Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(masakra @ 2011 11 29, 13:04)
Mes, tai labai ilgai tuo nutrauktu naudojomes ir nieko, o kai nutariau pastot tai po 3 menesiu pastojau, beje kakzur skaiciau , kad cia tik apsidraudzia medikai ir sako, kad imanoma pastot taip, nes teoriskai galimybe tikrai yra....nzn su gumytem tai tikrai negaleciau , ziuariai nemalonu ir dar kiek pinigu reiketu, nes mes mylimes ne po viena ir ne po 2 kartus dienoj  ax.gif bet kontraceptiku manau irgi neapsimmoka, jau po 6 men  noresiu daryt vaikeli, o reiks pertrauka dar menesi ar du padaryt del tu kontrcpt. doh.gif

na, nemokamos apsaugos kitokios ir nerasi- nebent susilaikymas biggrin.gif

mums irgi sake, bandyt po 6 men. man irgi gumytes nepatinka. tai mes pradzioj biski be nieko- paskui pasiimam,... blush2.gif

o ar lauksim visus 6 - tai abejoju.. man nebuvo negimdinio, tik nesivystantis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 11 30, 11:09)
man si karta 4 dienas is eiles rode teigiama ovuliacijos testas...ta antra juostele buvo siek tiek blankesne, bet labai gerai matesi. paskui dar po keletos dienu pasidariau, dar rode teigiama. tuo metu NT rode neigiama. pasidarius hcg, rode kad savaiteles nestumas. man drauge sake, kad buna, jog ovuliacijos testai ilgai rodo teigiama rezultata, kai buna nestumas. bet tie testai turi buti 30 mIU jautrumo.
Majaj, laikysiu kumstukus, kad prisijungtum  4u.gif

Mano OT ir yra 30 miu jautrumo ir šiandienos rytinis NT irgi vaiduokliuoja, laukiu ar nepradings kai testas visai išdžius. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 30, 12:14)
Mano OT ir yra 30 miu jautrumo ir šiandienos rytinis NT irgi vaiduokliuoja, laukiu ar nepradings kai testas visai išdžius.  wub.gif

jei tik vaiduoklis, tai dziustant nugaruoja. testa galima vertinti iki 10min, o paskui jau jokios informacijos. po keliu dienu galima pasidaryti hcg ir viskas bus aisku
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 30, 10:14)
Mano OT ir yra 30 miu jautrumo ir šiandienos rytinis NT irgi vaiduokliuoja, laukiu ar nepradings kai testas visai išdžius.  wub.gif

o jums iskart leido vel planuot? Nesake, palaukti?
Linkiu kad stipriai stipriai isikabintu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2011 11 30, 15:03)
o jums iskart leido vel planuot? Nesake, palaukti?
Linkiu kad stipriai stipriai isikabintu. smile.gif

Man pasakė taip - kai jausies kad nori, daryk smile.gif Aš norėjau iš karto ir dariau iš karto. Negalėjau laukti, tas laukimas mane varė iš proto. Ką tie daktarai liepia, tai nieko nereiškia. Plius man savaime išsivalė viskas per savaitę. Tai jokių man pastabų gydytoja neturėjo wub.gif
Atsakyti
sveikos turiu klausima o ot geriau pirkti 20miu kazkokiu ar 30?
Atsakyti
QUOTE(jovitukee @ 2011 11 30, 14:48)
sveikos turiu klausima o ot geriau pirkti 20miu kazkokiu ar 30?

o kur zadi pirktis? ieskojai, kur pigiau, ar is ebay, ar kokio taip el.parduotuvej g.gif Ebay gal siuntimas pabrangins.

mane irgi jau pradeda dominti OT. tai ziuresiu, paskaitinesiu dar, kur perka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2011 11 30, 15:13)
o kur zadi pirktis? ieskojai, kur pigiau, ar is ebay, ar kokio taip el.parduotuvej  g.gif  Ebay gal siuntimas pabrangins.

mane irgi jau pradeda dominti OT. tai ziuresiu, paskaitinesiu dar, kur perka  ax.gif

as tai is ebay pirksiu tiksliau sakysiu vyrui kad nupirktu
Papildyta:
o beto is ebay nera jau taip brangu is tikro as kai is ten siunciuosi kanors tai ziuriu kad butu free sipping kad nemokamas siuntimas
Atsakyti
QUOTE(jovitukee @ 2011 11 30, 15:25)
as tai is ebay pirksiu tiksliau sakysiu vyrui kad nupirktu
Papildyta:
o beto is ebay nera jau taip brangu is tikro as kai is ten siunciuosi kanors tai ziuriu kad butu free sipping kad nemokamas siuntimas

kai uzsakys- parasyk, kokios kainos mirksiukas.gif

o tos raides 30 ar 20 tai reiskia ju jautruma, tik nezinau, kurie jautresni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2011 11 30, 16:30)
kai uzsakys- parasyk, kokios kainos  mirksiukas.gif

o tos raides 30 ar 20 tai reiskia ju jautruma, tik nezinau, kurie jautresni  blush2.gif

Ot jautresnisu daugiau miu, t.y 30, NT atvirksciai - su maziau.
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2011 11 30, 15:30)
kai uzsakys- parasyk, kokios kainos  mirksiukas.gif

o tos raides 30 ar 20 tai reiskia ju jautruma, tik nezinau, kurie jautresni  blush2.gif

oki butinai pranesiu
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 30, 17:36)
Ot jautresnisu daugiau miu, t.y 30, NT atvirksciai - su maziau.

ot 20miu yra jautresni uz 30miu. zinau,nes turejau ir isbandziau ir tu,ir tu. 20miu gali ilgiau rodyti,kad kazkas vyksta,o 30miu parodys jau pati pika. as patarciau pirktis 30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meow: 30 lapkričio 2011 - 17:08