QUOTE(linaslinelis @ 2012 12 12, 13:30)
Nu Sushi, čia pavarėt, tikiuosi siūti nereikėjo
Vsio , dabar paženklinta, amen, norit nenorit teks megzt išsijuosus.
Man irgi gresia kažkada keist poroloną, o jūs lipdėt finale dvi juosteles, ar po langų juostele dėjote paprasto porolono juostelę?
Beje, patarimas - man meistras patarė baigus mezgimus ar nemezgant visuomet nuimti karietėlę nuo mašinos. Kam be reikalo laikyti užspaustą tą Sponge bar (Niu gal kas nežinojot).
Nea, kakta toks daiktas - kietoka, tai tiesiai tiesiog odą prakirto, taip tiesiai ir sugijo. Yra neryškus randukas, bet nerukdo jis man gyvent...
O megztitai tikrai reikės... Vos tik Kalėdinė karštinė su dovanom visom baigsis, nes tam kartui kitais rankdarbiais užsiėmus esu.
Sulipdžiau tam kartui dvi juosteles vieną ant kitos, žiūrėsiu, ar ilgam užteks, bet jei ką, tai dabar žinosiu, kame kampas, jei kas pradėtų strigti...
Ačiū už patarimą dėl karietos!
QUOTE(Ristina @ 2012 12 12, 13:45)
juokas pro ašaras
Mano viena iš "Bėdų"riberio buvo per plonas porolonas. Ir tikrai jis per keletą mėnesių suplonėja
nes pačioj pradžioj, kai pakeičiau, dar viskas gerai ėjosi, o paskui kažkodėl jis suplonėjo. bet dabar esu dvigubą juostelę paklijavusi
Aš esu išskaičiuis, kad jei nemezgama mašina, tai iš vis reikia išimti tą kempinę
Taigi va, dabar žinosiu, kad per jį visos bėdos.
Tiesa, o kas ką mašina mezga, tai kitoje kokioje temoje pasirodot?