Labas mergiotes
Taigi as jau po scano. Kazkaip keista ,kad vis girdedavau kad UK labai ilgai laukt reikia kol priims gyd,taciau man eilini karta viskas lbai greitai.Si karta apziura sakyciau buvo labai ilga.Apziurinejo vien sona,po to kita sona.Lyg kazka rado.Klausiu ju ar viskas erai, ar nieko nera,o atsakymas toks-nekraujuoji vadinasi viskas gerai.
Nors tikrai tikrai maciau (kadangi buvo 2 gyd) kaip viena kiti kazka ekrane rode....
Bet gl tikrai viskas cia ok.Gavau israsa ir vienoj vietoj nelabai supratau ka reiskia...gal jus kas suprasit?
"...Uterine findings:endometrial thickness 19.2mm,midline echo:intact..."
QUOTE(kristinapx @ 2011 10 23, 23:12)
Labukas , as esu kaip ir naujoke , na uzeinu pasiskaitineti jusu pokalbiu. Man taip pat buvo persileidimas geguzes menesi. bet man savaime neissivale , tai teko daryti abrazija
as norejau pasitarti nzn ar turite atskira temele apie candida grybeli? turejau jau 3 menesines . po tepinelio man rado uzdegima ir paskyte 3 tabletes antibiotiku, ir kaip gaila po to man iskart atsirado candida bakterija
, jau menesis ji neisnysta nors geriau 2 diflucan tabletes ir gyno dakterin zvakute naudojau.bet vis jauciu kaitima .cia man skyre lietuvos dakterai. as gyvnu airijoje , nuejus pas GP airijoje cia man paime tepineli, ir dave canesten 2proc kremuka ir canesten 3 zvakutes. gal kas turejo patirties uzsienyje gydant sia bakterija. ar galvojate kad reikia naudoti prezervatyvus santykiu metu, bet jie turbut dar blogiau paveikia flora ?
As ti zinok siulyciau tau gerai panarsyt internete,gal kokiu geru liaudisku priemoniu atrasi.As pamenu zvakutes naudojau 7 dienas,t.y. 7 vakarus,vis ant nakties isidedavau.Gal tu per trumpai gydaisi
Be to jokiu
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 13:26)
Degutis, ką nustatė dukrai?
Man šiandien 6 DPO ir jau noriu NT gadinti, prasideda nekantrioji fazė
Vienintelis požymis šiandien paryškėjęs : vienas (.)(.) labai pajautrėjo, kitas lyg niekur nieko
Nu jau as tai ir nesikankinciau,daryciau kasdien