Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 24, 15:00)
Visada mes norime kuo anksciau suzinoti ax.gif  Na jai gadinsit NT tai linkiu teigiamo atsakymo,o jai neatrasit nei vaiduoklio antro,vistiena paguosiu,kad per anksti biggrin.gif  rolleyes.gif Nors jai butu mano vale kekviena diena daryciaus rolleyes.gif  doh.gif

Į mane prašau familiariai kreiptis, aš dar jauna thumbup.gif
O dėl to rezultato NT būtinai pranešiu ką pamatysiu, labai laukiu ir noriu tų II blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 15:03)
O dėl to rezultato NT būtinai pranešiu ką pamatysiu, labai laukiu ir noriu tų II  blush2.gif

Jei turi daug pigių NT, tai ir gadink thumbup.gif . Aš irgi neištverčiau blush2.gif
Laukiam, laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 14:03)
Į mane prašau familiariai kreiptis, aš dar jauna  thumbup.gif
O dėl to rezultato NT būtinai pranešiu ką pamatysiu, labai laukiu ir noriu tų II  blush2.gif

Nu ka jus ponia juokaujat as jugi mandagi lotuliukas.gif Gerai linkiu Tau pamatyti tuos du bruksnelius wub.gif O as irgi galvoju ka cia man daryti blush2.gif Kiek laiko po persileidimo susilaiket? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 24, 15:22)
Nu ka jus ponia juokaujat as jugi mandagi lotuliukas.gif  Gerai linkiu Tau pamatyti tuos du bruksnelius wub.gif  O as irgi galvoju ka cia man daryti blush2.gif  Kiek laiko po persileidimo susilaiket? blush2.gif

Nė kiek smile.gif Po pačio persileidimo nieko neplanavau, bet ir nesisaugojom tyčia, o po pirmųjų mm dabar va bus rezultatas smile.gif
Man gydytoja pasakė, kada pati jausi, kad nori ir gali, tada ir daryk, aš norėjau iš karto, tai ir darėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 24 spalio 2011 - 14:28
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 14:25)
Nė kiek smile.gif Po pačio persileidimo nieko neplanavau, bet ir nesisaugojom tyčia, o po pirmūjų mm dabar va bus rezultatas smile.gif
Man gydytoja pasakė, kada pati jausi, kad nori ir gali, tada ir daryk, aš norėjau iš karto, tai ir darėm  ax.gif

Gal ir man reik jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 24, 15:27)

Jei viduje pasiruošus, jeigu vyras sutinka, tai tikrai nelaukit, man laukimas ir nieko nedarymas buvo sunkiau, nei dabar laukti kažkokio rezultato smile.gif Kad ir neigiamas, bet vis kažką darome to link smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 24, 15:27)

Jei noras yra, reiškia, jau laikas smile.gif
Mes irgi nelauksim, nuo lapkričio vidurio numatomi ND blush2.gif
Atsakyti
Na as tik dabar apturejau pirmas mmm po persileidimo,man daug kas sake kad jai pasiruosus,bet bijau biskeli .mano vyras tai kaip persileidau tik ir klausinejo jau galim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 24, 15:38)
Na as tik dabar apturejau pirmas mmm po persileidimo,man daug kas sake kad jai pasiruosus,bet bijau biskeli .mano vyras tai kaip persileidau tik ir klausinejo jau galim blush2.gif

Baimė nieko nepagelbės smile.gif Aš iš pradžių bijojau, ir jaučiu bijosiu labiausiai jei vėl pastosiu, kad nepasikartotų, bet kol kas labai laukiu ir tikiuosi II, bandau tikėti ir būt optimistė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 15:43)
Baimė nieko nepagelbės smile.gif Aš iš pradžių bijojau, ir jaučiu bijosiu labiausiai jei vėl pastosiu, kad nepasikartotų, bet kol kas labai laukiu ir tikiuosi II, bandau tikėti ir būt optimistė  blush2.gif

Deja, baimės, matyt, išvengti nepavyks, kol nelaikysim ant rankų savo gimusio leliuko unsure.gif
Atsakyti
Tikra tiesa,baime lydes visa nestuma unsure.gif
Atsakyti
Labas mergiotes mirksiukas.gif Taigi as jau po scano. Kazkaip keista ,kad vis girdedavau kad UK labai ilgai laukt reikia kol priims gyd,taciau man eilini karta viskas lbai greitai.Si karta apziura sakyciau buvo labai ilga.Apziurinejo vien sona,po to kita sona.Lyg kazka rado.Klausiu ju ar viskas erai, ar nieko nera,o atsakymas toks-nekraujuoji vadinasi viskas gerai. doh.gif Nors tikrai tikrai maciau (kadangi buvo 2 gyd) kaip viena kiti kazka ekrane rode.... g.gif Bet gl tikrai viskas cia ok.Gavau israsa ir vienoj vietoj nelabai supratau ka reiskia...gal jus kas suprasit?
"...Uterine findings:endometrial thickness 19.2mm,midline echo:intact..."

QUOTE(kristinapx @ 2011 10 23, 23:12)
Labukas ,  as esu kaip ir naujoke , na uzeinu pasiskaitineti jusu pokalbiu. Man taip pat buvo persileidimas geguzes menesi. bet man savaime neissivale , tai teko daryti abrazija verysad.gif as norejau pasitarti nzn ar turite atskira temele apie candida grybeli? turejau jau 3 menesines . po tepinelio man rado uzdegima ir paskyte 3 tabletes antibiotiku, ir kaip gaila po to man iskart atsirado candida bakterija verysad.gif , jau menesis ji neisnysta nors geriau 2 diflucan tabletes ir gyno dakterin zvakute naudojau.bet vis jauciu kaitima .cia man skyre lietuvos dakterai.  as gyvnu airijoje , nuejus pas GP airijoje cia man paime tepineli, ir dave canesten 2proc kremuka ir canesten 3 zvakutes. gal kas turejo patirties uzsienyje gydant sia bakterija. ar galvojate kad reikia naudoti prezervatyvus santykiu metu, bet jie turbut dar blogiau paveikia flora ?

As ti zinok siulyciau tau gerai panarsyt internete,gal kokiu geru liaudisku priemoniu atrasi.As pamenu zvakutes naudojau 7 dienas,t.y. 7 vakarus,vis ant nakties isidedavau.Gal tu per trumpai gydaisi g.gif Be to jokiu smileysex.gif

QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 13:26)
Degutis, ką nustatė dukrai?
Man šiandien 6 DPO ir jau noriu NT gadinti, prasideda nekantrioji fazė  lotuliukas.gif
Vienintelis požymis šiandien paryškėjęs : vienas (.)(.) labai pajautrėjo, kitas lyg niekur nieko  doh.gif

Nu jau as tai ir nesikankinciau,daryciau kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti