Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Zanku @ 2011 10 23, 11:40)
Labas rytas 4u.gif Ziuriu temele aprimus.Man rytoj vel scanas ir vl tikiuosi kad viskas issvale bus....nors va vakar pradejo vel isskyros rodytis. Ir jauciau toki pilvo apacios skausmeli kaip per mmmm. Gal jau cia mmm buvo vadinasi..na matysiu rytoj. Kad tik viskas butu susitvarke,labai noreciau..

Duok zinoti kaip sekesi ax.gif Ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labukas , as esu kaip ir naujoke , na uzeinu pasiskaitineti jusu pokalbiu. Man taip pat buvo persileidimas geguzes menesi. bet man savaime neissivale , tai teko daryti abrazija verysad.gif as norejau pasitarti nzn ar turite atskira temele apie candida grybeli? turejau jau 3 menesines . po tepinelio man rado uzdegima ir paskyte 3 tabletes antibiotiku, ir kaip gaila po to man iskart atsirado candida bakterija verysad.gif , jau menesis ji neisnysta nors geriau 2 diflucan tabletes ir gyno dakterin zvakute naudojau.bet vis jauciu kaitima .cia man skyre lietuvos dakterai. as gyvnu airijoje , nuejus pas GP airijoje cia man paime tepineli, ir dave canesten 2proc kremuka ir canesten 3 zvakutes. gal kas turejo patirties uzsienyje gydant sia bakterija. ar galvojate kad reikia naudoti prezervatyvus santykiu metu, bet jie turbut dar blogiau paveikia flora ?
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 10 22, 21:04)
thumbup.gif Grizau pilna ispudziu prisiragavauvynu ivairiu,net nebuciau patikejus kad teks ragauti burokeliu vyno doh.gif skaniai kvepia,skonis specifinis paragauti galima bet gerti perdaugiausia negaleciau.Labiausiai tai patiko juodieji serbentai ir vysnios,nusprendziau kad kitamet reiks pasigaminti ir man namuose

Kaip faina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zanku @ 2011 10 23, 12:40)
Labas rytas 4u.gif Ziuriu temele aprimus.Man rytoj vel scanas ir vl tikiuosi kad viskas issvale bus....nors va vakar pradejo vel isskyros rodytis. Ir jauciau toki pilvo apacios skausmeli kaip per mmmm. Gal jau cia mmm buvo vadinasi..na matysiu rytoj. Kad tik viskas butu susitvarke,labai noreciau..

Sėkmės, laukiam žinių 4u.gif
Papildyta:

Šiandien dukriuką išvežiau į ligoninę, karščiuoja ir nežmoniškai skauda galvą verysad.gif . Kol kas neaišku, kas yra... Aš tiek prisigąsdinus dabar dėl tos meningokokinės infekcijos, kad nebežinau, kur dėtis... doh.gif
Atsakyti
Degutis, ką nustatė dukrai?

Man šiandien 6 DPO ir jau noriu NT gadinti, prasideda nekantrioji fazė lotuliukas.gif
Vienintelis požymis šiandien paryškėjęs : vienas (.)(.) labai pajautrėjo, kitas lyg niekur nieko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 24 spalio 2011 - 13:29
Labutis 4u.gif
Degutis-viskas bus gerai 4u.gif Mano vaikui kaip buna didele temperatura jis visada skundziasi kad jam galvyte skauda...Sveikatytes 4u.gif
Majaj-is didelio noro gal cia? blush2.gif Nugi palaukim pora dieneliu ax.gif Ir jai jau labai smalsu darykis NT ,gal koki vaiduokliuka parodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 24, 14:38)
Labutis 4u.gif
Degutis-viskas bus gerai 4u.gif  Mano vaikui kaip buna didele temperatura jis visada skundziasi kad jam galvyte skauda...Sveikatytes 4u.gif
Majaj-is didelio noro gal cia? blush2.gif  Nugi palaukim pora dieneliu ax.gif  Ir jai jau labai smalsu darykis NT ,gal koki vaiduokliuka parodys rolleyes.gif

Kadangi turiu užsipirkus pigių testų, kurie man aną nėštumą parodė prieš mmm dar vaiduokliukais, tai tikrai gadinsiu, įdomu iki kurios dienos išlauksiu smile.gif galiu kad ir nuo šiandien kasdien daryt, bet dar norėčiau palaukti požymių, nes ta krūtinė jautri, tai nebūtinai dar nestuke.gif požymis gali būti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 24 spalio 2011 - 13:40
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 14:40)
Kadangi turiu užsipirkus pigių testų

na bent 8 DPO sulauk, tada ir gadint pradėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 10 24, 14:43)
na bent 8 DPO sulauk, tada ir gadint pradėk  biggrin.gif

Ačiū už patarimą lotuliukas.gif
Atsakyti
ziurint kokio jautrumo,tie early (ankstyvo) NT parodo 7-10 dienu po bigsmile.gif Tai gal jau mestels koki vaiduokli ax.gif As irgi labai jau nekantri esu,bet kazkaip islaukiu bent jau truputeli iki mmm dienos mirksiukas.gif O dazniausiai tai buna taip kad nusiperki NT pasidedi kad ryte gadinti ir pasilieka jis neispokuotas nes mmm ateina biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Dukrai kol kas nieko nenustatė, tik rado daug acetono šlapime ir lašina skysčius... Dabar lauksim kitų tyrimų rezultatų.

Majaj, laukiam NT rezultato (aišku, teigiamo mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 24, 14:48)
ziurint kokio jautrumo,tie early (ankstyvo) NT parodo 7-10 dienu po  bigsmile.gif  Tai gal jau mestels koki vaiduokli ax.gif As irgi labai jau nekantri esu,bet kazkaip islaukiu bent jau truputeli iki mmm dienos mirksiukas.gif  O dazniausiai tai buna taip kad nusiperki NT pasidedi kad ryte gadinti ir pasilieka jis neispokuotas nes mmm ateina biggrin.gif  doh.gif

Buvo ir man porą kartų taip, vieną kartą tik sugadinus NT tualete prasidėjo mm lotuliukas.gif bet prieš tai man NT buvo visiškai tušti, ryškus I . Bet kai jau apstojau, tai jau vos įžiūrimas vaiduoklis buvo ir gerokai prieš mm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 24, 13:55)
Buvo ir man porą kartų taip, vieną kartą tik sugadinus NT tualete prasidėjo mm  lotuliukas.gif bet prieš tai man NT buvo visiškai tušti, ryškus I . Bet kai jau apstojau, tai jau vos įžiūrimas vaiduoklis buvo ir gerokai prieš mm  ax.gif

Visada mes norime kuo anksciau suzinoti ax.gif Na jai gadinsit NT tai linkiu teigiamo atsakymo,o jai neatrasit nei vaiduoklio antro,vistiena paguosiu,kad per anksti biggrin.gif rolleyes.gif Nors jai butu mano vale kekviena diena daryciaus rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti