Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Zanku @ 2011 10 24, 21:05)
Labas mergiotes mirksiukas.gif Taigi as jau po scano. Kazkaip keista ,kad vis girdedavau kad UK labai ilgai laukt reikia kol priims gyd,taciau man eilini karta viskas lbai greitai.Si karta apziura sakyciau buvo labai ilga.Apziurinejo vien sona,po to kita sona.Lyg kazka rado.Klausiu ju ar viskas erai, ar nieko nera,o atsakymas toks-nekraujuoji vadinasi viskas gerai. doh.gif Nors tikrai tikrai maciau (kadangi buvo 2 gyd) kaip viena kiti kazka ekrane rode.... g.gif Bet gl tikrai viskas cia ok.Gavau israsa ir vienoj vietoj nelabai supratau ka reiskia...gal jus kas suprasit?
"...Uterine findings:endometrial thickness 19.2mm,midline echo:intact..."
As ti zinok siulyciau tau gerai panarsyt internete,gal kokiu geru liaudisku priemoniu atrasi.As pamenu zvakutes naudojau 7 dienas,t.y. 7 vakarus,vis ant nakties isidedavau.Gal tu per trumpai gydaisi g.gif Be to jokiu  smileysex.gif 
Nu jau as tai ir nesikankinciau,daryciau kasdien mirksiukas.gif

Gimdos išvada:endometriumo storis (gleivines) 19.2mm, vidurinės linijos ECHO: nepaliestas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

nesikankinau, ir sugadinau NT, ir nieko, tuščias lotuliukas.gif Sakiau, dabar porą dienų palauksiu, nes beprasmiška, stipriai per anksti. Bet užtat vakr gryžus iš darbo 2 val saldaus popietuko kad nusnaudžiau, tai beveik pasijutau nėščia, nes su praeitu nėštumu buvo tas pats, dar nežinojau, kad jau II o miegodavau popietuko kas antrą dieną turbūt , bet paskui greit praėjo noras ax.gif Plius temperatūra 37 C ir nepasakyčiau, kad jaučiuos susirgus, taigi požymių atsiranda, bet ar pasitvirtins bus aišku savaitės gale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 07:52)
labas rytas,

nesikankinau, ir sugadinau NT, ir nieko, tuščias  lotuliukas.gif Sakiau, dabar porą dienų palauksiu, nes beprasmiška, stipriai per anksti. Bet užtat vakr gryžus iš darbo 2 val saldaus popietuko kad nusnaudžiau, tai beveik pasijutau nėščia, nes su praeitu nėštumu buvo tas pats, dar nežinojau, kad jau II o miegodavau popietuko kas antrą dieną turbūt , bet paskui greit praėjo noras  ax.gif Plius temperatūra 37 C ir nepasakyčiau, kad jaučiuos susirgus, taigi požymių atsiranda, bet ar pasitvirtins bus aišku savaitės gale  blush2.gif

Palik pastoveti NT lotuliukas.gif Zinoma dar per anksti ,palauk dar kelias dieneles ir bus matyti ,kada mmm turi buti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 25, 09:08)
Palik pastoveti NT lotuliukas.gif  Zinoma dar per anksti ,palauk dar kelias dieneles ir bus matyti ,kada mmm turi buti? blush2.gif

Laikiau, bandžiau per prievarta vaiduoklį įžiūrėti, tuščias, akyse aju raibulaivo ir pačiai vaidenosi lotuliukas.gif juokinga man pačiai iš savęs, nu bet linksmiau gyvent bent smile.gif
Mmm 11.03 lyg ir nelaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 08:11)
Laikiau, bandžiau per prievarta vaiduoklį įžiūrėti, tuščias, akyse aju raibulaivo ir pačiai vaidenosi  lotuliukas.gif  juokinga man pačiai iš savęs, nu bet linksmiau gyvent bent smile.gif
Mmm 11.03 lyg ir nelaukiu.

