Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 25, 22:30)
aciu uz pasisakymus. As irgi mastau jog dabar sezonas. Uzsidegiau labai, bet mastau kad reiks aprimti ir palaukti geresnio meto, kai nebebus sezono. O kiek jums gavosi siuntimas? ir pirkote tiesiai ar per aukcionus (kaip mane jie nervina  doh.gif )?

Siuntimas UK iki lietuvių firmos 30 svarų, siuntimas ik UK į LT per lietuvių firmą truputis virš šimto litų.

Iš dalies aukcionai suteikia azarto smile.gif ir leidžia pamatyti kokios maždaug yra kainos. Bet aišku, jeigu negauni labai norimo daikto, tai ne kas. Mašiną susiradau per aukcioną, bet užklausiau pardavėjo ar parduotų už konkrečią sumą. Pasiderėjom ir nupirkau tiesiai už sutartą sumą.
Atsakyti
QUOTE(svelnute @ 2012 10 26, 22:52)
Siuntimas UK iki lietuvių firmos 30 svarų, siuntimas ik UK į LT per lietuvių firmą truputis virš šimto litų.

Iš dalies aukcionai suteikia azarto  smile.gif ir leidžia pamatyti kokios maždaug yra kainos. Bet aišku, jeigu negauni labai norimo daikto, tai ne kas. Mašiną susiradau per aukcioną, bet užklausiau pardavėjo ar parduotų už konkrečią sumą. Pasiderėjom ir nupirkau tiesiai už sutartą sumą.

pametejot ideja del pasiderejimo, as maniau taip nebuna biggrin.gif tai visai nedaug siumtimas gavosi, nes as jau masciau jog be 100svaru niekaip nepasieks LT.
Atsakyti
Mergaites, kas Vilniuje zino meistriuku, galinciu sureguliuoti, sutepti ir pan. Guli mano Passap'as jau pora meteliu, tai bijau, kad reikia jau technines profilaktikos... ax.gif
Atsakyti
Pamėgink paskambint tam vyrukui, kur pirmam psl yra telefonas parašytas g.gif , bet manau ir pati gali gana sėkmingai viską susitept, na nebent ten ką daugiau reguliuot reikia ...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 10 27, 17:35)
Pamėgink paskambint tam vyrukui, kur pirmam psl yra telefonas parašytas  g.gif , bet manau ir pati gali gana sėkmingai viską susitept, na nebent ten ką daugiau reguliuot reikia ...

Aciu, net nepaziurejau, kas pirmam psl. doh.gif
Bijau pati, dar ka sugadinsiu nagus prikisusi blush2.gif

Beje, noreciau ja parduoti, nes seile varvinu i elektronines ax.gif Pas mane Passap Duomatic su daug priedu ir keliomis karietomis, siulu keitykla, perfokortomis ir t.t. Tai, jeigu kas susidomes, prasom per az. Nes gaila masiniuko, guli nenaudojama be darbo... ax.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasufleruot nuo kurio numeriuko broliukai su perfokorta prasideda?
Atsakyti
[quote=ilja,2012 11 08, 17:54]
Gal kas galit pasufleruot nuo kurio numeriuko broliukai su perfokorta prasideda?

Bijau pameluot, bet nuo KH830 tai tikrai perfokortinės
Atsakyti
kh800 irgi perforkortine, bet ten kazkaip kitaip jos dedasi, popierines tokios mazytes. as buvau nusipirkus kh800, tik kad nusirinkt irankius ir svorius, taip isejo pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turėjote mezgimo mašiną su iškarpų skaitytuvu? Kažin ar jis realiai naudingas, kaip veikia? g.gif
Atsakyti
+1. maniske ji turi (kh881), bet niekaip neprisiruosiu pasidomet, su kuo jis valgomas. man taip pat idomu, gal kas galetu pakomentuot.
Atsakyti
jautiena drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , mano 891, bet kaip ir tu to iškarpų skaitytuvo dar nepanaudojau bigsmile.gif Kai išsiaiškinsi jo privelegijas, pasidalink schmoll.gif mirksiukas.gif unsure.gif , gal ir aš tada bandysiu juo naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės. Aš turiu senutę Neva 5. Visai neblogai dar galėčiau šį bei tą nusimegzti, tik bėda, kad nepataisomai sugedęs sulūžęs eilių skaitiklis. Mintyse paskaičiuoti, aišku, galima, bet labai apsunkina mezgimą ir net nesinori pradėti. doh.gif Gal kuri turit pasiūlyti eilių skaitiklį ar žinote, kur Vilniuje galima būtų pasiteirautis dalių Nevai?

Atsakyti