Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 15:40)
Gali, juostelė bent jau pirmąjį kartą buvo tokia plius minus vienoda su kontroline. Gal truputuką šviesesnė bet ji buvo, o šeip jos būt neturėtų lyg ir.

mat kaip būna....
niu tai laukiam iš tavęs gerų žinių....o po to gausi skleist virusiuką mirksiukas.gif

aš šiandien buvau susiruošus skambintis gydytojai, bet dingo visi tepliojimai...tfu tfu tfu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 11 29, 15:44)
mat kaip būna....
niu tai laukiam iš tavęs gerų žinių....o po to gausi skleist virusiuką  mirksiukas.gif

aš šiandien buvau susiruošus skambintis gydytojai, bet dingo visi tepliojimai...tfu tfu tfu....  g.gif

Oj kad tik tai būtų tiesa..
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 14:29)
Aha žinau tai smile.gif O tau tai reik darbuotsi intensyviai, reikia čia paspartinti  nestuke.gif  būrį  thumbup.gif  Man jau nuo planavimo pradžios daugiau nei pusmetis - 7 men.

Oj sunku sunku su tuo planavimu doh.gif Nu sy menesi darbuosimes is peties biggrin.gif
Majaj-tu dareisi ta testa Kur man i AZ nuoroda buvai i metus? blush2.gif
As pirksiu dabar Ov testu is ten isgyrei reik ismeginti man juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 29, 16:09)
Oj sunku sunku su tuo planavimu doh.gif Nu sy menesi darbuosimes is peties biggrin.gif
Majaj-tu dareisi ta testa Kur man i AZ nuoroda buvai i metus? blush2.gif
As pirksiu dabar Ov testu is ten isgyrei reik ismeginti man juos rolleyes.gif

JO, tuos darausi smile.gif Man jie gan neblogi, ovuliaciją gerai parodė. Tai šį vakar irgi pabandysiu ką čia rodo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 16:15)
JO, tuos darausi smile.gif Man jie gan neblogi, ovuliaciją gerai parodė. Tai šį vakar irgi pabandysiu ką čia rodo.  unsure.gif

gal gali pasidalint ir su manimi info apie tuos testukus? ax.gif blush2.gif jaučiu, kad nepavyks šį ciklą pagauti gandro už kojos, tai teks toliau jais naudotis....o senieji baigėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 11 29, 16:28)
gal gali pasidalint ir su manimi info apie tuos testukus?  ax.gif  blush2.gif jaučiu, kad nepavyks šį ciklą pagauti gandro už kojos, tai teks toliau jais naudotis....o senieji baigėsi  doh.gif

Jie iš UK. testai.eu prekiauja, bet aš jų parsisiunčiau iš UK tiesiai gavosi pigiau (turiu lyšnų jei ką) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 16:31)
Jie iš UK. testai.eu prekiauja, bet aš jų parsisiunčiau iš UK tiesiai gavosi pigiau (turiu lyšnų jei ką) wink.gif

niu okiz, laukiu mm, o po to jei ką kreipsiuos.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gryzau namo ir pasidariau OT - jis teigiamas beveik, antra juostele ciut sviesesne nei kontroline, bet NT - neigiamas uztat, vaiduoklio nematyt. 9 DPO. Net nzn koks tas LH svyravimas po O turi but, ir kiek tai gali but susije su nestumu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 19:40)
Gryzau namo ir pasidariau OT - jis teigiamas beveik, antra juostele ciut sviesesne nei kontroline, bet NT - neigiamas uztat, vaiduoklio nematyt. 9 DPO. Net nzn koks tas LH svyravimas po O turi but, ir kiek tai gali but susije su nestumu  doh.gif

o kaip naudoti tuos ovuliacijos testukus?
Atsakyti
kiek laiko O testai po O buna teigiami? siandien ir as grizus sugadinau viena O testa smalsumui patenkinti-antra juostele maziau ryski, bet yra....siandien teoriskai turetu buti 4 diena po O...... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 20:40)
Gryzau namo ir pasidariau OT - jis teigiamas beveik, antra juostele ciut sviesesne nei kontroline, bet NT - neigiamas uztat, vaiduoklio nematyt. 9 DPO. Net nzn koks tas LH svyravimas po O turi but, ir kiek tai gali but susije su nestumu  doh.gif

o kaip temperatura tau? laikos?
Atsakyti
O testai naudojami kaip nėštumo - merkiami į šlapimą, tik jau po pietinį, tom dienom kai jau artėja O. Kai pamatai vienod ryškumo juosteles, arba testinę ryškesnę tai rodo, kad O bus po 24-48 val nuo to momento. Vadinasi reikia stipriai kibti į darbus 4u.gif

O kiek laiko po O OT būna teigiamas aš nežinau, ir norėčiau sužinot kaip ten tas LH svyruoja būtent po O, bet kažkur mačiau, kad jo vis mažėja ir mažėja iki mm, ir ties mm beveik nebegamina jo.

O tempa man laikosi 37 C, šnd pasidariau NT su rytiniu, laukiu rezultato, nes kol kas toks kaipo vaiduoklis vos įžiūrimas, bet man yra buvę kad kai išdžiūsta jo nebesimato, vadinasi čia matosi vieta, kuri turi būt antra juostelė. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 30 lapkričio 2011 - 09:00
QUOTE(Majaj @ 2011 11 29, 21:40)

man si karta 4 dienas is eiles rode teigiama ovuliacijos testas...ta antra juostele buvo siek tiek blankesne, bet labai gerai matesi. paskui dar po keletos dienu pasidariau, dar rode teigiama. tuo metu NT rode neigiama. pasidarius hcg, rode kad savaiteles nestumas. man drauge sake, kad buna, jog ovuliacijos testai ilgai rodo teigiama rezultata, kai buna nestumas. bet tie testai turi buti 30 mIU jautrumo.
Majaj, laikysiu kumstukus, kad prisijungtum 4u.gif
Atsakyti