Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(sushi @ 2012 12 12, 17:57)

Ristina, jau turbūt supratai, kad yra pas mane ta „connecting arm“ ir dvi adatinės.  mirksiukas.gif

biggrin.gif juokas pro ašaras biggrin.gif
Mano viena iš "Bėdų"riberio buvo per plonas porolonas. Ir tikrai jis per keletą mėnesių suplonėja unsure.gif nes pačioj pradžioj, kai pakeičiau, dar viskas gerai ėjosi, o paskui kažkodėl jis suplonėjo. bet dabar esu dvigubą juostelę paklijavusi thumbup.gif

Aš esu išskaičiuis, kad jei nemezgama mašina, tai iš vis reikia išimti tą kempinę smile.gif
Atsakyti
sitam pritariu - kad istraukt sponge bar, nes jis visada adatas zemyn prispaustas laiko. o karieta juk tik sedi ant virsaus, nematau, kaip ji gali pakenkt sponge bar.
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 12 12, 13:30)
Nu Sushi, čia pavarėt, tikiuosi siūti nereikėjo g.gif  Vsio , dabar paženklinta, amen, norit nenorit teks megzt išsijuosus.
Man irgi gresia kažkada keist poroloną, o jūs lipdėt finale dvi juosteles, ar po langų juostele dėjote paprasto porolono juostelę?

Beje, patarimas - man meistras patarė baigus mezgimus ar nemezgant visuomet nuimti karietėlę nuo mašinos. Kam be reikalo laikyti užspaustą tą Sponge bar (Niu gal kas nežinojot).
Nea, kakta toks daiktas - kietoka, tai tiesiai tiesiog odą prakirto, taip tiesiai ir sugijo. Yra neryškus randukas, bet nerukdo jis man gyvent... irnesakyk.gif smile.gif O megztitai tikrai reikės... Vos tik Kalėdinė karštinė su dovanom visom baigsis, nes tam kartui kitais rankdarbiais užsiėmus esu. smile.gif

Sulipdžiau tam kartui dvi juosteles vieną ant kitos, žiūrėsiu, ar ilgam užteks, bet jei ką, tai dabar žinosiu, kame kampas, jei kas pradėtų strigti... thumbup.gif

Ačiū už patarimą dėl karietos! thumbup.gif

QUOTE(Ristina @ 2012 12 12, 13:45)
biggrin.gif juokas pro ašaras  biggrin.gif
Mano viena iš "Bėdų"riberio buvo per plonas porolonas. Ir tikrai jis per keletą mėnesių suplonėja  unsure.gif nes pačioj pradžioj, kai pakeičiau, dar viskas gerai ėjosi, o paskui kažkodėl jis suplonėjo. bet dabar esu dvigubą juostelę paklijavusi  thumbup.gif

Aš esu išskaičiuis, kad jei nemezgama mašina, tai iš vis reikia išimti tą kempinę  smile.gif
Taigi va, dabar žinosiu, kad per jį visos bėdos. biggrin.gif

Tiesa, o kas ką mašina mezga, tai kitoje kokioje temoje pasirodot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 12 12, 22:16)

Tiesa, o kas ką mašina mezga, tai kitoje kokioje temoje pasirodot? rolleyes.gif

va čia bigsmile.gif http://www.supermama...howtopic=888917
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 12 12, 14:19)
Ačiuks. 4u.gif Einu pasicekavint. biggrin.gif Reikia užsikrėtinėti ta bacila po truputį gi... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 12 gruodžio 2012 - 22:20
gal turite neva5 instrukcija? 1 puslapi neina parsisiusti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta12345 @ 2012 12 17, 16:51)

Man reikia Neva-5 instrukcijos, iš kur ją parsisiųsti Raminta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2012 12 17, 18:33)
Man reikia Neva-5 instrukcijos, iš kur ją parsisiųsti Raminta? 4u.gif

nu man kolkas sita svetaine praverte http://lenusya.com/index.html
nu bet kolkas nesiseka schmoll.gif kokio storio siulas turi buti, kad tiktu nevai 5?
Atsakyti
QUOTE(raminta12345 @ 2012 12 17, 16:51)

http://www.neva2.ru/...knigi/neva5.pdf

Siūlas turėtų būti nuo 350metrų -100gr. ir daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 17 gruodžio 2012 - 22:59
QUOTE(vince0405 @ 2012 12 17, 22:56)
http://www.neva2.ru/...knigi/neva5.pdf

Siūlas turėtų būti nuo 350metrų -100gr. ir daugiau...

aciu 4u.gif
kai pirkau sake kad nauja masina, bet kai bandziau megzti neatrodo kad nauja doh.gif doh.gif su storesniu siulu sunkiai vaiksto karieta, stringa. Cia gal reikia sutepti?
Atsakyti
QUOTE(raminta12345 @ 2012 12 18, 00:15)
aciu 4u.gif
kai pirkau sake kad nauja masina, bet kai bandziau megzti neatrodo kad nauja doh.gif  doh.gif  su storesniu siulu sunkiai vaiksto karieta, stringa. Cia gal reikia sutepti?

O jūs nusipirkusi mašiną, ją išsivalėt, susitepėt prieš megzdama? Ir pradžiai kol prisijaukinsit mašiną, reikėtų mezt su plonesniu, lygiu, slidžiu sūliuku,lengvai, be prievartos, jeigu mašina ir nauja, vistiek juk ji labai ilgai stovėjo be darbo... Savo mašiną irgi pirkau nauja, labai gerai šilumoje ir sausai išlaikytą, bet gi gamyklinis sutepimas jau buvo sukietėjęs... O tepu mašiną dažnai, du mezginiai ir tepu...nežinau...gal ir per dažnai, bet taip jau įpratau...
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2012 12 17, 23:26)
O jūs nusipirkusi mašiną, ją išsivalėt, susitepėt prieš megzdama? Ir pradžiai kol prisijaukinsit mašiną, reikėtų mezt su plonesniu, lygiu, slidžiu sūliuku,lengvai, be prievartos, jeigu mašina ir nauja, vistiek juk ji labai ilgai stovėjo be darbo... Savo mašiną irgi pirkau nauja, labai gerai šilumoje ir sausai išlaikytą, bet gi gamyklinis sutepimas jau buvo sukietėjęs... O tepu mašiną dažnai, du mezginiai ir tepu...nežinau...gal ir per dažnai, bet taip jau įpratau...

Prasivaliau, bet nesutepiau doh.gif rolleyes.gif aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti