrai ne tokios gausios ir skausmingos kaip pries A, gal tik ilgiau tepliojo dienu doh.gif

Po nauju manau jau galvosiuapie planavima mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti