Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Sveikos. Vakar pasigyriau, kad mmm tokios pat kaip ir anksčiau, o šiandien varo kaip iš kibiro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2011 10 20, 16:09)
Sveikos. Vakar pasigyriau, kad mmm tokios pat kaip ir anksčiau, o šiandien varo kaip iš kibiro doh.gif

Sveikutes kaip jauciates? 4u.gif O va man viskas siandien gerai kaip ir priklauso,o jau vakar galvojau kad kazi ar nereik kreiptis i gyd. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 20, 16:12)
Sveikutes kaip jauciates? 4u.gif  O va man viskas siandien gerai kaip ir priklauso,o jau vakar galvojau kad kazi ar nereik kreiptis i gyd. mirksiukas.gif

Kelinta diena šiandien yra tau? 4u.gif (tikiuosi galiu kreiptis „tu“)
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2011 10 20, 16:14)
Kelinta diena šiandien yra tau? 4u.gif  (tikiuosi galiu kreiptis „tu“)

Zinoma gali biggrin.gif Man siandien antra diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 20, 16:32)
Zinoma gali biggrin.gif  Man siandien antra diena mirksiukas.gif

Man irgi antra biggrin.gif Vakar buvo viskas proto ribose, o šiandien... doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Nelabai turiu kada sedeti prie kompo,bet bent paskaitau kokiom nuotaikom gyvenat. Nu znokit jus mane isgazdinot su pirmom mmm po persileimo blink.gif Jau as to kraujavimo taip bijau dabar.O dar ir mmmm sakot gausios buna...jau nt bijau sulaukt as ju doh.gif Pagal cikla man turetu buti 27 diena jos.
Atsakyti
QUOTE(degutis @ 2011 10 20, 14:35)
Būtinai pasikonsultuok su gydytoju, nes priklauso nuo to, kokius vaistus ir kaip ilgai vartojai  4u.gif

Vartojau doxsacyklin 5 dienas...skaičiau SM forume, kad gydytojai leidžia po jo iškart planuot g.gif niu aišku pas mus dar gausis pertraukėlė, nes bandysim sulaukt mm...tik baisu, nes ovuliacija stebiu su testais, o vakar buvo jau 17 ciklo diena, o testas antra juostele vos vos iziurima rode verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 10 21, 07:01)
Vartojau doxsacyklin 5 dienas...skaičiau SM forume, kad gydytojai leidžia po jo iškart planuot  g.gif niu aišku pas mus dar gausis pertraukėlė, nes bandysim sulaukt mm...tik baisu, nes ovuliacija stebiu su testais, o vakar buvo jau 17 ciklo diena, o testas antra juostele vos vos iziurima rode  verysad.gif  doh.gif

Nu nezinau g.gif Siaip tai reikia tokiu atveju konsultuotis jai jus juos pastoviai geriat,arba kazkokius kitus stiprius vaistus geriat g.gif Del keliu dienu kurso sugertu antibiotiku cia nieko neatsitiks,moterys atsipalaiduokit blush2.gif 4u.gif Jugi yra moretu kurios turi gerti del kazkokiu tai ligu ,ar tai bacilos ,stiprius vaistus unsure.gif As nestumo metu taip pat geriau ......
Papildyta:
QUOTE(Zanku @ 2011 10 20, 21:44)
Labukas 4u.gif
Nelabai turiu kada sedeti prie kompo,bet bent paskaitau kokiom nuotaikom gyvenat. Nu znokit jus mane isgazdinot su pirmom mmm po persileimo blink.gif Jau as to kraujavimo taip bijau dabar.O dar ir mmmm sakot gausios buna...jau nt bijau sulaukt as ju doh.gif Pagal cikla man turetu buti 27 diena jos.

Laba laba 4u.gif nepergyvenk bus tokios kokios bus tongue.gif Pas mane gal tik is pacio ryto pavare,o siandien trecia diena jau tik teplioja thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas uzbegu pas jus pasizeti kaip sekasi.As snd nuo ryto gavau pakvietima vaziuoti su bendruomen i vynuogyna pasizeti ir bus galima isigyti,tai pagalvojau kad reikia vaziuoti truputi atsipalaiduosiu.O dar kaip tik papuole laisvadienis tai reikia naudotis proga.
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 10 22, 08:50)
4u.gif Labas rytas uzbegu pas jus pasizeti kaip sekasi.As snd nuo ryto gavau pakvietima vaziuoti su bendruomen i vynuogyna pasizeti ir bus galima isigyti,tai pagalvojau kad reikia vaziuoti truputi atsipalaiduosiu.O dar kaip tik papuole laisvadienis  tai reikia naudotis proga.

Zinoma varyk prasiblaskyti,nera ko sedeti namie mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif Grizau pilna ispudziu prisiragavauvynu ivairiu,net nebuciau patikejus kad teks ragauti burokeliu vyno doh.gif skaniai kvepia,skonis specifinis paragauti galima bet gerti perdaugiausia negaleciau.Labiausiai tai patiko juodieji serbentai ir vysnios,nusprendziau kad kitamet reiks pasigaminti ir man namuose
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ziuriu temele aprimus.Man rytoj vel scanas ir vl tikiuosi kad viskas issvale bus....nors va vakar pradejo vel isskyros rodytis. Ir jauciau toki pilvo apacios skausmeli kaip per mmmm. Gal jau cia mmm buvo vadinasi..na matysiu rytoj. Kad tik viskas butu susitvarke,labai noreciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanku: 23 spalio 2011 - 11:41