Tai jau ne tiek ir daug liko laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 25, 09:34)
Tai jau ne tiek ir daug liko laukti mirksiukas.gif

Jo, bet laikas lėtai slenka, kai norisi kažko sulaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 09:42)
Jo, bet laikas lėtai slenka, kai norisi kažko sulaukti smile.gif

Puikiai tave suprantu, rodos tris kartus per dieną NT darytum, kad tik kažką parodytų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 25, 08:08)
Gimdos išvada:endometriumo storis (gleivines)  19.2mm, vidurinės linijos ECHO: nepaliestas  4u.gif

Tai čia viskas gerai, kaip suprantu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(degutis @ 2011 10 25, 10:46)
Puikiai tave suprantu, rodos tris kartus per dieną NT darytum, kad tik kažką parodytų  smile.gif

Tikra tiesa, ir va nuo vakar jaučiu kitus simptomus, kurie tikrai gali būti nėštumo, ir aš neišsigalvoju, nes man darbe niekada nebūna šalta - aš dar ir langa prasiveriu, pravėdinu, o čia antra diena man rankos šala, jėgų trūksta, norisi miego. Skaičiau, kad embriono įsitvritinimas ir augimas atima daug jėgų, ir dėl to gali atrodyti, kad sergi, būti silpna...taigi, dar kelios dienos, ir jau NT turėtų tiesą rodyt. Taigi LAUKIU doh.gif

Kas nors ką nors papasakokit, kad pasimirštų laukimas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zanku @ 2011 10 24, 22:05)
"...Uterine findings:endometrial thickness 19.2mm,midline echo:intact..."

Jeigu tas skaičiu gimdos gleivinės storis, tai labai netgi geras rezultatas 4u.gif Pastojimui reikia, kad būtų min 10mm.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 10:53)
Tikra tiesa, ir va nuo vakar jaučiu kitus simptomus, kurie tikrai gali būti nėštumo, ir aš neišsigalvoju, nes man darbe niekada nebūna šalta - aš dar ir langa prasiveriu, pravėdinu, o čia antra diena man rankos šala, jėgų trūksta, norisi miego. Skaičiau, kad embriono įsitvritinimas ir augimas atima daug jėgų, ir dėl to gali atrodyti, kad sergi, būti silpna...taigi, dar kelios dienos, ir jau NT turėtų tiesą rodyt. Taigi LAUKIU  doh.gif

Linkiu, kad greitai pamatytum riebius II 4u.gif

Mes su dukriuku jau grįžom namo. Nieko konkretaus, kažkoks virusas, bjaurybė, užpuolė. Bet taip gaila vaiko, nes galvos skausmas nežmoniškas, net verkia, nei valgyt, nei gert, nei pajudėt iš to skausmo negali... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 09:53)
Tikra tiesa, ir va nuo vakar jaučiu kitus simptomus, kurie tikrai gali būti nėštumo, ir aš neišsigalvoju, nes man darbe niekada nebūna šalta - aš dar ir langa prasiveriu, pravėdinu, o čia antra diena man rankos šala, jėgų trūksta, norisi miego. Skaičiau, kad embriono įsitvritinimas ir augimas atima daug jėgų, ir dėl to gali atrodyti, kad sergi, būti silpna...taigi, dar kelios dienos, ir jau NT turėtų tiesą rodyt. Taigi LAUKIU  doh.gif

Kas nors ką nors papasakokit, kad pasimirštų laukimas  lotuliukas.gif
Papildyta:
Jeigu tas skaičiu gimdos gleivinės storis, tai labai netgi geras rezultatas  4u.gif  Pastojimui reikia, kad būtų min 10mm.

Tikrai geras zanku ND atlikinesi jau? blush2.gif thumbup.gif Oho blink.gif Kiek nestumo pozymiu thumbup.gif As irgi labai nekantri del to blush2.gif Galvoju vis galvoju ka cia man daryti toliau planuoti ar dar laukti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 25 spalio 2011 - 10:06
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 25, 11:04)
Tikrai geras zanku ND atlikinesi jau? blush2.gif  thumbup.gif  Oho blink.gif Kiek nestumo pozymiu thumbup.gif As irgi labai nekantri del to blush2.gif  Galvoju vis galvoju ka cia man daryti toliau planuoti ar dar laukti g.gif

Pasitark su vyru smile.gif Nuspreskit abu, kad abiems būtų gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 25, 10:14)
Pasitark su vyru smile.gif Nuspreskit abu, kad abiems būtų gerai wink.gif

Cia greiciau jis is manes laukia leidimo blush2.gif
Atsakyti